Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kika22']Dziewczyny dzieki za [B]kaske na Belle[/B]:loveu:
Jeszcze nie mam nic na koncie, ale pewnie pojawi sie kaska wieczorem lub jutro rano:razz:
Jaaga jak tylko bede miec kaske to robie Ci przelew tylko prosze nr konta na pw;)
[/quote]

150zl powinno juz byc u Ciebie na koncie. Wyslalam dzis popoludniu, w lunch zabralam kody z domu.

A Majka o której mówi Ewab to ta sama Maja labka co zaginéla? Ze juz sié odnalazla rozumiem, jeslito ona.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']150zl powinno juz byc u Ciebie na koncie. Wyslalam dzis popoludniu, w lunch zabralam kody z domu.

A Majka o której mówi Ewab to ta sama Maja labka co zaginéla? Ze juz sié odnalazla rozumiem, jeslito ona.[/quote]
emilia Majka o której pisze Ewa i eliza_sk to forumowa Majaa ze starachowic ;) która miała terrierkę wcześniej pod opieką

Posted

Emilia2280, dziękujemy bardzo !!!:iloveyou:

Ewelinko_m, odwaliłaś kawał roboty:lol:, mam nadzieję ,że będą efekty.
Luna bardzo rozpacza, jak się ją zostawia samą na działce, to bardzo niedobrze,żeby tylko znowu cos złego się nie stało.:shake:

Ona bardzo potrzebuje DT, gdzie mogłaby być w mieszkaniu, przy człowieku, ale skąd go wziąć:roll:.

Posted

Pani Ania ma naprawdę za miękkie serce:cool1:.
Wczoraj wróciła z urlopu i od razu była cały dzień bombardowana telefonami od kobiety z Sitkówki o amstafce, która błaka się tam od dłuższego czasu, no i oczywiście uległa i sunia już jest u niej w mieszkaniu:cool3:.

Posted

Sterylka Belli kosztowała więcej, niż miała być, czyli nie 250 a 320 zł + 80 zł karma i 100 zł leczenie uszu, czyli dalej prosimy o wsparcie :lol:.

Posted

[quote name='emilia2280']150zl powinno juz byc u Ciebie na koncie. Wyslalam dzis popoludniu, w lunch zabralam kody z domu.
[/quote]
Emilia kaska dotarła bardzo dziekuje:loveu:
Pozwolisz, ze rozliczenie bedzie na watku Belli;)

Posted

Dzis Jasza pytała o sunię ogrodowo-kojcową. Pani chce sukę do ogrodu i na podwórze, na noc do kojca, a zimą sunia spałaby w ciepłej piwnicy. Ktos ciągle jest w domu. Pomyslałam o Lunie, skoro ma tak trudną sytuację, tylko znowu musiałaby do mnie przyjechać, a z transportem problem :roll:.

Posted

Jesli domek by sie nadawal, to transport by sie zorganizowalo ;) Jaaga, jesli ktos szukalby psiaka jakiegos ogrodowego, to pamietaj prosze takze o naszym Timie i Reksie, ktory mieszka na ulicy.:oops:

Tim

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/725/tnc9d717b4a74b5a8fmed.jpg[/IMG]

Reks

[IMG]http://images45.fotosik.pl/168/51a73b7f8c521ea3.jpg[/IMG]

Posted

czy wasza labka Maja znalazła się ?

Dziś zadzwoniła do mnie pani ws. Brusa- jest osobą niedowidzącą i szuka psa w typie goldenka/labka do 3 lat- psiak musi być łagodny, spokojny .... - będzie oddany na szkolenie i będzie pracował z osobą niedowidzącą, więc nie może to być jakiś narwaniec.

Posted

Luna nie nadaje się do mieszkania w kojcu :shake: to typowo domowa suczka, najlepiej się czuje w towarzystwie człowieka

to może 2 beniowata sunia? o ta:

[B][SIZE=3][COLOR=red][URL="http://img387.imageshack.us/i/tnimg4165.jpg/"][IMG]http://img387.imageshack.us/img387/7139/tnimg4165.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Eliza, Maja raczej sie nie znalazla... wlasciciele nie wyrywaja sie do poszukiwan, a my nie mamy jak jej szukac...
podejrzewam, ze oni nawet za specjalnie nie zmartwili sie tym faktem...:shake:

Posted

Ruda Niunia od andzi69 poszła dzisiaj do nowego domku w Jaworznie:p Pani sama po nią przyjechała!

Ewelinka - wyślij andzi namiary na tą p. Angelikę - jej e-maila;)

Posted

Jaaga, ja też dzisiaj miałam dwa telefony o Lunę od myślę niezłych domów, ale właśnie buda.
Cały czas zastanawiam się nad Luną i nie wiem , co robić :shake:.
Jednej pani wysłałam zdjęcia tej jasnej suni z Wojska Polskiego, zobaczymy.

A właśnie , ta sunia dalej jest bezimienna:cool3: i nie wiem, czy ma jakiekolwiek ogłoszenia.
Jutro ma sterylkę i jest problem gdzie ją przechować, może się uda na kilka dni, ale potem wraca na ulicę.

Trzeba też koniecznie zrobić zdjęcia tej amstafki u pani Ani.

