mag.da Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ładne zdjęcia :loveu: Amber wygląda trochę charcikowato - nie wiem, czy tylko na zdjęciach?
ewelinka_m Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 mag.da napisał(a):Ładne zdjęcia :loveu: Amber wygląda trochę charcikowato - nie wiem, czy tylko na zdjęciach? Mag.do my z Sagą tak samo stwierdziłyśmy, że taki z niej charcik troszkę ;) a to dopiero połowa zdjęć :evil_lol: jeszcze mamy Muzę w roli pływaczki
Wet-siostra Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Zdaje się,że wszystkie psy z Krzyczek znalazły już swoje miejsce... Więc CHYBA mogę już napisać,jaką pomoc chcę Wam zaoferować... Wiem,że mieszkam daleko i może być problem z transportem,niemniej może jak raz skorzystacie... A więc tak: proponuję jedno miejsce w DT dla suczki/pieska niezbyt dużego,doszczekującego się z innymi,raczej nie agresywnego,nie szczeniaka.Mam dwa swoje psy (pies i suka-na awatarku )i jedną suńkę na dt. Podczas pobytu u mnie zwierzaczek może zostać wykastrowany/wysterylizowany-za zwrotem kosztów.Opiekę pooperacyjną,z racji zawodu-zapewniam gratis... Warunki pobytu: psiak mieszka w domku(dwa pokoje),ma do dyspozycji podwórko.Jeśli potrafi chodzić na smyczy wychodzi wraz z moimi na działkę.Suńka która jest u mnie na dt korzysta tylko z podwórka. Proszę jedynie o zwrot ewentualnych kosztów leczenia/profilaktyki(odrobaczenie,odpchlenie,szczepienie).
ewelinka_m Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 w najgorszej sytuacji są chyba obecnie te sunie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114487
Wet-siostra Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kurczaczek...:oops: dysponuję tylko jednym miejscem...:-(
GoskaGoska Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 wet - siostro bardzo się cieszę , ze się zdecydowałas pomoc dziewczyną, mysle że na 100% skorzystają z pomocy. jak trzeba będzie dolozyc się do kosztow transportu dokladam się 30 zl .
ewelinka_m Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 dalsza część zdjęć ;) Ambra jest charcia a z muzy się śmiałyśmy że z niej taki trochę chow-chow :lol: spójrzcie na jej język jakie ma plamki ;)
saga_86 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To może Fruzia skorzystałaby z tymczasiku? Jest w pierszym poscie, można zobaczyć.
ewelinka_m Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a teraz prosto z gór przenosimy się w bardziej podmokłe tereny :lol: potwór z bagien:loveu: :siara:
saga_86 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A w pewnym momencie Muza wypłynęła tak daleko,że sama się wystarszyła i złapała zębami linkę i holowała się do brzegu:lol: Amber za to była zbyt dostojna na takie zabawy;) Elegantka w każdym calu:loveu:
ewelinka_m Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 i na tym koniec :lol: są jeszcze filmiki ale to już ładuje ;) EDIT JUż Są Muza w roli pływaka http://pl.youtube.com/watch?v=em9fns01nL8 http://pl.youtube.com/watch?v=jkhNrsXU42U a tak wysoko skakała w oczekiwaniu na kabanosa ( nie wspominając o tym, że przez przypadek wzięła mojego palca za kabanosa :D) http://pl.youtube.com/watch?v=nh5ceP_gj7o http://pl.youtube.com/watch?v=tZGaFU7kO8g
Fiona.22 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Fiona.22 napisał(a):Potrzebuje kontakt do pani, która zgłaszała tego pieska zostawionego na Kochanowskiego przez studentki. Jest szansa na dt dla niego Czy nikt nie ma namiarów na tą panią ??
kaja555 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ta Pani dzwoniła do Erki, więc tylko ona może mieć numer telefonu
erka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Przeklejam z wątku suniek z lasu. Super pilne! Dostałam przed chwilą zdjęcia. Sprawa stałą się jeszcze pilniejsza, bo sunie dostały cieczki:placz::placz:. Jest to pewnie ich pierwsza cieczka, są młodziutkie. Już zaczynaja się schodzic psy wielkie ze wsi, przeciez je zamorduja:placz:. Na dodatek w lesie teraz mokro, codziennie leje i te biedaczki wychodzą na drogę i kładą się na asfalcie. Po prostu dramat!:placz: Sunie malutkie , wielkości sznaucerka miniaturki, z pewnościa z jednego miotu. Znajoma juz stamtąd wróciła. Sunie zostały zupełnie same w lesie, bez jedzenia, z cieczką, narażone na ataki wsiowych psów i rozjechanie przez samochody, bo wychodzą na drogę:placz::placz:. Błagamy o pomoc!!!
GoskaGoska Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 napiszcie dziewczyny do wet-siostry na privawt, to ja ją namawialam, zeby wzięla od Was jakies psa na DT, wiec myslę, ze musicie juz pociągnąc temat i zorganizowac transport. Warto tego nie przegapic
erka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wet-siostra przeczytałam Twoją propozycję , bardzo dziekujemy!:loveu: Najpilniejsza jest teraz pomoc dla tych suniek z lasu, ale dostały cieczki i nie wiem, czy w tej sytuacji możesz wziąć chociaż jedną z nich. Jeżeli nie, to pomyslimy o innym psiaku. Fiona22, jeżeli chodzi o tego psiaka z Kochanowskiego, to nic nie wiem. Ta kobieta, która do mnie zadzwoniła miała wyjechać za granicę, ale jej sąsiadka , która opiekowała sie psiakiem miała się do mnie odezwać i przysłac zdjęcia. Oczywiście tego nie zrobiłą. Tamta chyba już wyjechała, bo nie ma jej pod stacjonarnym. Wysłałam sms na kom, żeby przysłała mi tel tamtej kobiety i żadnej odpowiedzi. Jeżeli nie znajdziemy tego psiaka z Kochanowskiego, to może ten DT mógłby byc dla tych suń z lasu?
erka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 GoskaGoska, juz napisałam do wet-siostry:lol:. Czy ktoś mógłby zrobić banerek tym sunieczkom z lasu? Bardzo proszę :lol:. Obawiam sie ,że ta mała Fruzia w hurtowni też może dostać cieczki lada moment, bo jest chyba w takim wieku ok. 8 mies.:-( Błaga nas też kobieta z Nowin o to,żebyśmy wzięly na sterylkę sunię, która koczuje przed jej domem. Sunia miała cieczkę i jest pokryta. Przed domem tej kobiety koczuje już kilka psów, bo ona je dokarmia, sąsiedzi ją z tego powodu prześladują, a psy przeganiają kamieniami :angryy:. Nie wiem, czy będzie jeszcze talon na sterylkę , no i oczywiście kwestia przechowania po zabiegu, u pani przecież Ani tyle psów :shake:.
betel Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Oj, kolejne nieszczęścia:shake: A takie ładne sunki , czszególnie ta kudłata taka troszke terierkowata. Na allegro totalne pustki , dorzuciłam jeszcze fotkę pływajacej Muzy i kilka dzisiejszych fotek Amber, która moim zdaniem ma w sobie coś z charta
Od-Nowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 moge zrobić banerek tym suniom tylko czy one mają swój wątek czy zalinkować tutaj?
betel Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To adres wątku suniek z lasu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114487 ja też im moge zrobic bannerek, ale jutro.
erka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dziewczyny, czy jesteście w stanie tak się umówic, żeby chociaż raz dziennie ktoś wyprowadził psy u pani Ani?
Recommended Posts