erka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ewelinko_m, właśnie nie wiem ile Reksio ma:cool1:, ale chyba ok.4-5 mies., muszę zapytać. Chcemy pomóc tej kobiecie zoperować przepuklinkę u małego . Nie wiem, czy ona jest przyczyną, że Reksiu ma problemy trawienne i jest taki chudziutki, czy po prostu jest mało i niewłaściwie karmiony. Jeszcze chyba na to nam starczy kasy , która jest na AFN, a potem ju z nie będzie za co pomagać psom. Reksiowi trzeba też , jak najszybciej znaleźć dom. Domy też by się bardzo przydały dla matki Reksia i jeszcze jednego psa, które są przywiązane na łańcuchach, bo podobno spuszczone uciekaja przez niezbyt wysokie ogrodzenie i gryzą się z jeszcze jednym psem. Właściwie te psy przygarnęłą matka tej kobiety, która już nie żyje, a ona nie radzi sobie teraz z trójką małych dzieci i tyloma psami , z kasą też krucho, bo nie pracuje. Ona chciała nawet te dwa duże psy uśpić:-(, ale lekarz sie nie zgodził. Zostawiłyśmy jej karmę, ale to jest tylko doraźne rozwiązanie. Chciałyśmy bardzo serdecznie podziękować Panu Pilipczukowi z Wrocławia z karmę, którą dzisiaj rozparcelowałyśmy. :loveu::loveu::loveu: Część zostawiłyśmy tej kobiecie, trochę dla ON-ki i resztę Elwira ma zanieść dla suki z 8 szczeniakami w takiej trochę patologoicznej rodzinie.
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 i pan pies- ok 5 letni. dziś odrobaczony i odpchlony. pani chyba na niego boczek wołała :evil_lol: uf i to już chyba wszystkie fotki... jeszcze jutro przejrzę, jutro też Linssi lub ja założymy wątek osobny dla onki. na dziś wystarczy jestem padnięta :diabloti: nie mogę już patrzeć na te zdjęcia.. :eviltong:
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Linssi']Ewelinko, ta sunia wabi sie Mika ;) ok już dopisałam!dzięki :multi: miałaś iść spać:mad:
Linssi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No juz ide tylko watek ON-ki wkleje...:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/wygnana-przez-wlasciciela-na-ulice-pilna-pomoc-dla-ki-144203/#post12791020 Zapraszamy na watek sunieczki Diny, ON-ki, ktora mozna bylo podziwiac na zdjeciach zrobionych przez Ewelinke!! :multi:
eliza_sk Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A może z Onką Beka coś poradzi - śliczna sunia. Ewelinka dawaj teksty o: once Reksiu mamie Reksia czy kto to jest dla niego :) zdjęcia tej z Bolechowic podmienię, bo allegro już ma.
ewelinka_m Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 nie miałam aparatu kilka tygodni..po naprawie znalazłam jeszcze kilka fotek beniowatej suni od p.prezes tozu
erka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Założyłam astce osobny wątek, proszę podnoście go, bo adopcja bardzo pilna, a zważywszy na rasę, łatwa nie będzie. http://www.dogomania.pl/forum/f1167/cudem-uniknela-smierci-kto-da-dom-astce-144249/#post12795440 A ta druga benia też piękna.
ewelinka_m Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 mag.do z pierwszej strony można zdjąć Lunę :lol: ale za to trzeba dorzucić tą sunię ..jest już wysterylizowana http://www.dogomania.pl/forum/12753510-post5734.html i psiaki które są od strony 581:cool3: są też nowe info i fotki bolechowskiej suni :lol:
erka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Wymyślcie proszę jakieś imię dla tej suni. Jak już pisała ewelinka_m jest juz po sterylce. Okazało się, że waży już 32 kg, a ma dopiero 7 mies, czyli będzie to kawał psa. Sunia jest naprawdę piękna, wetce, która robiła sterylkę bardzo się spodobała, podobno właśnie o takim psie marzyła, ale niestety w tej chwili nie ma warunków, żeby ją wziąć. Sunia ma tymczas po sterylce tylko 3 dni, a potem wraca na ulicę.:placz:
mag.da Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Tak, widziałam Ewelinko tę masę zdjęć :lol: Jestem w trakcie aktualizacji :cool1:
erka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dzięki mag.do, że zawsze czuwasz:p. Andzia69 poruszyła wszystkie swoje astkowe znajomości:loveu: i dzięki ab-agnieszce jest DT w Katowicach dla astki:multi:. Teraz tylko potrzebny transport do Katowic! Bardzo też proszę pamietajcie o ogłoszeniach dla Tima. Cały czas się boję, że pani zadzwoni i każe nam go zabierać , a co wtedy zrobimy.:shake:
kika22 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='erka']Teraz tylko potrzebny transport do Katowic! Może dałoby sie połaczyc transport astki i owczarkowatej suni:cool3: A suni proponuje dac na imie Doda:evil_lol:
czarna_zaba Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 W Ostrowcu Świętokrzyskim zaginął pies moich znajomych. Czy może mi ktoś podać adres wątku Ostrowca i namiary na dogomaniaków stamtąd? Musimy zacząć akcje poszukiwawczą....
Linssi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 czarna_zaba napisał(a):W Ostrowcu Świętokrzyskim zaginął pies moich znajomych. Czy może mi ktoś podać adres wątku Ostrowca i namiary na dogomaniaków stamtąd? Musimy zacząć akcje poszukiwawczą.... Iwop jest z Ostrowca Swietokrzyskiego
fridaoo Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 W Ostrowcu psom pomaga Iwop i Viris - ale nie ma ogólnego watku psiaków stamtąd - musisz znalexc użytkownika i do nich napisać;)
ewelinka_m Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 no i niestety ...dostałam właśnie meila od dziewczyny opiekującej się Luną... "Mam bardzo złą nowinę, zabieram sunie z tego domku, jednak nie jest taki jak mi się wydawał..." :shake::shake: dzięki mag.do :loveu:
Od-Nowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 proponuję Novika piękna delikatna sunieczka....
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 czarna_zaba, ja też jestem z Ostrowca, więc mogłabym się porozglądać za psem jakby co, tylko najlepiej przydałyby się jakieś zdjęcia i opis.
erka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zamówiłam sterylkę dla ON-ki na środę, również zabieg usunięcia przepuklinki u szczeniorka z Sitkówki. Bardzo proszę ogłaszajcie Lunę, która wróciła z adopcji. Sprawa bardzo pilna , nie ma co zrobić z sunią!
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ktora to Luna? jak piszecie o jakims psiaku to moze nr postu podawajcie gdzie jest info o psie ,bo jak ja z doskoku jestem to nie kojarze psa po imieniu.
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 dzięki :)...nie ma osobnego wątku? kurcze jej by się przydalo wyroznione allegro to szybciutko by się cos znalazlo zrobię obiad i pomyśle
Kashdog Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Byłam dzisiaj u p.Ani i muszę powiedzieć, że Diana ( na DGM Tekila) mnie urzekła, jest fenomenalna, straszna z niej przylepa. Łagodna jak baranek w stosunku do ludzi :loveu: Mam jej dwa zdjęcia
Recommended Posts