GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 u mnie w sumie jedno miejsce prawie bezproduktywnie zajmuje TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 GameBoy napisał(a):u mnie w sumie jedno miejsce prawie bezproduktywnie zajmuje TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye:to go oddaj, w niekoniecznie dobre ręce!!!Ja myślę o swoim już tak od dawna!!! Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ecci napisał(a)::crazyeye:to go oddaj, w niekoniecznie dobre ręce!!!Ja myślę o swoim już tak od dawna!!! troche mi szkoda, odchowny juz, wytresowany i czysty.... chyba jednak sie nie zdecyduje.... niemniej jednak miejsce zajmuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 A ja to już dawno zrobiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ecci napisał(a):a mówią, że mężczyźni są jak koty!!! wiem, ze to nie miejsce na takie wyznania ale nie przepadam za kotami :cool1: Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 GameBoy napisał(a):wiem, ze to nie miejsce na takie wyznania ale nie przepadam za kotami :cool1: ja psiara jestem:cool1: Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ecci napisał(a):ja psiara jestem:cool1: psa mam swojego, tymczasa i ...... KOTA :cool1: - ale on jest TZta Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 GameBoy napisał(a):psa mam swojego, tymczasa i ...... KOTA :cool1: - ale on jest TZta :evil_lol::evil_lol:dobre!!!Ja jestem w trakcie remontu i kątem mieszkam u taty...ze swoją sunią, która jest moja, drugi będzie jamnikowaty pan, też mój i wielgachny pies jako trzeci, oczywiście TZ-ta!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Znalazłam jeszcze zdjęcie jak Rambo nieletnie podrywa :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ciotka Isadora, Ty na takie ekscesy pozwalasz???:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka Isadora, Ty na takie ekscesy pozwalasz???:mdleje::mdleje::mdleje: No wiesz natury nie oszukasz. Chłopak przystojniak, dziewczyna laska mogę powiedzieć że ma dobry gust. Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Isadora7']No wiesz natury nie oszukasz. Chłopak przystojniak, dziewczyna laska mogę powiedzieć że ma dobry gust. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: <pedofil> Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: <pedofil> No to ja mu dam poczytać, obudzi się w nim pies Baskervilów Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):No to ja mu dam poczytać, obudzi się w nim pies Baskervilów :scared::scared::scared::scared: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora, Ty nie przesadzaj!!! Pamiętaj, że mieszkamy w kraju o nieprzeciętnej przyzwoitości!!!:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):Isadora, Ty nie przesadzaj!!! Pamiętaj, że mieszkamy w kraju o nieprzeciętnej przyzwoitości!!!:evil_lol: :grins::grins::grins::grins::grins: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a)::grins::grins::grins::grins::grins: wiesz, że Rambunio :placz::placz::placz:może zostac posądzony o pedofilię i zamknięty w ciemnym więzieniu na wiele wiele lat...a kiedy wyjdzie nie będzie już taki jak kiedyś:-( :grin::grin::grin: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):wiesz, że Rambunio :placz::placz::placz:może zostac posądzony o pedofilię i zamknięty w ciemnym więzieniu na wiele wiele lat...a kiedy wyjdzie nie będzie już taki jak kiedyś:-( :grin::grin::grin: wtedy wszystko sie zmieni i nic juz nie bedzie takie same :roll: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):ups...przegięłam:oops:??? Masz przewalone :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Masz przewalone :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: przestancie bo do WC mam daleko :cool1: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):przestancie bo do WC mam daleko :cool1: ale przynajmniej masz WC, ja to nawet WC nie mam... Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):ale przynajmniej masz WC, ja to nawet WC nie mam... za to mam pol mieszkania bez podlogi - jak chcesz wpadaj :cool1: Quote
Recommended Posts