Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Linssi, napisz priva bezpośrednio do Erki i jeśli będzie mogła, to na pewno poda Ci numer konta , my nie jesteśmy do tego upoważnieni;)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agat21']podajcie mi proszę numer konta do Erki na priva
chciałabym wrzucić parę groszy...[/quote]

[quote name='betel']Linusi, napisz priva bezpośrednio do Erki i jeśli będzie mogła, to na pewno poda Ci numer konta , my nie jesteśmy do tego upoważnieni;)[/quote]

to agat21 prosila o konto Erki. ja mam, ale niech Erka sama poda.

Posted

[quote name='Linssi']Aha, no to trudno ;)

Betel, ale ja nie prosilam o nr konta Erki....nie wiem o co chodzi :niewiem:[/quote]
Przepraszam , moje słowa były skierowane do Agat21, ale ja dzisiaj jestem nieco rozkojarzona:oops:

Posted

Agat21, bardzo dziękujemy za wsparcie:loveu:.

Linssi, dzięki za pomoc wyprowadzniu psiaków:loveu:, bardzo jest potrzebna, bo pani Ania kiepsko sie czuje, ma problemy z chodzeniem, przez osteoporozę posypał jej sie kręgosłup, boli ja bardzo noga i to ta niby zdrowa, bo w drugiej endoproteza.
Dzisiaj , jak przywiozłam Kasię, to właśnie wracała obładowana siatkami, bo przeciez dla takiej gromadki to troche trzeba kupic:cool3:. Powyprowadzałam psiaki, późnie zrobiła to Linssi , jutro jeszcze Linssi będzie , ale ja chyba wyjeżdżam z Morą, więc dobrze by było, gdyby ktos mógł tam pójśc wieczorem.
Pani Ania wogóle teraz nie powinna wychodzic z psami, bo to dla niej za ciężko, szczególnie z dużymi sukami , a jak juz sie prowadzi dwa psy, to wiadomo , jak to jest :diabloti:.
Ja jeszcze ja obciążyłąm Kasią, ale mam nadzieję,że Mora jutro wyjedzie/rano będzie wiadomo/, to będzie trochę lżej.

Jeszcze, jak by sie udało znaleźć dom dla Taszy, to by było cudownie.

Byłam później na działce. Na szczęście Birma nawet zaakceptowała Kalę, a Fifi podgryza obydwie:evil_lol:.
Kala jednak bardzo tęskni za człowiekiem, nie jest szczęśliwa na tej działce:shake:.

[COLOR=purple][B]Linssi , karma już przywieziona dzięki mag.dzie:loveu::loveu:.[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][/B]
[COLOR=black]Na wątku szczeniaczkowym już pisałam o pilnie potrzebnym tymczasie dla Pchełki. Czarna_zaba musiała ja dzisiaj odebrac już z lecznicy i może ją przetrzymac do piątku, ale potem nie ma co z nią zrobić:shake:.[/COLOR]
Ona nie nadaje sie jeszcze na działkę .

Ja mam na razie Biszkpcika, co prawda wbitego pod wersalkę:cool3:, ale jeszcze ma mi przybyc mały kotek, więc już nie dam rady jej wziąć.

Posted

Nic wcześniej nie pisałam , ale niestety osoba której pokazałam Kalmę nie chce jeszcze psa, niedawno uspiła swoją staruszkę psinę i kiedyś wspomniała że tęskni za psiskiem w domu , a że Kalma podobna do jej psiuni to myślałam że może się uda :( ale niestety pani stwierdziła że jeszcze nie może , że nie potrafi :shake:

Cudownie że udało się złapać Biszkopcika i że jedzie do Betel - tam na pewno nauczy się szybciutko że człowiek nie zawsze oznacza zło i pewnie niedługo będzie super pieszczochem :) żeby jeszcze Pchełce się udało znaleźć szybko domek bo ona bidula potrzebuje opieki .

Trzymajcie się , ja znikam na tydzień.

Posted

erko czy to znaczy ze jedziesz dzis z Mora do Grodziska? pomoc beluli nie potrzebna
wczoraj caly dzien bylam w pracy ...padlam wieczorem

daj znac

Posted

Erka, umowilam sie z pania Ania ze przyjde miedzy 17 a 18, wiec nie wiem czy trzeba bedzie psy wyprowadzac jeszcze pozniej... postaram sie byc raczej kolo 18, wiec spoko. Pani Ania mowi ze wystarczy jak wyprowadzi sie je kolo 18. Moze wytrzymaja?
Ja od jutra mam kolowrotek z Bella... w piatek sterylka. Ile trwa taki zabieg?

