Rudzia-Bianca Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [B]Kolejny bazarek dla Kielc[/B] [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/album-twojego-psiaka-h-m-na-kieleckie-bidy-do-18-11-otwarte-zapraszam-173134/#post13459980"][COLOR=#000000]Album Twojego Psiaka :smile: h.m na kieleckie bidy do 18.11 OTWARTE zapraszam :smile: - Dogomania Forum[/COLOR][/URL][/CENTER] [CENTER] [/CENTER]
andzia69 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Rudzia biedna spać przez kieleckie psiaki nie może i bazarki produkuje:loveu:
Rudzia-Bianca Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='andzia69']Rudzia biedna spać przez kieleckie psiaki nie może i bazarki produkuje:loveu:[/QUOTE] E tam biedna, biedna jest tylko Biana która już na korytarz przed tymi wszystkimi papierami, pudłami uciekła i śpi w legowisku kota ( tak ze 2 razy dla niej za małym ) :evil_lol: Produkcja trochę się ograniczy bo jutro do pracy wracam :placz: ale pamiętam zawsze o Kielcach i w miarę możłiwości będe coś lepić :evil_lol:
betel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A co tam u Malutkiej , kiedy jedzie do domku???:lol:
ewelinka_m Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='betel']A co tam u Malutkiej , kiedy jedzie do domku???:lol:[/QUOTE] betelku, Malutka już od wczoraj jest warszawianką :lol: a ja właśnie robię wszystkim psiakom ogłoszenia na swistak.pl
Linssi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Eliza pisala mi dzis, ze do odebrania sa rzeczy od p.Pilipczukow. Na tygodniu bede w Jedrzejowie, to odbiore. Tylko do kogo podrzucic? Bardzo dziekujemy panstwu Pilipczukom!! :loveu:
ewelinka_m Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Linssi']Eliza pisala mi dzis, ze do odebrania sa rzeczy od p.Pilipczukow. Na tygodniu bede w Jedrzejowie, to odbiore. Tylko do kogo podrzucic? Bardzo dziekujemy panstwu Pilipczukom!! :loveu:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] dziękujemy ogromnieeee, że nieustannie pamiętacie o naszych kieleckich psiakach :Rose::buzi: [/B][COLOR=Black]Linssi tak myślę, że najlepiej to chyba do p.Ani, jakby co to możemy się umówić na tygodniu:razz:[/COLOR][/COLOR]
Linssi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='ewelinka_m'][COLOR=DarkGreen][B] dziękujemy ogromnieeee, że nieustannie pamiętacie o naszych kieleckich psiakach :Rose::buzi: [/B][COLOR=Black]Linssi tak myślę, że najlepiej to chyba do p.Ani, jakby co to możemy się umówić na tygodniu:razz:[/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Ok. to dam jeszcze znac dokladnie co i jak :razz:
eliza_sk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam dla Was rzeczy od p. Pilipczuków. Jaki ten świat mały mówię Wam - spotkanie totalnie przypadkowe pod blokiem Ulv, chwila rozmowy pokrewnych dusz i po chwili zdemaskowaliśmy się i dowiedzieliśmy kim jesteśmy :evil_lol: Wspaniali ludzie - takich klonować trzeba. Rzeczy mam w aucie, jak się odkopię, to Linssi przyjeżdżaj zabierać. Moja wycieczka do Wrocławia skończyła się wielkim niepowodzeniem ... szkoda gadać, szczegóły na wątku Shiry.
Eruane Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Pracownicy moich rodziców prosili mnie o pomoc w ulokowaniu suczki wyżłowatej. Pracują w Kodrąbiu (to jest w stronę Radomska) i sunia biega po polach, boi się podejść do ludzi, ale do pracowników zaczęła podchodzić i daje się dotykać. Kiedy przyjdzie zima, będzie po niej, nie mówiąc o tym, że to suczka, czyli będą szczenięta. Chciał ją zgarnać jakiś pijak, ale uciekła. Pracownicy chcieli ją przywieźć do mnie, ale u mnie są 4 psy, w tym jeden ciężko chory - nie dam sobie rady, ani lokalowo, ani fizycznie, ani finansowo. Poprosiłam ich o zrobienie zdjęć suczce. Tyle mogę. Nie wiem, co robić. To daleko od Kielc, niewiele będzie możliwości przywiezienia suni. Może ktoś z okolicy, z Piotrkowa lub z Łodzi mógłby pomóc? To pilna sprawa, bo prace na budowie się kończą i sunia zostaje bez jedzenia.:placz:
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 można by dać ją do hoteliku...ale to znowu koszty...a kasy brak:-( trzeba napisać do Tanitki - moze coś wymyśli...
