Fortuna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To powodzenia jutro Isadorko. Trzymam kciuki juz dzisiaj. :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Trzymam kciuki, by z tym domkiem się udało! :multi: A co do tego gościa, na takich osób brak mi słów. Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 przy takiej ilosci trzymanych kciukow musi sie udac :p Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Daj gonga jak już będzie po, niezależnie od wyniku;) Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 teapot napisał(a):A jak będzie fajny wynik- idziemy na lody! (Isadorka przegra zakład :evil_lol:;)) ta, tak ciotka mozesz do mnie jutro zajrzec z ww:evil_lol: Quote
teapot Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 A jak będzie fajny wynik- idziemy na lody! (Isadorka przegra zakład :evil_lol:;)) Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 A my z ciotką Isadorką na ... ona wie na co:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To się będzie działo! :cunao: :knajpa::drink1::pepsi::drink1::knajpa::cunao: A jak długo będziemy świętować? Tydzień? Dwa? :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Erazm napisał(a):A my z ciotką Isadorką na ... ona wie na co:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a my nie mozemy?:placz: Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Erazm napisał(a):Oj wreszcie mogłybyśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: az sie boje zapytac co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Oj wreszcie mogłybyśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 danka1234 napisał(a):I co,udała się wizyta? Jeszcze nie wróciła, więc albo jest wyjątkowo dobrze i Isadora postanowiła wyadoptować także samą siebie, albo całkiem do bani i zapijają smutki pod jakimś krzakiem! :evil_lol: Ps. Tosca oczywiście czymś bezalkoholowym! Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 teapot napisał(a):Jeszcze nie wróciła, więc albo jest wyjątkowo dobrze i Isadora postanowiła wyadoptować także samą siebie, albo całkiem do bani i zapijają smutki pod jakimś krzakiem! :evil_lol: Ps. Tosca oczywiście czymś bezalkoholowym! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 teapot napisał(a):Jeszcze nie wróciła, więc albo jest wyjątkowo dobrze i Isadora postanowiła wyadoptować także samą siebie, albo całkiem do bani i zapijają smutki pod jakimś krzakiem! :evil_lol: Ps. Tosca oczywiście czymś bezalkoholowym! GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baaaaardzo śmieszne, baaaaaardzo ha ha ha No to telegraficznie: Tosca w swoim domu, dom taki że sama bym chętnie wyadoptowała się. Tosca ma bardzo dużą przestrzeń, ma włąsny ogródek. Mieszka w luksusowym warszawskim osiedlu. Tak jak czułam trafiła do świetnych ludzików. Pani się zarejestruje na dogo. Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Isadora7 napisał(a):Baaaaardzo śmieszne, baaaaaardzo ha ha ha No to telegraficznie: Tosca w swoim domu, dom taki że sama bym chętnie wyadoptowała się. Tosca ma bardzo dużą przestrzeń, ma włąsny ogródek. Mieszka w luksusowym warszawskim osiedlu. Tak jak czułam trafiła do świetnych ludzików. Pani się zarejestruje na dogo. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: gratulacje ciotka Tosca - najlepszego na nowej drodze zycia Quote
DG32 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Isadora7 napisał(a):Baaaaardzo śmieszne, baaaaaardzo ha ha ha No to telegraficznie: Tosca w swoim domu, dom taki że sama bym chętnie wyadoptowała się. Tosca ma bardzo dużą przestrzeń, ma włąsny ogródek. Mieszka w luksusowym warszawskim osiedlu. Tak jak czułam trafiła do świetnych ludzików. Pani się zarejestruje na dogo. No to super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Quote
taxelina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Gratuluje!! to cos nastepny tymczas sie szykuje`? Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Isadora7 napisał(a):Baaaaardzo śmieszne, baaaaaardzo ha ha ha No to telegraficznie: Tosca w swoim domu, dom taki że sama bym chętnie wyadoptowała się. Tosca ma bardzo dużą przestrzeń, ma włąsny ogródek. Mieszka w luksusowym warszawskim osiedlu. Tak jak czułam trafiła do świetnych ludzików. Pani się zarejestruje na dogo. :evil_lol: Ja wiedzialam, ze przy takim PR swoim i Twoim, Toska "zrobi karierę" i nie da sie byle gdzie oddac!;):evil_lol::multi::multi::multi: Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Gratuluje!! to cos nastepny tymczas sie szykuje`? ;) no i wiadomo juz nawet jak nastepna pieknosc bedzie,prawdopodobnie.:evil_lol: Quote
danka1234 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ma domek,super:multi::multi::multi::multi::multi::multi: i to jaki. Quote
Recommended Posts