Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba z radości pęknę zaraz. Co prawda jak spojrzałam na Toskę patrzącą z żółtego kocyka to mi się bardzo za nią zatęskniło. Ten kocyk czekał na nią jak przyjechałyśmy. Jej jak ja się cieszę jak mi psiak tak trafia. No co tu gadać daję maila i zdjęcia. Ja też mam zdjęcia z adopcji ale muszę się dorwać gdzieś gdzie mogę je zrzucić. Mój komputer stary i niestety nie da rady.

List z Domku Toski:

Witam Pani Doroto,

Pomimo moich obaw, Tosca całą noc grzecznie przespała i wcale nie piszczała:) Dostała wczoraj nowe miseczki, dobrą karmę i nowe zabawki. Szczególnie polubiła piszczącą maskotkę, z którą prawie się nie rozstaje.

Byliśmy dziś u weterynarza. Wszystko jest w porządku, tylko mała ma okropne robaki, więc dostała drugą dawkę odrobaczenia. Z tego powodu zostanie zaszczepiona za tydzień, a jutro dostanie dodatkową porcję advocate (odpowiednik frontline).

Wygląda na zadowoloną, cały czas szaleje z maskotką, albo tarza się na trawie. Po takiej zabawie przychodzi do domu i śpi na swoim posłaniu jak aniołek.

Dziś zarejestrowałam się na dogomanii, więc niedługo zamieszczę trochę zdjęć (dziękuję za przesłanie hostingów). W załączniku natomiast przesyłam te zrobione dotychczas.

Pomiziałam ją od Pani po brzusiu i była bardzo zadowolona :) Na pewno się ucieszy, jak nas Pani niedługo odwiedzi.

Pozdrawiam serdecznie,
Z tymi robakami to czułam że tak będzie - to co z niej wychodziło po odrobaczaniu jak przyjechała do mnie to horror. Skutki tej "cudownej" diety jaką "władca" zamojskiego schroniska oferuje swoim niestety podopiecznym.

A teraz uwaga "klaps"

Tosca na swoim posłanku. Zobaczcie na to spojrzenie. I jak jej do twarzy w tym kolorze :loveu::loveu::loveu:

Tosca - tarzanko na trawce na swoim osobistym ogródku, ze swoją zabaweczką

Księżniczka na tronie :loveu::loveu:

Ach jak jej dobrze

Tesknię za szczylkiem, ale wiem że dobrze wybrałam i ma super. Od początku to czułam.

Posted

[quote name='ecci']zdjęcia mi się nie wyświetlają:placz::placz::placz:

Kliknij F5 ze 2-3 razy jak nie odpali za pierwszym. Z fotosika nadaję więc nieraz tak miewa.

Posted

GameBoy napisał(a):
nic to :eviltong:

ciotka Isadora cos Ci ta mala w serce zapadla gleboko co?

W zasadzie każde mi zapada w serce, choć nie ukrywam że najbardziej Alfik i Tosca. No smarkula mi dość mocno wlazła. Oj mocno.

Posted

Isadora7 napisał(a):
W zasadzie każde mi zapada w serce, choć nie ukrywam że najbardziej Alfik i Tosca. No smarkula mi dość mocno wlazła. Oj mocno.

czy nowi wlasciciele Toski beda sie logowali na dogo?

Posted

Ja się w ogóle nie dziwię, ja na 2 dzień odkąd swoją zabrałam na "tymczas" czułam, że ciężko mi ją będzie oddac...i nie oddałam!!!

Posted

ecci napisał(a):
Ja się w ogóle nie dziwię, ja na 2 dzień odkąd swoją zabrałam na "tymczas" czułam, że ciężko mi ją będzie oddac...i nie oddałam!!!

aha, gdybym tak robila z kazdym tymczasem z dogo,mialabym ponad 20 psow juz :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
czy nowi wlasciciele Toski beda sie logowali na dogo?

Tak :)

ecci napisał(a):

No jak ja bym sobie zostawiła to jeden tymczas by ubył dla następnych nieszczęsników

Posted

to jest niestety święta racja!!!ale ja jakoś tak kurcze nie umiem jej oddac, ja ją tak potwornie KOCHAM i jak widzę to jak Kan kocha, to aż mi serce pęka na samą myśl, że mogłabym ją oddac...ona już jest za stara na takie oddawanie!!!