Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Kolejny bazarek dla Kielc[/B]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/album-twojego-psiaka-h-m-na-kieleckie-bidy-do-18-11-otwarte-zapraszam-173134/#post13459980"][COLOR=#000000]Album Twojego Psiaka :smile: h.m na kieleckie bidy do 18.11 OTWARTE zapraszam :smile: - Dogomania Forum[/COLOR][/URL][/CENTER]

[CENTER]

[/CENTER]

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Rudzia biedna spać przez kieleckie psiaki nie może i bazarki produkuje:loveu:[/QUOTE]

E tam biedna, biedna jest tylko Biana która już na korytarz przed tymi wszystkimi papierami, pudłami uciekła i śpi w legowisku kota ( tak ze 2 razy dla niej za małym ) :evil_lol:

Produkcja trochę się ograniczy bo jutro do pracy wracam :placz: ale pamiętam zawsze o Kielcach i w miarę możłiwości będe coś lepić :evil_lol:

Posted

[quote name='betel']A co tam u Malutkiej , kiedy jedzie do domku???:lol:[/QUOTE]
betelku, Malutka już od wczoraj jest warszawianką :lol:

a ja właśnie robię wszystkim psiakom ogłoszenia na swistak.pl

Posted

Eliza pisala mi dzis, ze do odebrania sa rzeczy od p.Pilipczukow. Na tygodniu bede w Jedrzejowie, to odbiore. Tylko do kogo podrzucic?

Bardzo dziekujemy panstwu Pilipczukom!! :loveu:

Posted

[quote name='Linssi']Eliza pisala mi dzis, ze do odebrania sa rzeczy od p.Pilipczukow. Na tygodniu bede w Jedrzejowie, to odbiore. Tylko do kogo podrzucic?

Bardzo dziekujemy panstwu Pilipczukom!! :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=DarkGreen][B] dziękujemy ogromnieeee, że nieustannie pamiętacie o naszych kieleckich psiakach :Rose::buzi:

[/B][COLOR=Black]Linssi tak myślę, że najlepiej to chyba do p.Ani, jakby co to możemy się umówić na tygodniu:razz:[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='ewelinka_m'][COLOR=DarkGreen][B] dziękujemy ogromnieeee, że nieustannie pamiętacie o naszych kieleckich psiakach :Rose::buzi:

[/B][COLOR=Black]Linssi tak myślę, że najlepiej to chyba do p.Ani, jakby co to możemy się umówić na tygodniu:razz:[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

Ok. to dam jeszcze znac dokladnie co i jak :razz:

Posted

Mam dla Was rzeczy od p. Pilipczuków. Jaki ten świat mały mówię Wam - spotkanie totalnie przypadkowe pod blokiem Ulv, chwila rozmowy pokrewnych dusz i po chwili zdemaskowaliśmy się i dowiedzieliśmy kim jesteśmy :evil_lol: Wspaniali ludzie - takich klonować trzeba. Rzeczy mam w aucie, jak się odkopię, to Linssi przyjeżdżaj zabierać.

Moja wycieczka do Wrocławia skończyła się wielkim niepowodzeniem ... szkoda gadać, szczegóły na wątku Shiry.

Posted

Pracownicy moich rodziców prosili mnie o pomoc w ulokowaniu suczki wyżłowatej. Pracują w Kodrąbiu (to jest w stronę Radomska) i sunia biega po polach, boi się podejść do ludzi, ale do pracowników zaczęła podchodzić i daje się dotykać. Kiedy przyjdzie zima, będzie po niej, nie mówiąc o tym, że to suczka, czyli będą szczenięta. Chciał ją zgarnać jakiś pijak, ale uciekła.
Pracownicy chcieli ją przywieźć do mnie, ale u mnie są 4 psy, w tym jeden ciężko chory - nie dam sobie rady, ani lokalowo, ani fizycznie, ani finansowo. Poprosiłam ich o zrobienie zdjęć suczce. Tyle mogę. Nie wiem, co robić. To daleko od Kielc, niewiele będzie możliwości przywiezienia suni. Może ktoś z okolicy, z Piotrkowa lub z Łodzi mógłby pomóc? To pilna sprawa, bo prace na budowie się kończą i sunia zostaje bez jedzenia.:placz:

Posted

był tu mój post... i zniknął!!
znowu się zaczyna!!

no to jeszcze raz:
[B]Erko [/B]- przelałam właśnie na Twoje konto dochód z bazarku [B]775 zł [/B]:multi::multi::multi:
jak dojdą, proszę potwierdź na wątku bazarku ;)

Posted

Gdyby ktoś poogłaszał psiaki na katowickich serwisach i byłby jakiś chętny domek, to tz Jaagi będzie jechał do nas na wystawę i mógłby jakiegoś psiaka w tamte rejony zabrać!

