Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

One nie muszą mieć zabiegu jednego dnia. Do pani Ani to już ostateczność, chciałam tego uniknąć:shake:.
Pomysleć ,że gdyby nie pani Ania, to pewnie nie wysterylizowałaybyśmy żadnej suki, ale najwyższa pora,żeby już ją odciążyć.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, ze najwyzszy czas... dlatego uznalam ze to najglupszy z moich pomyslow...

Chcialam sie tylko jeszcze pochwalic, ze odebralam dzis tablice rejetracyjne i dowod tymczasowy :D

Posted

[quote name='malagos']Aco z tą ratlerkowatą sunią po operacji lapki, Muszką, z hoteliku u mosii? znalazla dom?[/quote]

ona była chyba pod opieką Fiony...więc myślę, że ona bedzie zorientowana lub moze na jej wątku cokolwiek pisze;)

Posted

Hej juz Ci wysłałam;)

Ewelinko poszukaj fajnych zdjec naszych psów, bo tu jest konkurs z okazji "Dnia kundelka" - i zgłoś je ;)
[url=http://www.radio.kielce.pl/dzienkundelka,,Dzien-Kundelka,9fc7cd5930abea2a2143adb31081eae7.html]Radio Kielce: Dzień Kundelka[/url]

Posted

Ustaliłam termin sterylki suni z Herbów na poniedziałek, oczywiście kochana pani Ania zgodziła sie ja przetrzymać przez dwa dni.

Mam nadzieję, ze Asia, która juz kiedyś pomagała zawozic poprzednią sunię do lecznicy, pomoże i tym razem.

Ewelinko_m, czy jest szansa na jakieś zdjęcia z działki tej szczeniorki z Czerwonej Góry?

Posted

Dzieki p. Bożenie, która wzruszył los trzyłapki i jej maluchow i ogłasza ja w internecie, zglosiła się osoba, która chce pomoc suni.
To meil tej osoby [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] "[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]to straszne co przeczytalam :-( i chcialabym pomoc... czy sunia i male sa nadal w lesie ? czy istnieje mozliwosc ze dostane zdjecia i opis pieskow ? pomagam polski zwierzeta i nawet 01.11 organizuje transport zwierzaczkow, jakie jada do niemieckich rodzin. [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]Prosze mi opisac pieski moze beda mogly pojechac 01.11 do mnie [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]Pozdrawiam"[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]Brzmi sensownie i może byc szansa dla suni? Erko odpisz proszę;-)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

Dziewczyny, czy ktoras z Was moglaby zrobic troszke plakacikow dla Sarenki? Bo ta cudna [B]sunia czeka juz 7 miesiecy[/B] w DT! Moze gdyby porozwieszac w Łodzi (gdzie przebywa) i w Warszawie, to moze udaloby sie znalezc dla niej domek?? Morka domek znalazla po kacji plakatowej... [B]POMOZCIE!![/B]

Posted

[CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=7][COLOR=green]Zapraszam[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=7][COLOR=#008000]do licytacji[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=7][COLOR=#008000]na rzecz kieleckich bezdomniaczków[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
:Dog_run:
:Dog_run:

[SIZE=3][COLOR=blue][B]banerek w podpisie:lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

mogę zrobić wzór plakatu ale nie mam możliwości wydrukować. no i prosiłabym jakiś link do wątku bo zupełnie nie jestem w temacie tej suni.
mogłabym dziś jeszcze zrobić.

Posted

[quote name='kika22']Dzieki p. Bożenie, która wzruszył los trzyłapki i jej maluchow i ogłasza ja w internecie, zglosiła się osoba, która chce pomoc suni.
To meil tej osoby [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] "[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]to straszne co przeczytalam :-( i chcialabym pomoc... czy sunia i male sa nadal w lesie ? czy istnieje mozliwosc ze dostane zdjecia i opis pieskow ? pomagam polski zwierzeta i nawet 01.11 organizuje transport zwierzaczkow, jakie jada do niemieckich rodzin. [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]Prosze mi opisac pieski moze beda mogly pojechac 01.11 do mnie [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][B][SIZE=2]Pozdrawiam"[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#22364f][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]Brzmi sensownie i może byc szansa dla suni? Erko odpisz proszę;-)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]

Kasia-lopes jest zalogowana na miau z tego co widziałam i myślę, ze na dogo to kasia-r - oczywiscie się mogę mylić -ale obie "kasie" proponowały pomoc w szukaniu domków dla zwierzaków w Niemczech:p

Posted

No nareszcie jesteś Saga86:loveu:, już się martwiłam i miałam pytać ewelinki_m, co się z Tobą dzieje:roll:.

Nie wiem, czy widzieliście na wątku ON-ki,że udało nam się z Linssi przywieźć Sonię Ze Św. Katarzyny i ulokować w nowym domu :loveu::multi:.

Mam nadzieję,że będzie lepiej zachowywała się niż Henio w nowym domu:cool3:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...