betel Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jak bedzie zbiorka na sensowny hotelik ,to sie z paroma groszami doloze
erka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Biedak na działce pojawił się przed 15 i jeszcze zdążyłam go nakarmic i odrobaczyć. Strasznie bidulek zagłodzony, rzuca się zachłannie na jedzenie. ON-ki dzisiaj nie udało sie przywieźć. Nie ma co liczyc chyba na ta kobietę, niby jej szkoda suni, ale żeby pomóc , to już gorzej. Mówi,że nie może suni wpuścić na swoje podwórko, bo sie boi o swoje suki. Musimy ja zgarnąć prosto z ulicy, ale dzisiaj wieczorem podobno jej tam nie było. Przypominam ,że wszystkie psiaki z pierwszych postów czekają na domy! Niektóre już bardzo długo, jak Birma, która jest juz u nas prawie rok. Nie ma miejsca,żeby przyjąć jakiegokolwiek nastepnego psa:shake:.
Baghera Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Sasiedzi juz zalatwieni :) okazało sie ze mamy baaardzooo dobrego kolege na naszym komisiariacie i tak ich nastraszyl ze chyba dadza sobie spokoj.... Miska79 co do plakatow nie ma problemu pomoge:p Erko z zawiezieniem suni to na 100% to zrobie...powstrzymac mnie moze jedynie tornado:lol: aaa i ewelinko sprobuje ci przeslac na maila zdjecia Tosi bo pomimo :razz:wielu wskazowek z roznych stron nie dam rady:shake:
beka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 dziewczyny jak złapieie onke i bedą potrzebne pieniazki to dajcie znać na pw. Ostanio mniej czasu spedzam do dogo a wiecej u wetów...:(
kika22 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Szkoda,że onki nie udało się złapać;) Oby tylko nic się jej nie stało:loveu:
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Monika czekam więc na fotki ;) a popołudniu wrzucę jeszcze ze spaceru z Od-nową zdjęcia z aparatu dorrick
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tosia w nowym domku :loveu: z nową pańcią ;) p.s przypominam jeśli ktośby chciał trochę plakatów do rozwieszenia w swojej okolicy nie ma problemu mogę dać ich trochę
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ależ Tosia jest szczęśliwa w nowym domku, aż miło patrzeć :loveu:
mag.da Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 No to Tośka ma teraz sporo chętnych do głaskania :shiny: Super trafiła :multi:
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tosia na filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=rBfD5iYPD-s
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 i fotki z naszego spotkania ;) od lewej: Ewelinka z Tutką, Miśka z Leonem, Saga z Frutką, Od-nowa z Tajgą :lol:, dorrick za obiektywem a my w oczekiwaniu na Trini i Fione które się gdzieś po drodze zagubiły :eviltong: Birma: Tutka: Łapa:
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :siara: Dorrick, Saga i Łapa Fiona, Łapa i Tania ;) Birma za nią Fiona, Tania i Miśka Leonek :loveu:
erka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale cudne zdjęcia Tosi:loveu:, widać ,że jest szczęśliwa:lol:. Warto było czekać dosyc długo na ten najlepszy dom, bo prawdę mówiąc trochę przebierałysmy z Bagherą w ofertach , ale opłaciło się. Co do zdjęć dogomaniackich, to prosze tu szybko wstawić takie , gdzie OD-Nowa nie jest zamaskowana kapeluszem:mad:. Kika22, a czy w piatek do Warszawy zabrałaby sie jeszcze mała sunia- Puchatka z Cedzyny? Tylko,że nie mamy juz transporterka, bo pojechał właśnie ze szczeniakami do Warszawy i jeszcze tam jest.
Od-Nowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Erko Ty się nie narażaj, ja Cię proszę :mad: nie dość,że nie przyszłaś to jeszcze do złego namawiasz :eviltong: ale co tam, znaj me serce, to dla Ciebie z postoju w podróży :cool3: innych proszę nie wklejać
erka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Od-Nowa , fotka super , ale mało wyraźna;). Mam nadzieję,że dziewczyny jeszcze coś mają w swoich zbiorach:evil_lol:.
Rudzielec Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Przenoszę się w takim razie tu i poproszę o Twój nr konta ERKA. ;) (Tak zaglądam i zaglądam na dogo od pół roku cały czas z nadzieją, że może moja Myszka się gdzieś zawieruszyła ale niestety nie ma jej u Was. hlip hlip:placz:)
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Miśka dzwoniła w sprawie tego hoteliku dla Mory, liczą sobie 30 zł za dobe.. :roll: ale nie wiemy dokładnie, co wchodzi w cenę, Pani miała zakłócenia w komórce i słabo słyszała, zadzwonimy jeszcze jutro
Od-Nowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 czy to ten hotelik? http://www.allegro.pl/item383105774_hotel_dla_psow.html
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 nie nie to inny hotelik :shake: nie pamiętam dokładnie ale chyba rozdawałam wizytówki na naszym spotkaniu :roll:
kika22 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 erka napisał(a):Kika22, a czy w piatek do Warszawy zabrałaby sie jeszcze mała sunia- Puchatka z Cedzyny? Tylko,że nie mamy juz transporterka, bo pojechał właśnie ze szczeniakami do Warszawy i jeszcze tam jest. Zapytam i jutro dam Ci znać;) Bo zabieramy dwa kociaki:lol:
saga_86 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jak Tosia super trafiła:loveu: Napatrzeć się nie mogę na jej uśmiechniętą mordeczkę:lol: Psiaki już praktycznie wszystkie poogłaszałam, ale telefonów widzę brak:shake: No nic, na każdego przyjdzie pora jak na Tosię...
Recommended Posts