erka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ewelinko_m, ja postaram się pójść tam w sobotę. Emilia2280, jeżeli chodzi o wpłatę na tą sunię od KrystynyS, to musisz juz to z nią ustalić. Bardzo dziękujemy za pomoc!:loveu: Ten facet jednak nie miał czasu,żeby pojechac jeszcze raz poszukać tego jamniczka w Bieleckich Młynach i będę to musiała jutro zrobic. Istnieje prawdopodobieństwo, że to był czyjś piesek, ale dobrze by było to sprawdzić.
ewelinka_m Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dzięki Erko ;) masz klucze czy jakoś gdzieś zostawić ? :hmmmm: trzeba tylko wyprowadzić Taszę,Hurcię i Kajunię, po czym je nakarmić, zostawie też na stole klucz od działki, trzeba będzie zanieść Morze i Milce jedzenie.
betel Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Zrobiłam bannerki dla Alfa i Szczotki, sa w moim podpisie i na wątku Szczotki. "Częstujcie się" ;)
andzia69 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Huskiego już nie ma....miałam na dzisiaj załatwiony przez panią aż z Torunia transport - ktoś z Włoszczowy miał go zawieźć do mosii...i dupa:-( psa nie ma od 2 dni....
betel Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Widzę ,że same problemy. To tak z innej, troche milszej beczki - na Allegro ta biszkoptowa sunia ma 2 obserwatorów.
ewelinka_m Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='betel']Widzę ,że same problemy. To tak z innej, troche milszej beczki - na Allegro ta biszkoptowa sunia ma 2 obserwatorów.[/quote] Betelku, która? :hmmmm: Misia? [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/1747/dsc03820rs7.jpg[/IMG] ona już w nowym domku ;)
betel Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No własnie tak mi się coś zdawało, że jej nie widzę w pierwszym poście i już miałam o to pytać, zapózniona jestem:oops:
betel Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [COLOR=green]Jakiego psiaka wstawic na jej miejsce , bo ma jeszcze 12 dni i szkoda marnować a potem się przedłuży?????[/COLOR]
erka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Betelku, to może Kropeczkę, ona jedzie jutro na DT do Krakowa, ale cały czas szuka domku. Dziewczyny, nie wiecie czy Kropka ma Allegro?
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wydaje mi się,że Saga robiła dla Kropki allegro
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To zrobie allegro Kropce , a jesli ma u Sagi to potem podmienię:lol:
ewelinka_m Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Kropka ma allegro nie tylko u Sagi ale również u Elizy na jakieś 6 czy więcej województw :roll:
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [URL="http://www.allegro.pl/item418081221_3_5_miesieczna_kropka_uwiazana_do_drzewa_w_lesie_.html"][COLOR=#2040ab]3,5 miesieczna Kropka uwiaząna do drzewa w lesie![/COLOR][/URL] no to chwilowo ma i u mnie:razz:. Od przybytku głowa nie boli, podobno:cool3:
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 meldujemy się w Kielcach ( wirtualnie ) w góre psiska :)
Linssi Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Erko, tydzien temu przelalam wam kase na AFN... doszla? Bella dzis jedzie do nowego domu... ja sie chyba pochlastam z rozpaczy :"( Wieczorem zdam relacje
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [URL="http://www.allegro.pl/item419409923_szczotka_mloda_w_typie_foksterierka_szuka_domu_.html"][COLOR=#2040ab]Szczotka , młoda w typie foksterierka szuka domu![/COLOR][/URL] [URL="http://www.allegro.pl/item419399722_alf_uroczy_wesoly_przesympatyczny_szuka_domu.html"][COLOR=#2040ab]Alf - uroczy, wesoły, przesympatyczny- szuka domu[/COLOR][/URL] [CENTER]Przypominam ,że Andzia zrobiła wątek dla Alfa - oto bannerek do niego: [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10696304#post10696304"][IMG]http://img353.imageshack.us/img353/9285/alfwc4.jpg[/IMG][/URL] zapraszamy na wątek i do pobrania banerka:lol:[/CENTER]
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Oby dzięki takiej allegromanii Kropka szybko znalazła dobry dom :lol:
eliza_sk Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Erko, a ten kontakt do osoby zainteresowanej Kropką, który podałam zaraz po założeniu allegro - niewypał?
ewelinka_m Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='eliza_sk']Erko, a ten kontakt do osoby zainteresowanej Kropką, który podałam zaraz po założeniu allegro - niewypał?[/quote] Eliza,Erka odpisała na szczeniakowym już wcześniej: "Eliza_sk, dzwoniłam na ten tel. stacjonarny z Allegra odnośnie Kropki , pani powiedziała,że ona nie szuka żadnego psa/ może pomyłka w numerze/. Natomiast z kom. dstałam sms ,że już nieaktualne niestety:shake:."
erka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Eliza_sk, ja juz chyba pisałm na wątku Kropki, że dzowniłam na tel stacjonarny podany przez Ciebie i kobieta powiedziała ,że nie szuka żadnego psa, wysłałam więc sms na podaną komórkę i odpisali ,że nieaktualne:cool1:. Kropka już dotarła do DT do Krakowa, dostałąm waidomość, że już zdążyła zaanektować kanapę, coś obsiusiać, ale jest słodka:lol:. POjechałam dzisiaj rano do Bieleckich Młynów zobaczyć czy jest ten jamniczek. Cały czas miałam nadzieję,że ten facet może zobaczył tam jakiegoś psiaka ze wsi i wydawało mu sie,że bezdomny . Niestety , już kawałek za wsią przy stercie śmieci, w takim wyżłobieniu w pryźmie piachu siedziała sunia , czarna rasowa jamniczka z obróżką. Ewidentnie tam wywalona:angryy::mad:! Było koło niej też duży , bardzo wychudzony pies, ale on uciekł zaraz, jak podjechalismy samochodem. Sunia wystraszona, niestety nie dała się złapać:shake:. Owszem brała ostrożnie jedzenie z ręki, ale gryzła przy próbie załóżenia smyczki. Nie zabrałam żadnych rękawic, bo szczerze mówiąc myślałam ,że tam nie będzie już żadnego psa. Trzeba się bardziej przygotować i może spróbować z Sedalinem Zostawiłam im tam troche jedzenia, miałam nadzieję ,że uda mi się jeszcze dzisiaj po południu pojechać jeszcze raz spróbować z tą jamnisią, ale niestety nie miałam z kim jechac. Szkoda, bo dzisiaj chyba znowu będzie lać i to biedactwo tam tak leży przerażone, bez schronienia:-(.
emilia2280 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To straszne, nie mogé myslec, ze gdzies na ulicy czy wysypisku siedzi bezdomny pies- sam i przerazony. Toz ja bym chyba wziéla kazdego psa napotkanego w kieleckim ze sobá! Ja chyba muszé mieszkac w odpsionym Dublinie, bo chodzilabym i zbierala kazdego- bez wyjátku...
erka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Emilia2280, zbierając tak w naszym regionie w szybkim tempie dorobiłabyś sie niezłego schroniska, niestety:razz:. U nas teraz burza, cały czas myslę o tej biednej jamniorce:-(.:-(
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No i znowu złe wieści, biedne psiaki:-(.Cioteczki zagladajcie do Alfa , bo wątek "ciniutki". Ps. Beznadziejne jest to nowe ograniczenie na Dogo,ze można mieć w podpisie tylko 5 foteczek. Mam miejsce , ale przekraczam limit ilosciowy i d... zbita:mad:
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 oj to i takie ograniczenia są?? nie wiedziałam :roll:
Recommended Posts