Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiecie co napisalam że zwiedza każdy kącik, ale tego bym się nie spodziewała...
Siedzialam przy komputerze i ulyszalam ze mala wskoczyla :razz: i to ujżałam jak się odwrocilam :cool1: Tylko ze bez reczniczka ktory polozylam jej tam potem jak zobaczylam ze uklada sie do spania :eviltong:
Jakby nie to ze bylam w tym czasie 2 metry od niej to bym chyba nie uwierzyla :eviltong::eviltong:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo moje Spaikusie tak zawsze spało :evil_lol:
A na działce jest nowa sunia-Daleszka, zresztą do kogoś baaaardzo podobna :razz:
jest też Filipek w typie jamnika szorstkowłosego, zdjęcia mam też Tyćki ale zgram wszytko później;)

Posted

Nowe nabytki na dzialce:

Filipek: młodziutki psiak, w domu zachowuje czystość, w stosunku do innych psiaków jest super;) jest w typie jamnika szorstkowłosego :lol: Pięknie chodzi na smyczy

Daleszka-sunia wyrzucona w daleszycach, stąd imię ;) również młodziutka sunia, mogła nie mieć nawet 1 cieczki, straszna z niej przylepa. Jest bardzo mądra, siada i podaje nawet łapkę :lol: JEst zaszczepiona i odrobaczona.

reszta zdjęć później:cool3:

Posted

Dogo pojawia sie u mnie i znika , więcej znika. Erko , którym psiakom potrzeba alegro , czy Daleszce i Filipkowi trzeba zrobić, jesli tak, to jutro bym zrobiła

Posted

obawiałyśmy się z Elwirą jak Birma przyjmie Filipa, ale okazało się, ze na szczęście psiaki się super dogadują, myślałam, że działkę rozniosą :razz: tak szalały...

Posted

widzę,że zebrała się kolejna drużyna do rozrabiania!! Tutko Frutki pojechały do domu to Birma przedsiębiorczo zaprosiła nowe towarzystwo...
niechże ona już lepiej idzie do domu :diabloti:

a tak na serio to Birmy problemem jest to,że na pierwszy rzut oka jest zupełnie pospolita, podpalana itd. Ale jak się ją pozna to przychodzi świadomość tego,że obcuje się z niezwykłym psem!
niechże wreszcie ktoś zechce w niej ta niezwykłość zobaczyć!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...