Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, ze Kasia już w domku!!!

ja dostałam wieści z Katowic od pańciostwa Manka od Szczotki:

"Dzień dobry obiecałam że dam znać co z psiakim no więc tak rośnie i strasznie lubi sobie pojeść widać że jest u nas mu dobrze czuje się już swobodnie i lubi gryść wszystko hehe jak każdy szczeniak. Dołączam jego zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/cid:haha.gif[/IMG] "

zdjęcia niestety marniutkie bo komórką...ale widać na nich "szczotki" na pysiu:lol:

O wieściach o Alfie nie wspomnę...dostaje je srednio co 2 dzien:loveu: ostatnio pogryzł poduszk pana:diabloti:

Pchełeczka:-(:-(:-(:-(:-(
[*]

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez witam z rana... i przypominam swoje ogloszenie:
[COLOR=Red][SIZE=4][B]Czy ktoś może dziś pójść do p. Ani wyprowadzić psy po poludniu/wieczorem? Przypuszczalnie o 17.00-18.00?? Bo ja naprawde nie dam dziś rady :placz:[SIZE=2][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Black]Zostawilam Belle sama w domu i wyszlam z dusza na ramieniu. Nie wiem czego sie spodziewac po powrocie do domu... Mam nadzieje ze bedzie spala caly dzien, jak to robila przez ostatnie 2 dni...
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

Ja mogę być u p.Ani ale tak ok 19;)
Wczesniej nie dam rady, bo praca:razz:

Mam dla naszych psiaków nowe smyczki.:lol: Specjalnie wyrwałam się dziś z pracy, by je kupić:loveu:

Posted

Zdjęcia mogę robić tylko komórką, ale to będzie fatalnej jakości. Ewelinka chodzi do szkoły na osiedlu pani Leny, może ona mogłaby tam sie wybrać z panią Leną....

Posted

Proszę pamietajcie też o Fifi, wydrukujcie jej zdjęcia i pokażcie znajomym, może przecież być w innych dzielnicach.

To , zanim zrobimy jakieś ogłoszenia o zaginięciu Fifi.

Posted

[quote name='erka']

[COLOR=black]Saga86, a nie masz skąd pożyczyc aparatu,zeby zrobić zdjęcia tej suni ze szczeniakami? [/COLOR][/quote]
ma... ba ma nawet fotografa..coprawda kalekiego z zepsutym aparatem ale zawsze to coś :diabloti:

Posted

Cześć dziewczyny , jak to dobrze , że starcie sie pomagać p. Ani i Erce, aj niestey daleko , więc pozostaje mi tylko obecnośc wirtualna:roll:. Eelinko długo jeszcze w tym gipsie???

Ps. Jak chcecie to moge dla Fifi zaprojektowac jakiś plakacik tylko o jakiej treści i jaki rozmiar?????

Posted

Bella wrocila do siebie... a ja standardowo juz kiedy musze ja odwiezc - dramat w siedmiu aktach. strasznie sie do niej przywiazalam... w domu teraz tak pusto i smutno :placz:
jutro ide do p. Ani.

Posted

[SIZE=5][COLOR=red]Oddali Fifi!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]Kala już dobrze się czuje!!!:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...