Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='erka']Dla Fruzi byłby dom w Tychach , proszę rozejrzyjcie się za transportem.[/quote]
A czy Państwo podjechaliby po nią do Katowic?
Bo chodzi mi po głowie pewien pomysł, ale muszę popytać jeszcze co i jak.

[B]Przypominam,że jutro jedziemy do Warszawy![/B]

Posted

ZABRZE jest sprawdzony fajny dom dla Charta Rosyjskiego.
Mieszkanko w domku, przysli wlasciciela prowadza pensjonat dla koni,posiadaja olbrzymi teren do biegania,zapewnia dobra opieke psu tej rasy.
Plec i wiek obojetny,kastracja mile widziana..jedynem warunkiem to ze pies niemoze byc agresywny do innych psow,kotow i koni ludzie maja 3 szpice wilczaste i kilkanascie koni.
gdyby gdzies byl Pies tej rasy do adopcji to prosimy o informacje pod nr 609377 919

Może nasze charty, by tam zaproponować Fiona skontaktuj się z nimi:loveu:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']a ja jestem ciemna masa i nie wiem jak mam zagłosować:oops: prosze o instrukcje :razz:

[/quote]

wchodzisz na w w w. b e w e t. f o r a.pl

na konkursy - i tam jest konkurs na zdjecie miesiaca III edycja - i moje zdjęcie pt. wydry morskie

głosujcie i namawiajcie innych - troszke karmy dla kieleckich psiaków wpadnie;)

Posted

[quote name='ewelinka_m']Rudzia jeszcze się zarejestrować trzeba ;)

Andziu ja już trochę porozsyłałam info po znajomych :roll:[/quote]

dzięki!:loveu::loveu::loveu: może się uda:lol:

Posted

Kika22, wstaw to info o chartach na jędrzejowskim wątku, bo być może Potter będzie miała charty do adopocji, ale pewnie nie rosyjskie:eviltong:.

Kika22, pani może wyjechać po Fruzię do Katowic.

Dzisiaj zawiozłyśmy z KrystynąS Xantusika na działkę. Możliwe to było tylko dlatego,że już wydany Leonek agresorek:diabloti:.
Trzy wariatki go tam napadły, tak,że chociaż chłopak kochliwy, to jednak miał dosyc.:cool3:

Posted

[quote name='erka']

Kika22, pani może wyjechać po Fruzię do Katowic.

Dzisiaj zawiozłyśmy z KrystynąS Xantusika na działkę. Możliwe to było tylko dlatego,że już wydany Leonek agresorek:diabloti:.
[/quote]

Erko, saga też pytała Murki :cool3: oni jadą do zabrza to też w sumie niedaleko, ale ciekawe co kika wymyśliła :eviltong:

a Leonka mojego proszę mi tu nie obrażać jaki tam z niego agresor :diabloti:
to że rzucał się na inne psy nic nie znaczy :evil_lol:

Posted

Dzisiaj byłysmy na działce z KrystynąS i stwierdziłysmy,że te dwie jamniorki na wszystkich zdjęciach wyglądają na wielkie psice, a to takie maluszki:lol:. Musicie im porobić jakies fotki nie w zbliżeniach, żeby było widać , jak sa malutkie.

Posted

a wiadomo jaka płeć tych kociaków?
mogę zrobić im allegro jak będzie wiadomo ;)

a o Leonku się nie wypowiem ale o strupach które Tajga ma do dzisiaj po jego ugryzieniu wspomnę!! ;-) niech się chłopak zachowuje!!

Posted

[quote name='andzia69']wchodzisz na w w w. b e w e t. f o r a.pl

na konkursy - i tam jest konkurs na zdjecie miesiaca III edycja - i moje zdjęcie pt. wydry morskie

głosujcie i namawiajcie innych - troszke karmy dla kieleckich psiaków wpadnie;)[/quote]

ale mnie trzeba jak ....., no dużymi literami zalogowałam się już kiedyś, wezłam w te zdjęcia i nigdzie nie widzę tam niczego do głosowania? mam pozytywny komentarz wpisać czy coś nacisnąć :( no pisałam że ciemna masa ze mnie :evil_lol:

PS. a Luna jest Krakowianką :)

Posted

[quote name='Od-Nowa']

a o Leonku się nie wypowiem ale o strupach które Tajga ma do dzisiaj po jego ugryzieniu wspomnę!! ;-) niech się chłopak zachowuje!![/quote]
to pewnie koty ją pogryzły :diabloti:

