Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Ciotka Isadora pozwoliła mi coś napisać o sobie. Jestem Tosca, mam 2 miesiące. Do soboty 24 maja byłam w paskudnym miejscu. Niektórzy nazywają to schroniskiem. Nie wiem dlaczego. Jestem w domu tymczasowym u cioci Isadory i tu oczekuję na swojego Ludzia na zawsze.

Podróż zniosłam bardzo dobrze. Było mi bardzo wygodnie:

Jestem odrobaczona i odpchlona.
W odpowiednim czasie ciocia zaprowadzi mnie na szczepienia. Mam swoje własne śliczne szeleczki. Nie będę duża. Na pewno przed kolana.

Ciocia Isadora obiecała mi zrobić allegro i inne ogłoszenia. Jestem bardzo ciekawa. Cały czas myślę jaki będzie mój Domek. Tak bardzo już chciałabym pójść. Dzisiaj ciocia mnie pochwaliła bo już tylko z 1 raz na dzień zrobię jej "prezent". Ale zawsze w jednym miejscu... wybrałam sobie środek kuchni. Nie wiem czemu ciocia się denerwuje wtedy, przecież z tego miejsca jej najłatwiej sprzątnąć :evil_lol:. Ja bardzo szybko się uczę. Już wiem że te wszystkie sznurki, przewody, zakamarki między np kuchnią a szafką - to miejsca zakazane. Bardzo staram się pomóc cioci. Robię duże porządki w szafce z butami.

Jestem bardzo wysportowana. Świetnie nadaję się na towarzystwo dla osoby prowadzącej zdrowy tryb życia. Uwielbiam jeździć na deskorolkach.

[SIZE=5]
Czy ktoś mnie pokocha???

:loveu:

allegro suni:
http://allegro.pl/show_item.php?item=374956131

[SIZE=5]:loveu:

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teapot']Ja już jestem zakochana!!! :loveu:

Tosca pozwoliła dać specjalne zdjęcie dla zakochanych w tej uroczej suni:

a ciotka Isadora zrobiła jej banerek i czeka aż sie uda wstawić:

:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie wiedzialam ze juz ma dogo.. nie pisalas :(

Wybacz dzisiaj założone, jeszcze nie zdążyłam powiadomić. Mam garść allegro do zrobienia

Posted

Erazm napisał(a):
Ma obgryzane faflocle( czytaj uszy):evil_lol:
Następny z naszych podopiecznych

Tylko nie faflocle :megagrin::megagrin::megagrin:
Generalnie nie ma problemów żadnych z nimi. Poza tym ze muszę smarkule karcić za ogryzanie Rambiemu uszu. Bo on sam jest pierdoła i nawet nie kwiknie na małą.

Posted

:crazyeye::p To moja faworyta jest u Ciebie?:loveu:

Oj ona to krzywdy nie da sobie zrobi, co to to nie!!!:cool1:

PR ma opanowany do perfekcji, od malucha.:evil_lol:
A to do kolekcji jej zdjecie jak 'koffany kierowni' ja wydawał:cool1:

Tam zosotalo jeszcze jedno malenstwo-chodzace po teeenie-z łysym ogonkiem-strasznie nieufne, co to chcialo podejsc a balo sie. Bedzie malutki piesek(chyba sunia)-tez o nim mysle, o wielu ktore tam pozostaly mysele i bezrdanosc dobija.
Moze ciotki z Zamoscia cos poradzą aby tą drugą kruszyne zabrac:-(

Posted

Z tym PR masz rację, pewnie dlatego doskonale się dogadujemy.
Jest urokliwa. Czaruś. A buty to mam po całym mieszkaniu poroznoszone.

Wczoraj robiłam zapoznanie z najbliższym sąsiadem - astkiem. Myślałam, że pęknę ze śmiechu jak na Brava "groźnie" warczała. Komedia. Apetyt ma jak lew. Sierść nabiera blasku. No i już pachnieć zaczyna szczeniaczkiem.

Ten maluszek co został :-(:-(:-( straszne.