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 był tu mój post... i zniknął!! znowu się zaczyna!! no to jeszcze raz: [B]Erko [/B]- przelałam właśnie na Twoje konto dochód z bazarku [B]775 zł [/B]:multi::multi::multi: jak dojdą, proszę potwierdź na wątku bazarku ;)
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gdyby ktoś poogłaszał psiaki na katowickich serwisach i byłby jakiś chętny domek, to tz Jaagi będzie jechał do nas na wystawę i mógłby jakiegoś psiaka w tamte rejony zabrać!
Basia1968 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kurcze Andzia a może zabrałaby łatkę ze schronu z Tomaszowa:-(??
Eruane Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Andzia, a Tanitka w jaki sposób może pomóc? Jeśli jest jakaś możliwość to do niej napiszę. Mam nadzieję, że może ktoś zna osobę, która może pomóc, a która znajduje się bliżej tej suni niż my. Jednak gdyby znalazło się lokum tymczasowe, to z transportem coś się wymyśli. Sunia jest dość lękliwa,trzyma dystans do ludzi. Boję się, że jak pracownicy zakoończą budowę, sunia nie da się złapać nikomu obcemu. :placz:
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Basia1968']kurcze Andzia a może zabrałaby łatkę ze schronu z Tomaszowa:-(??[/QUOTE] Ale gdzie - do Katowic? to ktoś musiałby psa do Kielc przywieźć...no i dogadać tą sprawę z Jaagą... Eruane - Tanitka zajmuje się wyżłami - innej osoby nie znam od wyżełków...:shake: Napisz do niej pw - a moze ma w zanadrzu jakis tymczas dla panienki;)
Basia1968 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 tak tak wiem Andzia - to jeszcze w fazie dogadywania wszystko z Łatką. Kajtus dojechał szczęśliwie tutaj do Tarnobrzegu, jest bardzo pocieszny, nie boi sie, łazi za Agą ze smyczą w pysiu:loveu:
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Basia1968'] łazi za Agą ze smyczą w pysiu:loveu:[/QUOTE] szkolony chlopak!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Taniu , no to kochana z takimi wynikami chyba Cię do pedzla przykujemy :multi::multi::multi: Gratuluję świetnego bazarku . A co do psiaków , jak zwykle mogę tylko podnieść :(
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Od-Nówka poważnie zasiliła kasę, szanowanie!!!!:lol:
erka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [B]Od-Nowa, chyba Cię ozłocimy! Tak samo zresztą, jak Rudzię-Biankę!:smilecol:[/B] [B]Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za takie super bazarki!:iloveyou::iloveyou::buzi::buzi:[/B] Właśnie wczoraj zapłaciłam za hotel tumliniaków 350 zł i był spory debet. Ale już jesteśmy na prostej:lol:. Zaraz podam rozliczenie.
erka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Basiu1968 bardzo się cieszę,że Kajtus grzeczny, bo ostatnio same problemy z psiakami:cool3:. Napisz proszę , jak będziesz wiedziała coś więcej:razz:. Pewnie by się przydała kąpiel chłopakowi, ale nie wiem, czy tak od razu i czy ta pani sobie poradzi. W każdym razie bardzo jej podziękuj za pomoc i p.Beatce również:loveu::loveu:. No i oczywiście duża buźka dla Ciebie za wszystko:buzi::loveu:.
Basia1968 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kajtus ma się super. Jest grzeczniutki, wie doskonale co to łózko:loveu: że trzeba tam nynusiać:evil_lol: trąca Agnieszkę łebkiem żeby go głasiała. Na smyczy chodzi super, po schodach nie chce mu się - ale to troszke Aga popracuje nad tym. Jest typowym kanapowcem. A najsłodsze jest to, że on łazi z ta smycza i śpi nawet na niej. Chyba to mu przypomina Erkę. Jest cudownym pieskiem. Jesli Erko pozwolisz, to czy moge założyć mu wątek? Jutro idę do Kajtusia w odwiedzinki i na sesję zdjęciową:loveu:
ewelinka_m Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [COLOR=DarkGreen][B]dziewczyny jesteście niesamowite!!! :multi::multi::multi: :Rose:[/B][/COLOR] ja mam też kilka w miarę aktualnych Luśkowatych zdjęć ;) [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7858/p1060921.jpg[/IMG] [IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3316/p1060924s.jpg[/IMG] [IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8048/p1060928w.jpg[/IMG] [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/5830/p1060936.jpg[/IMG] [B]p.s w sobotę i niedzielę jest w kielcach na targach psiowa wystawa, będę stała z puszką, więc jeśli ktoś miałby ochotę się przyłączyć bądź coś wrzucić :cool1: zapraszam ;)[/B]
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ewelinka - a tą puszke masz dużą?:cool3: jakos oklejoną? bo mogłabym zrobic taką naklejkę cos w stylu: wrzuć piątaka na zwierzaka" i np. jako podziękowanie moze by takie naklejki - łapki zrobić (jak w tym moim niedoszłym banerku):p
Recommended Posts