Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
u mnie w sumie jedno miejsce prawie bezproduktywnie zajmuje TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye:to go oddaj, w niekoniecznie dobre ręce!!!Ja myślę o swoim już tak od dawna!!!

Posted

ecci napisał(a):
:crazyeye:to go oddaj, w niekoniecznie dobre ręce!!!Ja myślę o swoim już tak od dawna!!!

troche mi szkoda, odchowny juz, wytresowany i czysty.... chyba jednak sie nie zdecyduje.... niemniej jednak miejsce zajmuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
psa mam swojego, tymczasa i ...... KOTA :cool1: - ale on jest TZta

:evil_lol::evil_lol:dobre!!!Ja jestem w trakcie remontu i kątem mieszkam u taty...ze swoją sunią, która jest moja, drugi będzie jamnikowaty pan, też mój i wielgachny pies jako trzeci, oczywiście TZ-ta!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka Isadora, Ty na takie ekscesy pozwalasz???:mdleje::mdleje::mdleje:

No wiesz natury nie oszukasz. Chłopak przystojniak, dziewczyna laska mogę powiedzieć że ma dobry gust.

Posted

[quote name='Isadora7']No wiesz natury nie oszukasz. Chłopak przystojniak, dziewczyna laska mogę powiedzieć że ma dobry gust.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
<pedofil>

Posted

Isadora7 napisał(a):
:grins::grins::grins::grins::grins:

wiesz, że Rambunio :placz::placz::placz:może zostac posądzony o pedofilię i zamknięty w ciemnym więzieniu na wiele wiele lat...a kiedy wyjdzie nie będzie już taki jak kiedyś:-(

:grin::grin::grin:

Posted

ecci napisał(a):
wiesz, że Rambunio :placz::placz::placz:może zostac posądzony o pedofilię i zamknięty w ciemnym więzieniu na wiele wiele lat...a kiedy wyjdzie nie będzie już taki jak kiedyś:-(

:grin::grin::grin:

wtedy wszystko sie zmieni i nic juz nie bedzie takie same :roll: