Erazm Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cioteczka, jak będziesz się nudzic to wydziergaj skromne all dla Shilki u mnie:roll: Chyba, ze nie masz czasu to zapomnij o temacie. Jutro w nocy zrobię Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 ARKA napisał(a):Ona stanowczo sie dopomina o prawa rozpuszczonego psiego dziecka:evil_lol: Moze super niania dala by rade;) To jeszcze inaczej powiem. Ze wszystkich tymczasów które miałam do tej pory przy niej nomen omen jestem najmniej zaabsorbowana. Ja naprawdę nie odczuwam że mam dwa psiaki, w tym jeden szczeniak. Noce przesypia. Nie szczeka chyba żeby mi obwieścić że nawaliła na środku kuchni i nie życzy sobie żeby było brudno. Ona tylko mnie obserwuje, nie dopomina się o pieszczochy, tylko... patrzy. I to wystarczy :). :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Erazm napisał(a):Cioteczka, jak będziesz się nudzic to wydziergaj skromne all dla Shilki u mnie:roll: Chyba, ze nie masz czasu to zapomnij o temacie. Jutro w nocy zrobię Wydziergam, spać nie mogę. Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Erazm napisał(a):Czyżby miała jakieś podejrzenia w stosunku do Ciebie? Powiedziałaś jej, że to tylko dt? Codziennie jej to mówię po kilka razy. Tłumaczę że jakby została na stałe to ja już nie dam rady żadnego tymczasa wziąć, a tyle jest w potrzebie. I obiecuję że domek przetrzepie, inwigilacja będzie jak w czasie jedynie słusznej epoki. Quote
Erazm Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Czyżby miała jakieś podejrzenia w stosunku do Ciebie? Powiedziałaś jej, że to tylko dt? Quote
teapot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Nawet nie wiecie jak mi dziwnie, bez gorącej linii z Isadorą...:placz: Shilka jakiś tekst ma? Bo jutro mogłabym pomyśleć - chyba popróbuję się wyspecjalizować w tym zakresie. Może stałabym się przydatna! ;) Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 teapot napisał(a):Nawet nie wiecie jak mi dziwnie, bez gorącej linii z Isadorą...:placz: Shilka jakiś tekst ma? Bo jutro mogłabym pomyśleć - chyba popróbuję się wyspecjalizować w tym zakresie. Może stałabym się przydatna! ;) Nie ma tekstu jeszcze. Quote
Argat Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Isadora7 napisał(a):Codziennie jej to mówię po kilka razy. Tłumaczę że jakby została na stałe to ja już nie dam rady żadnego tymczasa wziąć, a tyle jest w potrzebie. A ona wpatruje się w Ciebie, przekręcając łebek i udaje że rozumie? :evil_lol: Nie ten wątek, ale mi z tym allegro... Mone zdejmujesz, czy zostaje? Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 teapot napisał(a):Nawet nie wiecie jak mi dziwnie, bez gorącej linii z Isadorą...:placz: Shilka jakiś tekst ma? Bo jutro mogłabym pomyśleć - chyba popróbuję się wyspecjalizować w tym zakresie. Może stałabym się przydatna! ;) To ja dzisiaj zrobię layout, a ty wyrzeźbisz tekst jutro i wstawię wtedy. Erazm już nic nie rób. Argat napisał(a):A ona wpatruje się w Ciebie, przekręcając łebek i udaje że rozumie? :evil_lol: Nie ten wątek, ale mi z tym allegro... Mone zdejmujesz, czy zostaje? Argat ona rozumie naprawdę :) Nie zdejmuję Mony, dopóki nie wyląduje w domu Quote
Erazm Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 O ślicznie przyda sie mądra głowka do kompletu:lol: Quote
ARKA Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Isadora7 napisał(a):To jeszcze inaczej powiem. Ze wszystkich tymczasów które miałam do tej pory przy niej nomen omen jestem najmniej zaabsorbowana. Ja naprawdę nie odczuwam że mam dwa psiaki, w tym jeden szczeniak. Noce przesypia. Nie szczeka chyba żeby mi obwieścić że nawaliła na środku kuchni i nie życzy sobie żeby było brudno. Ona tylko mnie obserwuje, nie dopomina się o pieszczochy, tylko... patrzy. I to wystarczy :). :loveu: :crazyeye: no niesamowita. W schronie biegala za kazdym, wdrapywala sie na ręce i jakby mowila,"zostawisz mnie,no, jestes bez serca?";) Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 ARKA napisał(a)::crazyeye: no niesamowita. W schronie biegala za kazdym, wdrapywala sie na ręce i jakby mowila,"zostawisz mnie,no, jestes bez serca?";) No to tylko świadczy to o czym mówię że to bardzo mądra sunia. Ona wiedziała co robić. Teraz ma już swoich faworytów z którymi się wita również w wersji "kołami do góry". Ale nie zaprzestaje obserwacji czy ja jestem w pobliżu. No i są tacy z którymi nie pójdzie :). CO ciekawsze chyba się z nią zgadzam. Jedno jest pewne dobrze że została zabrana z tej "perły renesansu" Quote
Tola Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Isadora7 napisał(a):No to tylko świadczy to o czym mówię że to bardzo mądra sunia. Ona wiedziała co robić. Teraz ma już swoich faworytów z którymi się wita również w wersji "kołami do góry". Ale nie zaprzestaje obserwacji czy ja jestem w pobliżu. No i są tacy z którymi nie pójdzie :). CO ciekawsze chyba się z nią zgadzam. Jedno jest pewne dobrze że została zabrana z tej "perły renesansu" Bardzo dobrze. I teraz przed sunią tylko wszystko co najlepsze:loveu: Quote
danka1234 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Szukamy domku dla panienki,coby się nie zakorzeniła na tymczasie. Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Szczenior rządzi przez czas cały konsekwentnie choć tak mały Mądra przy tym niesłychanie nic nie gryzie, czasem na środku sranie spieprza wtedy do kącika czasem gdzieś po drodze nasika Na spacerku bacznie obserwuje i jak braciszek Rambo się zachowuje. Quote
teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ola164 napisał(a):Oj Ciocia masz Ty talent poetycki :) Bo Cioteczka to kobieta renesansu jest!!! :loveu: A małej się naprawdę trafiło! Szczęściara i już! Ps. Tosca - migusiem do nowego domu, bo ja chcę lody wygrać!!! :evil_lol: Ps.2 Isadorko - tylko nie oszukuj, bo jak... :mad: ;) Quote
teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Erazm napisał(a):Tosca, a Ty co tu jeszcze robisz? Ona chyba nie chce, żeby Isadora przegrała zakład! :evil_lol: Już się pewnie wredotka szykuje na lody! ;) Ps. Czy i Wam się nie otwiera wątek Shili? Quote
teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A co Ci Tosieńko Isadora dała z okazji dnia dziecka? Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 teapot napisał(a):A co Ci Tosieńko Isadora dała z okazji dnia dziecka? ku mojej zgubie dostała wściekle piszczącą piłeczkę Quote
Recommended Posts