ruda76 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Pierwszą noc w nowym domu Borys ma juz za sobą;) Teraz czeka go tylko wizyta weta, fryzjer i duzo miłosci :loveu: Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no to gratulacje Sylwia szybkiej akcji :thumbs: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
ewatonieja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Sylwia ty to masz błyskawiczne tempo:) gratulacje :) Quote
ruda76 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 ewatonieja napisał(a):Sylwia ty to masz błyskawiczne tempo:) gratulacje :) Nata, nie takie znow błyskawiczne, bo szukałam dla niego pomocy juz w kwietniu u niektorych osob;) ale widocznie źle trafiałam, az wreszcie zapukałam do konkretnych drzwi:p i udało się:loveu: Nie zapomij, ze mam jeszcze Bossa:-( no i całą masę bullowatych:eviltong: Quote
al-ka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='ruda76']Nata, nie takie znow błyskawiczne, bo szukałam dla niego pomocy juz w kwietniu u niektorych osob;) ale widocznie źle trafiałam, az wreszcie zapukałam do konkretnych drzwi:p i udało się:loveu: Nie zapomij, ze mam jeszcze Bossa:-( no i całą masę bullowatych:eviltong: Supergratulacje! Niech się chłopakowi szczęśliwie żyje w dobrym domu,a Tobie samych udanych szybkich akcji!. Zapamiętaj dobrze,które to drzwi:evil_lol:. Quote
ruda76 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 al-ka napisał(a):Zapamiętaj dobrze,które to drzwi:evil_lol:. oj, napewno zapamiętam:thumbs: Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='ocelot']Ruda, a boss to kto? oto Bossik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108851 Quote
doddy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A z ciekawości zapytam, czy Misio nie ma tatuażu lub chipu? Bo jest cudny! Quote
ruda76 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 doddy napisał(a):A z ciekawości zapytam, czy Misio nie ma tatuażu lub chipu? Bo jest cudny! ciotka widzę, ze chłopka wpadł Ci w oko:eviltong: A tatoo sprawdzałam w tych zasyfionych uszkach i nic nie widziałam a w " tamto" miejsce nie miałam odwagi zajrzec, bo wszsyscy mowili " uwaga juzak":p Quote
ruda76 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Borys vel Misio jest juz po wizycie weta. Zaopatrzono mu ranę na łapie ( chyba po drucie kolczastym), brakuje mu tez paru zębów, za to ma dodatkowy siekacz dolny. W uszch stan zapalny i problem ze skorą ( grzybica w miejscach po dredach). Jak widac na zdjęciach jest juz ogolony i piękny. Misio mieszka z sunią mix leonbergerką tez znajdą. Sunia całuje go w pysio a on jest wtedy taaaki dumny:loveu: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :pno co ty ...to wyrośnięty grzywacz :evil_lol::evil_lol:http://img371.imageshack.us/img371/2508/boryswnddd5.jpg Quote
Bachnach Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Sylwia ,:laola: slicznosci , a jaka fryzurka ... moje juzaczkowo tez bezpieczne . Quote
ARKA Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Alez on patrzy ufnie, niewinnie. Alez On jest sliczny i ma TAKI cudny dom!!:loveu: A te zmiany na skorze po kołtunach to moga byc odparzenia...Lolek tez tak mial...Bedzie dobrze!:multi: Quote
ruda76 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ARKA napisał(a):Alez on patrzy ufnie, niewinnie. Alez On jest sliczny i ma TAKI cudny dom!!:loveu: A te zmiany na skorze po kołtunach to moga byc odparzenia...Lolek tez tak mial...Bedzie dobrze!:multi: spotkał chłopka swietnych ludzi na swojej drodze:loveu: Quote
ruda76 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Bachnach napisał(a):Sylwia ,:laola: slicznosci , a jaka fryzurka ... moje juzaczkowo tez bezpieczne . to wielkie gratki ode mnie;) A swoją droga to wiedziałam , ze mozna na Emir liczyc;) Quote
Recommended Posts