Posted

[B]Mora nie jedzie! Zrezygnowali!:diabloti:[/B]

Wnuczce spodobał sie inny mały pies i płacze, a oni dwoch wziąć nie mogą...

Czyli Mora dalej bez domu, nie wiem , jak to dalej będzie , pani Ania nie da rady z dwiema dużymi sukami. Ja dzisiaj mam jeszcze urlop, więc tam pójdę wyprowadzić, ale też nie mieszkam blisko i nie mogę chodzić codziennie. W pracy zostawilam 8 psow, tez musze tam jechać, bo nie wiem, czy ktoś zajmuje sie raną Dingusia, niby kogos prosiłam, ale to tak ciężko..:cool3: A Linssi od jutra już jest zajeta:shake:.

Posted

[quote name='erka'][B]Mora nie jedzie! Zrezygnowali!:diabloti:[/B]

Wnuczce spodobał sie inny mały pies i płacze, a oni dwoch wziąć nie mogą...

Czyli Mora dalej bez domu, nie wiem , jak to dalej będzie , pani Ania nie da rady z dwiema dużymi sukami. Ja dzisiaj mam jeszcze urlop, więc tam pójdę wyprowadzić, ale też nie mieszkam blisko i nie mogę chodzić codziennie. W pracy zostawilam 8 psow, tez musze tam jechać, bo nie wiem, czy ktoś zajmuje sie raną Dingusia, niby kogos prosiłam, ale to tak ciężko..:cool3: A Linssi od jutra już jest zajeta:shake:.[/quote]

zlosc..ale zaraz inna mysl..to i dobrze
erko wiesz ze to zle ale i dobrze...tylko gdzie ten tymczas dla Mory...
moze w naszej klasie ja umiescic?

zabieram sie za szukanie...

Posted

A moze umiescic na dogo watek ze szukamy DT dla Mory??
Erka, ja od poniedzialku znowu bede mogla chodzic do pani Ani. Chodzi tylko o jutro, bo moze Dudziaczek albo Saga w wekend moglyby pomoc? nie chce oczywiscie nikogo przymuszac. nie wiem jak mialyscie to zorganizowane wczesniej...:oops:

Nie wytrzymalam i zadzownilam juz do wetki... wszystkiego sie wywiedzialam :D

Posted

Ale ludzie nieodpowiedzialni, tyle załatwiania , ogłoszenia , a tu taki klops:diabloti:.
A potem z małego pieska , wyrosnie nie widomo co , wnuczce przestanie sie podobac i co na ulicę:angryy:

Posted

Tak to jest jak pozwala sie dziecku na wszystko... chciala More, a teraz podoba jej sie inny piesek... za chwile bedzie jej sie podobal kotek, wiec piesek pojdzie w odstawke, a pozniej konik, slonik i zyrafa... :angryy:

Posted

[quote name='Linssi']siebie po poludniu Belle do kapania bo w piatek po pracy zabieram ja na sterylke. A potem opieka posterylkowa...[/quote]

Daj koniecznie jakieś fotki tego łobuza :loveu::loveu:

Ja niesety nie wiem czy dam rade w weekend.... :shake: Ostatnio nie mam czasu dosłownie na nic.... Nawet jak widać na dogo prawie nie siedze :shake:

Ciesze sie z DT dla biszkopcika :lol:

Posted

[CENTER][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8909/moranowcg1.jpg[/IMG]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][SIZE=4]Z adopcji nic nie wyszło, więc Mora nadal pozostaje u Pani Ani, która nie jest w stanie poradzić sobie z tyloma psami -w tym z dwiema dużymi suczkami!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Dlatego [B][U]bardzo potrzebny jest choćby dom tymczasowy[/U][/B] dla suni, ponieważ w żaden sposób nie można jej przenieść na działkę.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff0000]POMOCY[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black]Ps. Pomocy w wyprowadzaniu psów udzielają Pani Ani obecnie tylko Linssi i Erka , która jak wiemy ma jeszcze mnóstwo innych psich problemów na głowie, nie licząc "stada Dingusia", którym opiekuje się zupełnie sama.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [B]Tak więc sytacja jest podbramkowa!!![/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Psów nie ubywa, Tasza i Birma, mimo swojej urody, to już w zasadzie stałe rezydentki:-([/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