Rudzia musisz wejść tu:
[URL="http://www.bew"]http://www.bewet.fo ra.pl/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html[/URL]

i zaznaczyć w ankiecie odpowiednie zdjęcie ;)

Posted

[quote name='ewelinka_m']to pewnie koty ją pogryzły :diabloti:

Rudzia musisz wejść tu:
[URL="http://www.bew"]http://www.bewet.fo ra.pl/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html[/URL]

i zaznaczyć w ankiecie odpowiednie zdjęcie ;)[/quote]

zagłosowałam , nie wiem dlaczego wcześniej takiej ankiety nie widziałam :evil_lol:

Posted

[quote name='erka']Dziewczynie z Krajna udało się znaleźc dom dla wyrzuconego tam astka:lol:, podobno z Anonsów.[/quote]

mam nadzieję, ze dobry...

Dziewczyny - Tanitka chce we wtorek przyjechać po wyżełka ze schronu - może dałoby radę go wyciagnąć wcześniej np. na działkę...czy to niemożliwe? zeby Tania nie jechała na darmo z W-wy....

Posted

Andziu69, na działkę niemożliwe. Ja dzisiaj byłam zrobic zdjęcia dwóm bezdomnym sunieczkom 4 mies., których życie jest zagrożone i jeszcze takiemu kudłaczkowi. Chciałabym je przywieźc na działkę, jak wyjedzie Xantusik.
Dlatego nie moge przy szczeniorach brać psa ze schronu , za duże ryzyko.

Ale może ktos by mógł tam pójśc dzień przed jej przyjazdem i zamówic psiaka.

Posted

[quote name='andzia69']

Dziewczyny - Tanitka chce we wtorek przyjechać po wyżełka ze schronu - może dałoby radę go wyciagnąć wcześniej np. na działkę...czy to niemożliwe? zeby Tania nie jechała na darmo z W-wy....[/quote]

szkoda ze to nie sucz... :-(

Posted

Andziu69, a Ty masz kontakt z Tanitką?
Rzeczywiście dobrze by było, gdyby ktos mógł w poniedziałek pójść do schronu, zobaczyć, czy psiak jeszcze jest,żeby na darmo nie jechała.

Ale dobrze by było, gdyby to już nie była ewelinka_m z Sagą86, bo to juz by było podejrzane.
A może Tanitka sama dzwoniła do schronu? Andzia69 wiesz coś?

A gdyby przyjeżdżała, to zapytaj proszę czy mogłaby też zabrać Xantusika?
Tylko,że Xantusik jest tuż po szczepieniu i nie wiem, czy powinien jechać z psiakiem ze schronu.

Posted

:mad: dlaczego ten swiat jest taki beznadziejny :placz:
rozmawialam dzisiaj z moim wujkiem na temat bezdomnych psow (on jest radnym w suchedniowie). powiedzial,ze ludzie najbardziej skarza sie na bezdomne psy i w nastepnym tygodniu ma przyjechac chycel i je wylapac :placz: najbardziej chodzi im o takiego szarego dogowatego psiaka,ktorego mialam plany (bardzo odlegle niestety) przygarnac jak tylko wprawadze sie do domu i bede miala ogrodzenie. :angryy:
nie mam wpływu na to,żeby go jakos ochronić przed tym. nawet nie da mi sobie obrozy zalozyc.pawie codziennie go karmie ale ona nadal sie mnie boim i nie sa sie poglaskac. robimy postepy ale niestety nie mam juz duzo czasu na oswojenie go:placz:
wiem,ze watek jest nie o tym,ale nie mam sie komu wyzalić!!
cholera denerwuje mnie,ze nie wszyscy maja takie serce jak ja do zwierzakow! pozrawiam Was i ciesze sie ze jestescie :loveu: podziwiam Was za to co robicie :crazyeye:!!!

Posted

A nie udało by Ci sie jakos ochronić chociaż tego psa przed hyclem?
Przeciez to jest równoznaczne ze śmiercią i jeszcze nie wiadomo, w jak okrutny sposób zadaną.
A mogłabys zapytac tego wujka, czy on zainteresował sie tym, co hycel dalej robi z psami? Przecież chyba zdaje sobie sprawę, że skazuje je na smierć:mad:.
A może jako radny mógłby pomysleć o jakimś schronisku w Suchedniowie, może z ościennymi gminami mogliby zrobic schronisko międzygminne?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...