Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mag.da napisał(a):
Ładne zdjęcia :loveu:
Amber wygląda trochę charcikowato - nie wiem, czy tylko na zdjęciach?

Mag.do my z Sagą tak samo stwierdziłyśmy, że taki z niej charcik troszkę ;)

a to dopiero połowa zdjęć :evil_lol: jeszcze mamy Muzę w roli pływaczki

Posted

Zdaje się,że wszystkie psy z Krzyczek znalazły już swoje miejsce...
Więc CHYBA mogę już napisać,jaką pomoc chcę Wam zaoferować...
Wiem,że mieszkam daleko i może być problem z transportem,niemniej może jak raz skorzystacie...
A więc tak: proponuję jedno miejsce w DT dla suczki/pieska niezbyt dużego,doszczekującego się z innymi,raczej nie agresywnego,nie szczeniaka.Mam dwa swoje psy (pies i suka-na awatarku )i jedną suńkę na dt.
Podczas pobytu u mnie zwierzaczek może zostać wykastrowany/wysterylizowany-za zwrotem kosztów.Opiekę pooperacyjną,z racji zawodu-zapewniam gratis...
Warunki pobytu: psiak mieszka w domku(dwa pokoje),ma do dyspozycji podwórko.Jeśli potrafi chodzić na smyczy wychodzi wraz z moimi na działkę.Suńka która jest u mnie na dt korzysta tylko z podwórka.
Proszę jedynie o zwrot ewentualnych kosztów leczenia/profilaktyki(odrobaczenie,odpchlenie,szczepienie).

Posted

wet - siostro bardzo się cieszę , ze się zdecydowałas pomoc dziewczyną, mysle że na 100% skorzystają z pomocy. jak trzeba będzie dolozyc się do kosztow transportu dokladam się 30 zl .

Posted

A w pewnym momencie Muza wypłynęła tak daleko,że sama się wystarszyła i złapała zębami linkę i holowała się do brzegu:lol:
Amber za to była zbyt dostojna na takie zabawy;) Elegantka w każdym calu:loveu:

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Potrzebuje kontakt do pani, która zgłaszała tego pieska zostawionego na Kochanowskiego przez studentki.
Jest szansa na dt dla niego

Czy nikt nie ma namiarów na tą panią ??

Posted

Przeklejam z wątku suniek z lasu. Super pilne!

Dostałam przed chwilą zdjęcia. Sprawa stałą się jeszcze pilniejsza, bo sunie dostały cieczki:placz::placz:. Jest to pewnie ich pierwsza cieczka, są młodziutkie.
Już zaczynaja się schodzic psy wielkie ze wsi, przeciez je zamorduja:placz:.
Na dodatek w lesie teraz mokro, codziennie leje i te biedaczki wychodzą na drogę i kładą się na asfalcie.
Po prostu dramat!:placz:

Sunie malutkie , wielkości sznaucerka miniaturki, z pewnościa z jednego miotu.

Znajoma juz stamtąd wróciła. Sunie zostały zupełnie same w lesie, bez jedzenia, z cieczką, narażone na ataki wsiowych psów i rozjechanie przez samochody, bo wychodzą na drogę:placz::placz:.

Błagamy o pomoc!!!

Posted

napiszcie dziewczyny do wet-siostry na privawt, to ja ją namawialam, zeby wzięla od Was jakies psa na DT, wiec myslę, ze musicie juz pociągnąc temat i zorganizowac transport. Warto tego nie przegapic

Posted

Wet-siostra przeczytałam Twoją propozycję , bardzo dziekujemy!:loveu:

Najpilniejsza jest teraz pomoc dla tych suniek z lasu, ale dostały cieczki i nie wiem, czy w tej sytuacji możesz wziąć chociaż jedną z nich.
Jeżeli nie, to pomyslimy o innym psiaku.

Fiona22, jeżeli chodzi o tego psiaka z Kochanowskiego, to nic nie wiem.
Ta kobieta, która do mnie zadzwoniła miała wyjechać za granicę, ale jej sąsiadka , która opiekowała sie psiakiem miała się do mnie odezwać i przysłac zdjęcia. Oczywiście tego nie zrobiłą.
Tamta chyba już wyjechała, bo nie ma jej pod stacjonarnym.
Wysłałam sms na kom, żeby przysłała mi tel tamtej kobiety i żadnej odpowiedzi.

Jeżeli nie znajdziemy tego psiaka z Kochanowskiego, to może ten DT mógłby byc dla tych suń z lasu?

Posted

GoskaGoska, juz napisałam do wet-siostry:lol:.

Czy ktoś mógłby zrobić banerek tym sunieczkom z lasu? Bardzo proszę :lol:.

Obawiam sie ,że ta mała Fruzia w hurtowni też może dostać cieczki lada moment, bo jest chyba w takim wieku ok. 8 mies.:-(

Błaga nas też kobieta z Nowin o to,żebyśmy wzięly na sterylkę sunię, która koczuje przed jej domem. Sunia miała cieczkę i jest pokryta. Przed domem tej kobiety koczuje już kilka psów, bo ona je dokarmia, sąsiedzi ją z tego powodu prześladują, a psy przeganiają kamieniami :angryy:.

Nie wiem, czy będzie jeszcze talon na sterylkę , no i oczywiście kwestia przechowania po zabiegu, u pani przecież Ani tyle psów :shake:.

Posted

Oj, kolejne nieszczęścia:shake: A takie ładne sunki , czszególnie ta kudłata taka troszke terierkowata.
Na allegro totalne pustki , dorzuciłam jeszcze fotkę pływajacej Muzy i kilka dzisiejszych fotek Amber, która moim zdaniem ma w sobie coś z charta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...