Posted

Andzia, a Tanitka w jaki sposób może pomóc? Jeśli jest jakaś możliwość to do niej napiszę. Mam nadzieję, że może ktoś zna osobę, która może pomóc, a która znajduje się bliżej tej suni niż my. Jednak gdyby znalazło się lokum tymczasowe, to z transportem coś się wymyśli. Sunia jest dość lękliwa,trzyma dystans do ludzi. Boję się, że jak pracownicy zakoończą budowę, sunia nie da się złapać nikomu obcemu. :placz:

Posted

[quote name='Basia1968']kurcze Andzia a może zabrałaby łatkę ze schronu z Tomaszowa:-(??[/QUOTE]

Ale gdzie - do Katowic? to ktoś musiałby psa do Kielc przywieźć...no i dogadać tą sprawę z Jaagą...

Eruane - Tanitka zajmuje się wyżłami - innej osoby nie znam od wyżełków...:shake: Napisz do niej pw - a moze ma w zanadrzu jakis tymczas dla panienki;)

Posted

tak tak wiem Andzia - to jeszcze w fazie dogadywania wszystko z Łatką.
Kajtus dojechał szczęśliwie tutaj do Tarnobrzegu, jest bardzo pocieszny, nie boi sie, łazi za Agą ze smyczą w pysiu:loveu:

Posted

[B]Od-Nowa, chyba Cię ozłocimy! Tak samo zresztą, jak Rudzię-Biankę!:smilecol:[/B]

[B]Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za takie super bazarki!:iloveyou::iloveyou::buzi::buzi:[/B]

Właśnie wczoraj zapłaciłam za hotel tumliniaków 350 zł i był spory debet.
Ale już jesteśmy na prostej:lol:.
Zaraz podam rozliczenie.

Posted

Basiu1968 bardzo się cieszę,że Kajtus grzeczny, bo ostatnio same problemy z psiakami:cool3:.
Napisz proszę , jak będziesz wiedziała coś więcej:razz:.
Pewnie by się przydała kąpiel chłopakowi, ale nie wiem, czy tak od razu i czy ta pani sobie poradzi.
W każdym razie bardzo jej podziękuj za pomoc i p.Beatce również:loveu::loveu:.

No i oczywiście duża buźka dla Ciebie za wszystko:buzi::loveu:.

Posted

Kajtus ma się super. Jest grzeczniutki, wie doskonale co to łózko:loveu: że trzeba tam nynusiać:evil_lol: trąca Agnieszkę łebkiem żeby go głasiała. Na smyczy chodzi super, po schodach nie chce mu się - ale to troszke Aga popracuje nad tym. Jest typowym kanapowcem. A najsłodsze jest to, że on łazi z ta smycza i śpi nawet na niej. Chyba to mu przypomina Erkę. Jest cudownym pieskiem.
Jesli Erko pozwolisz, to czy moge założyć mu wątek? Jutro idę do Kajtusia w odwiedzinki i na sesję zdjęciową:loveu:

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]dziewczyny jesteście niesamowite!!! :multi::multi::multi: :Rose:[/B][/COLOR]

ja mam też kilka w miarę aktualnych Luśkowatych zdjęć ;)
[IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7858/p1060921.jpg[/IMG]

[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3316/p1060924s.jpg[/IMG]

[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8048/p1060928w.jpg[/IMG]

[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/5830/p1060936.jpg[/IMG]

[B]p.s w sobotę i niedzielę jest w kielcach na targach psiowa wystawa, będę stała z puszką, więc jeśli ktoś miałby ochotę się przyłączyć bądź coś wrzucić :cool1: zapraszam ;)[/B]

Posted

Ewelinka - a tą puszke masz dużą?:cool3: jakos oklejoną?

bo mogłabym zrobic taką naklejkę cos w stylu: wrzuć piątaka na zwierzaka" i np. jako podziękowanie moze by takie naklejki - łapki zrobić (jak w tym moim niedoszłym banerku):p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...