Wlasnie wrocilam od pani Ani. Na watku Kasi opisalam mniej wiecej nasze dzisiejsze spotkanie. Niestety jutro nie dam rady juz pojsc do p. Ani. Jesli do konca tygodnia nikt nie bedzie mogl to postaram sie w niedziele przynajmniej po poludniu wyprowadzic psiska. W miedzyczasie nie da rady niestety :-( Bella zrujnowalaby mi mieszkanie gdyby zostala sama.... a sama z 8 psami (7 od pani Ani i Bella).... to za duzo niestety... zwlaszcza ze mam fatalne polaczenie z tamta okolica i jesli spoznie sie na autobus to musze dojezdzac dwoma. a wiec schodzi na dojezdzie 2 razy dluzej. jak tylko odstawie Belle do domu to nie ma problemu - moge i na piechote tam chodzic :cool3:

Posted

ufff no to mam dobrą wiadomość :diabloti: wreszcie jestem... no i mam nadzieję, że więcej takich psikusów komp mi nie zrobi :mad:

Od razu mówię, że u nas tj. u Spaikiego mojego wszystko ok i więcej na szczęście takich problemów nie mieliśmy.

Nie miałam też jeszcze okazji podziękować kilku osobom, którym chciałabym ogromnie podziękować

Wrócę jeszcze do sprawy Safirki która widziałam, że kilka dodatkowych imion się dorobiła ;)

[SIZE=3][COLOR=Blue][B]Magda podziękuj proszę jeszcze raz ogrooomnie Pawłowi, za transport z kielc do pixie![/B][/COLOR][/SIZE] z Safirką starałyśmy się być grzeczne :eviltong: nawet nam się przysnęło wtedy bo byłam padnięta po całym dniu...
także ogromne podziękowania dla kierowcy, który zabrał ostatnio kolejne 2 maluchy w podróż do stolycy!

[COLOR=Blue][B]Wielkie dzięki dla TZ-ta :Rose::Rose: :buzi:

[/B][COLOR=Black]iii oczywiście wielkie dzięki dla... Pixie, która zdecydowała się mnie/nas przenocować! dzięki za wszystko, ogromnie mnie cieszą wiadomości z domku małej kieleckiej diablicy.

Oczywiście dziękuje też Magdzie, która w każdej chwili była gotowa do pomocy i pomagała nam trafić :buzi:

Dziękuje też osobom które sukcesywnie "donosiły" mi o sytuacji na kieleckich wątkach :cool3:

i oczywiście Sadze... która podczas mojej nieobecności zajmowała się naszym kontem na naszej klasie.

Co do wyprowadzania psów u p.Ani weekendowy spacerek psiaki jak zawsze mają u mnie pewny ;)
mam też trochę zdjęć Mory, Birmy, Kali,ale wszystko wstawię jutro..przed chwilą tzm kilka godzin temu dojechał do mnie komputer.. a trochę mi zeszło z nadrobieniem sytuacji na tym wątku..nie chce już myśleć nawet o kolejnych :evil_lol:

trochę gorzej u mnie z wyprowadzaniem na tygodniu, mam strasznie koszmarny plan lekcji :mad:

ahh a tak się cieszyłam z domu Mory..jak się wczoraj dowiedziałam...to moja ulubienica...Morka i do ciebie los się uśmiechnie...

i póki jestem jeszcze tu chciałam, złożyć najlepsze życzenia naszej dzisiejszej solenizantce-Sadze
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
:new-bday:

z tylu domków b.się cieszę :multi: miałam też okazję poznać nowych właścicieli Tutko Frutkowców, bardzo fajni ludzie.
no to chyba tyle co chciałam napisać przez te ponad 2 tygodnie:cool3:
lecę nadrabiać szczeniakowy :loveu:

[/COLOR][/COLOR]

Posted

Jakie te psiaki są prześliczne : ( :*:*:*:* :loveu: czemu ich nikt nie bierze takie piękności ... JA brałam psiaki ze schroniska . i są świetnymi pupilami !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...