Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o pomoc dla ON-ki - Mory. Błąka sie juz ponad dwa tygodnie, jest już bardzo wyczerpana i wychudzona. Wiem to z relacji ludzi, bo sama nie moge jej spotkać , więc nawet nie mogę jej nakarmić.:-(

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Erko a może założymy Morze nowy wątek? :roll:
tutaj zginie w tłumie...

ja ogłoszeniami zajmę sie jutro

chyba tak trzeba zrobic....jakis dramatyczny tytuł i może ktoś onkolubny zauwazy bidulę:-(

Posted

Erko niestety nie mam zgody na tymczas dla takiego dużego psa.Mogłabym dołożyc się finansowo do hotelu.Czy jest jeszcze jakaś osoba, która mogłaby się dołożyć finansowo?Jeśli jej nie pomożemy to wiadomo co ją czeka...
Ma ktoś jakiś pomysł co z Morą???

Posted

Dzięki Emilia:)
Napisałam pw do Beki wstawiłam ją na:
"Owczarek w potrzebie" 4 łapy i animalia 24 polska,4lapy,bono-polska, gumtree, kupiepsa, vetmozga.com.pl, pajeczyna, pineska,petworld.pl, alegratka,yellowpages
Teraz zostaje się modlić za powodzenie ogłoszeń.

Posted

ja nie bardzo rozumiem z tą Morą, czy wy już gdzieś ją macie, czy poprostu jest ogłoszona, a gdzieś sobie lata po ulicach? Jesli faktycznie pies gdzieś się błąka to trochę to ryzykowne, a co będzię jak ktoś się zgłosi a psa nie będzie? Nie da się jej napierw złapac, a pozniej robić ogloszenia?

Posted

posłuchajcie moze faktycznie zołozyc osobny wątek dla niej, zrobic jakąś zbiorkę finansowa na ten hotelki. Bo tak bez oceny wieku i bez samego psa to naprawdę jakos nie jestem opytmistycznie nastawiona, ze ktokolwiek się zgłosi nic o niej nie wiedząc ani jej nie widząc.

Posted

to jak Cioteczki? o której się widzimy na działce? Ewelinka mówiła,że o 16 będzie. Jak reszta? proszę się meldować :p

Erko a do Ciebie do pracy mozna na chwile? (tak wiem wiem,że daleko ;) )

Posted

Na dzisiejszym spacerku porobiliśmy sporo fotek aż dziwne że się udało, Saga widziała na jakiej zasadzie mój aparat działa :evil_lol::evil_lol:

Najpierw Pufcia :loveu:
ma niesamowitą sierść taką mięciutką :loveu:

Posted

Pufcia zachowuje sie jak szczeniak, pani Ania mówiła,że to młodziutka sunieczka:loveu: A z zachowania prawdziwe cudo:cool3: A jak cudo szczeka jak ktoś na klatce przechodzi-jak taki mini pieseczek:loveu:
Wczoraj miała sterylkę:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...