Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edit:
Aluś jest już w domku stałym, reszta w domkach tymczasowych. Szukamy dla nich domków!

Pilnie szukamy DT dla czterech 5-6 tygodniowych srajtków. Zostały wyciągnięte ze schronu - tam nie miały szans na przeżycie. Są u mnie na awaryjnym DT. U mnie nie mogą zostać - oprócz nich mam teraz 6 tymczasów, 1 w drodze.
Były obawy, że szczeniurki same nie jedzą, ale one pożerają jedzenie :)

Szukamy DT, gdzie będą mogły szczęśliwie czekać na domek!

A oto i one:

Chłopak - juto jedziem do weta - to oko niezbyt dobrze wygląda :(

Dziewczyna:

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy pilnie!!!!

Srajdki w schronisku były w boksie z ciut starszymi szczeniorami, może do michy nie mogły się dostać. A nasza mamuśka z lasu wykarmiła dwa mioty i już mleka nie ma, ale malce ogrzewała.

Posted

Nadal szukamy DT. Jak nie znajdziemy, to będziemy szukać dla mnie ;)

Małe gnojki już zaczęły rąbać suche. Jak wyczują żarcie to hurrraaaa do michy. Najlepiej do michy całemu się wpakować :evil_lol: Ale niekwestionowanym faworytem jest indyk z ryżem :cool3:

Posted

Bazyliah, ja już ci to wczoraj mówiłam, ale powtórzę. Podziwiam cię i dziękuję za przetrzymanie gromady. Jakby się nic nie znalazło, za tydzień je przejmę od Ciebie.

A teraz wkleję kilka zdjęć psiurków ze schronu i z podróży.

tu możecie zobaczyć, z jak dużymi szczeniakami maluchy były w boksie. One nie miały szansy dopchnąć się do miski.

I wyjechaliśmy... psiaki w misce, bo przecież nie planowałam wożenia psów, a poza tym mój transporter jest w Krakowie. Przespały prawie całą drogę.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Napisałam pw do BIANKA1 i Halbiny w sprawie dt dla maluchów. Może przyjmą choć część maluchów.

Ja nie mogę . Jadę na wakacje , a mam jeszcze jedna zamościankę na tymczasie . Jadę więc z siedmioma psami :roll: Mam tez 4 kocieta na butelce , może będą miały inny tymczas . Przykro mi bardzo .

Posted

Słodziaki :loveu:

Dziś maluchy odrobaczam, robimy przegląd oczka - mnie to na stan zapalny wygląda, pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie.

Maluchy są samodzielne - brykają, odgryzają sobie głowy, szamią na potęgę.

Rybba - może zacząć robić ogłoszenia? Nawet jak znajdziemy DT, to będzie trzeba jeszcze na transport czekać. A jakby się jakiś domek znalazł, to łatwiej by było. Zresztą później tylko miejsce przebywania szczeniurków zmienimy, a ogłoszenia będą gotowe.

Posted

Koleżanka spytała mnie ile mam teraz zwierzaków. Nie powinnam była liczyć... Wyszło 18 sztuk :smhair2: :shock::grab: Plus jedna sztuka niedługo dołączy na przetrzymanie po kastracji :stupid: :flaming:

Z tego 7 moich...

:Help_2::modla::modla::modla:

Posted

Bazyliah napisał(a):

Rybba - może zacząć robić ogłoszenia? Nawet jak znajdziemy DT, to będzie trzeba jeszcze na transport czekać. A jakby się jakiś domek znalazł, to łatwiej by było. Zresztą później tylko miejsce przebywania szczeniurków zmienimy, a ogłoszenia będą gotowe.

Już przystępuję do akcji.
A namiary podawać na ciebie?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Już przystępuję do akcji.
A namiary podawać na ciebie?

Napisz ładny tekst - ja dziś nie dam rady (o 2.00 kociaki uznały, że nadszedł czas na dzikie harce - uspokoiły się o 3.30).
Ogłoszenia zrobię - mam chwilę wolnego czasu. Tylko allegro by na Ciebie spadło.

Namiary na mnie: 600-817-205, mail: [email protected]
Jak trafią do innego DT, będziemy zmieniać.