Miałam też telefon o bernardynie bardzo wychudzonym w Cedzynie.
Przybłąkał si ę na posesję, ale ludzie go nie przygarną, a wogóle wyjeżdząją jutro za granicę.
Pani mówi,że nikt mu tam nie daje jeść , bo ludzie sie boją ,żeby u nich nie został.
Poprosiłam,żeby chociaż go nakarmiła, pies podobno zjadł i poszedł.:-(

[URL=http://img14.imageshack.us/i/090813beniozcedzyny.jpg/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/1110/090813beniozcedzyny.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Amstafka u p. Ani :evil_lol: Padné.

Boshh, moze gdyby ta pani z Cedzyni wziéla psa na swoje podwórko choc na paré dni, wiadomo byloby ze pies jest i wtedy mozna mu szukac dt a tak to pies jest i go nie ma w sumie, bo nie wiadomo czy wróci do niej i czy da sié zlapac.

Moze jej zaplacic jak nie inaczej?

EDIT: Jak oni wyjezdzajá to przeciez majá sásiadów czy rodziné, ktos pewnie opiekuje siédomem?

Posted

Nie dość, że amstafka u pani Ani w domu, to jeszcze pani, która opiekowała się szczeniorkami z Bolechowic i Hurcią na działce u p.Ani , jutro wyjeżdża i wszystko zostało na głowie pani Ani, która wogóle nie może chodzić, tak ją boli noga.
Będzie potrzebna pomoc!

Posted

Nasz nowy nabytek, zajrzyjcie:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/gaja-piekna-wyrzucona-sunia-owczarek-kaukaski-z-paskudna-rana-na-pupie-jedrzejow-144120/#post12784068[/url]

Posted

Dla wplacajacych kaske na Belle :eviltong:

Na te dzien dzisiejszy mam takie wpłaty na koncie:
[SIZE=3][COLOR=red]-agnieszka32 - 100zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]-Emilia2280 - 150 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]-erka - 50 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]-ewab-50 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]-Linssi-100 zł[/COLOR][/SIZE]

Za wszystkie wpłaty bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:
Jesli ktos sie nie znalazł prosze o informacje i sprawdze jeszcze raz.

Posted

Kika, nie wpłacaj mi wszystkich pieniedzy na Bellę. Mówiłam, że dołożę się. Zostaw 100 zł, bedzie na transport dla następnego lub na jakąś pilna potrzebę.

Posted

[quote name='Jaaga']Kika, nie wpłacaj mi wszystkich pieniedzy na Bellę. Mówiłam, że dołożę się. Zostaw 100 zł, bedzie na transport dla następnego lub na jakąś pilna potrzebę.[/quote]
Jagga to kaska na Belle wiec przelałam calosc:oops:
Ty i tak nam duzo pomoglas, bo gdyby nie ty Bellcia dalej by była na łace i nie wiadomo co by sie z nia działo. Najprawdopodobniej zabralby ja schron lub trafila do kogos na łancuch:mad:
A ty dawaj rzeczy na bazarek :diabloti: Kaska zawsze sie przyda;) Jak nie Belli to innej bidzie:cool3:

Posted

Siadam tylko z doskoku, bo porządkujemy cały dom. Mamy przeglad techniczny :cool1:.
Jak uda mi sie zrobić zdjęcia rzeczy, to przesle.
Troche niepokoi mnie Bella, nie je i jest trochę osowiała. Może ma goraczke po zabiegu, bo wykopała sobie dziure w ziemi i tam lezy. Rana jest super, ale może ją w środku boli. Jak ugotuję kurczaka, to zobaczymy, czy zje.

Posted

[quote name='Jaaga']Siadam tylko z doskoku, bo porządkujemy cały dom. Mamy przeglad techniczny :cool1:.[/quote]
Witaj w klubie ja siadam jak karmie małego i to nie zawsze:eviltong:

Bella ty sie nie wygłupiaj tylko jedz:mad:

Posted

Kika, może ja odeśle Ci te 100 zł i zróbcie za nie wyróżnione Allegro bernardynowi i jakimś innym psiakom. Za to mozna zrobić 6 ogłoszeń na 2 tyg., a takie wyróznione i pogrubione przyciągaja wzrok i zwiększają szansę na dom.

Zdjęcia rzeczy porobiłam, póxniej je wstawię.
Bella nie chciała nawet wstać, więc fotki beda jutro, bo nie mam sumienia jej błyskac po oczach. Niech odpoczywa. Chyba jednak ma gorączke, bo drży. jest zabezpieczona antybiotykami, wiec wszystko powinno być w porządku.

Posted

[quote name='Jaaga']Kika, może ja odeśle Ci te 100 zł i zróbcie za nie wyróżnione Allegro bernardynowi i jakimś innym psiakom. Za to mozna zrobić 6 ogłoszeń na 2 tyg., a takie wyróznione i pogrubione przyciągaja wzrok i zwiększają szansę na dom.

[/quote]

jak chcecie, ale u mnie Bella ma 4 aukcje allegro pod rząd - każde na inne województwo, uważam, że doskonale rzucają się w oczy - bo jeste jedna za drugą. Każde na 2 tygodnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...