Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papudraczek napisał(a):
slodkie są te maluchy!!!
co do adopcji zagranicznych to troszkę strach bo daleko i się nie sprawdzi ale zazwyczaj psiaki trafiają do dobrych domków!!

Ten domek wydaje się być dobry. Kobieta powiedziała, że osobiście przyjedzie po psa. Więc będzie też możliwość rozmowy. Narazie mailuję z nią. Jak dojdzie do szczegółów, wymienimy się telefonami.

Posted

justynam napisał(a):
Bazyliah, a ja nie dostałam na priva pliku z ogłoszeniami do wydruku ..

Nie zauważyłam, że poczta zdechła i poszło w kosmos. Już przesłałam jeszcze raz.

Posted

GameBoy napisał(a):
jezeli w czwartek nie dojada do mnie szczeniaki z kielc moge wziac dwa wasze, czy one sa wszystkie leczone?
mnie nie bedzie stac na leczenie maluchow

GameBoy, weź choć jednego, bo Bazyliah grozi eksmisja.

Kto weźmie kolejnego malucha?

PS - Bazyliah, a moze byś tytuł zmieniła... np:
WAŻNE! Szukamy DT dla małych szczeniąt! SPRAWA PILNA!

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
GameBoy, weź choć jednego, bo Bazyliah grozi eksmisja.

Kto weźmie kolejnego malucha?

PS - Bazyliah, a moze byś tytuł zmieniła... np:
WAŻNE! Szukamy DT dla małych szczeniąt! SPRAWA PILNA!

Zaraz zmienię tytuł.

Sprawa jest pilna - bo takim maluchom trzeba poświęcić sporo czasu. A przy 10 problematycznych tymczasach jest bardzo trudno o wszystkie zadbać, żeby samemu przy okazji nie paść na twarz.

Parę dni w tą czy w tamtą nie stanowi problemu.

Posted

Hm... ja ostatecznie bym mogła zabrać jednego, musiałabym jeszcze z domownikami porozmawiać. No i maluch mógłby być tylko do lipca.
Ale to już naprawdę ostateczność.

Posted

Ja też imprezuję. Koniec roku jest straszny. Dzis byłam w pracy 10 godz. a pracuje 5. Jutro to samo. Pogadałam i podniosłam maluchy;)

Posted

halbina :loveu:
Czyli co - szukamy transportu?

Szczeniury są niesamowite - rozrabiają, szamią na maksa.
Po lekach biegunka coraz mniejsza. Jeszcze nie jest idealnie, ale już coraz lepiej.

Aluś drze dzioba najgłośniej, zawsze mu mało głaskania. Oko już super - prawie nie widać, które było chore. Jutro już pewnie różnicy nie będzie.
Aktywista - mały popierdziel. Wszędzie go pełno, jak nie zwracamy na niego uwagi to żre nas po palcach stóp
Alutka - rozrabiaka przeokrutna - dziś rąbnęła mi całą Wyborczą i pędziła z nią przez pokój.
Amelka - bardzo groźny pies - naszczekała dziś na nas, nawarczała na siostrę. Jednocześnie straszny słodziak.

Posted

ciotka do mnie jutro przyjezdzaja scyzoryki na 100%
jezeli przyjedzie jeden - moge wziac jednego waszego ale musi byc zdrowy, lub niezarazac
jzeli beda dwa nie bede mogla chyba wziac od was malucha sama nie wiem, zglupialam juz , bede miala 5 szczeniakow!

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka do mnie jutro przyjezdzaja scyzoryki na 100%
jezeli przyjedzie jeden - moge wziac jednego waszego ale musi byc zdrowy, lub niezarazac
jzeli beda dwa nie bede mogla chyba wziac od was malucha sama nie wiem, zglupialam juz , bede miala 5 szczeniakow!

Ciotka, jak będziesz wiedziała, ile maluchów do ciebie przybędzie, daj znać, a coś wymyślimy.