Isadora7 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Witam! Ciotka Isadora pozwoliła mi coś napisać o sobie. Jestem Tosca, mam 2 miesiące. Do soboty 24 maja byłam w paskudnym miejscu. Niektórzy nazywają to schroniskiem. Nie wiem dlaczego. Jestem w domu tymczasowym u cioci Isadory i tu oczekuję na swojego Ludzia na zawsze. Podróż zniosłam bardzo dobrze. Było mi bardzo wygodnie: Jestem odrobaczona i odpchlona. W odpowiednim czasie ciocia zaprowadzi mnie na szczepienia. Mam swoje własne śliczne szeleczki. Nie będę duża. Na pewno przed kolana. Ciocia Isadora obiecała mi zrobić allegro i inne ogłoszenia. Jestem bardzo ciekawa. Cały czas myślę jaki będzie mój Domek. Tak bardzo już chciałabym pójść. Dzisiaj ciocia mnie pochwaliła bo już tylko z 1 raz na dzień zrobię jej "prezent". Ale zawsze w jednym miejscu... wybrałam sobie środek kuchni. Nie wiem czemu ciocia się denerwuje wtedy, przecież z tego miejsca jej najłatwiej sprzątnąć :evil_lol:. Ja bardzo szybko się uczę. Już wiem że te wszystkie sznurki, przewody, zakamarki między np kuchnią a szafką - to miejsca zakazane. Bardzo staram się pomóc cioci. Robię duże porządki w szafce z butami. Jestem bardzo wysportowana. Świetnie nadaję się na towarzystwo dla osoby prowadzącej zdrowy tryb życia. Uwielbiam jeździć na deskorolkach. [SIZE=5] Czy ktoś mnie pokocha??? :loveu: allegro suni: http://allegro.pl/show_item.php?item=374956131 [SIZE=5]:loveu: Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='teapot']Ja już jestem zakochana!!! :loveu: Tosca pozwoliła dać specjalne zdjęcie dla zakochanych w tej uroczej suni: a ciotka Isadora zrobiła jej banerek i czeka aż sie uda wstawić: :loveu: Quote
taxelina Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 nie wiedzialam ze juz ma dogo.. nie pisalas :( Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 deer_1987 napisał(a):nie wiedzialam ze juz ma dogo.. nie pisalas :( Wybacz dzisiaj założone, jeszcze nie zdążyłam powiadomić. Mam garść allegro do zrobienia Quote
taxelina Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 e tam spoko, znalazlam sama, bede tu zagladac :* Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Kinguska']Boże.... *.* Jakie to to jest śliczneee! Pewnie że śliczna. I bardzo mądra. To wyjątkowa sunia i będzie dla Wyjątkowego Ludzia: Quote
Tola Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Sliczna malutka:loveu: Juz jak ciocia Isadora zajęła sie przyszloscią malutkiej to wszystko bedzie dobrze:loveu: Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 jak pluszak ...śliczna, oby Ludź się szybko znalazł Quote
danka1234 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 O slodziaczek juz na swój wątek,sliczniutka jest,a co Rambuś na tego slodziaczka mówi? Quote
Erazm Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ma obgryzane faflocle( czytaj uszy):evil_lol: Następny z naszych podopiecznych http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111863 Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Erazm napisał(a):Ma obgryzane faflocle( czytaj uszy):evil_lol: Następny z naszych podopiecznych Tylko nie faflocle :megagrin::megagrin::megagrin: Generalnie nie ma problemów żadnych z nimi. Poza tym ze muszę smarkule karcić za ogryzanie Rambiemu uszu. Bo on sam jest pierdoła i nawet nie kwiknie na małą. Quote
ARKA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :crazyeye::p To moja faworyta jest u Ciebie?:loveu: Oj ona to krzywdy nie da sobie zrobi, co to to nie!!!:cool1: PR ma opanowany do perfekcji, od malucha.:evil_lol: A to do kolekcji jej zdjecie jak 'koffany kierowni' ja wydawał:cool1: Tam zosotalo jeszcze jedno malenstwo-chodzace po teeenie-z łysym ogonkiem-strasznie nieufne, co to chcialo podejsc a balo sie. Bedzie malutki piesek(chyba sunia)-tez o nim mysle, o wielu ktore tam pozostaly mysele i bezrdanosc dobija. Moze ciotki z Zamoscia cos poradzą aby tą drugą kruszyne zabrac:-( Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Z tym PR masz rację, pewnie dlatego doskonale się dogadujemy. Jest urokliwa. Czaruś. A buty to mam po całym mieszkaniu poroznoszone. Wczoraj robiłam zapoznanie z najbliższym sąsiadem - astkiem. Myślałam, że pęknę ze śmiechu jak na Brava "groźnie" warczała. Komedia. Apetyt ma jak lew. Sierść nabiera blasku. No i już pachnieć zaczyna szczeniaczkiem. Ten maluszek co został :-(:-(:-( straszne. Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jej, jaka ona jest śliczna!!! :loveu: Zakochać się w niej można. :loveu: Quote
Fortuna Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Czesc Tosca, caluski od Fortuny dla Ciebie malutka. Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 GameBoy rozwaliłaś mnie tym zdjęciem :loveu::loveu::loveu: Quote
maggie1971 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Maleńka jest śliczna, ja już sie zakochałam:loveu: Quote
Recommended Posts