ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):za to mam pol mieszkania bez podlogi - jak chcesz wpadaj :cool1: ja też nie mam podłogi....a dzisiaj mi jeszcze sufit odpadł!!!:placz::placz::placz: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):ja też nie mam podłogi....a dzisiaj mi jeszcze sufit odpadł!!!:placz::placz::placz: sufit mam, wbijaj ciotka:eviltong: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Teraz wy przestańcie bo mam 6 sztuk allegra do zrobienia i nie mogę bo wyję co chwila ze śmiechu Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Teraz wy przestańcie bo mam 6 sztuk allegra do zrobienia i nie mogę bo wyję co chwila ze śmiechu właśnie rob allegro ciotka!!!!:mad: czy ktos moze mi sciaganac z ekranu tego wyskakujacego "windowsa za jedyne 249 PLN"?:roll: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ty wiesz co ja bym zrobiła jakbym miała te 249 zł... GameBoy, jesteś kochana...dziękuję za zaproszenie...:loveu: Isadora, Ty się nie opierniczaj, tylko wystawiaj leniwców, bo jak nie chcą do domu iśc, to sobie będą wisiec, na stronce...,rzecz jasna, allegro. Quote
teapot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Droga Nowa Pani Tosci, czy możemy prosić o jakieś wieści? Co słychać u tego pięknego szczylka, który ukradł serce ciotki Isadory i w wielu z nas zyskał dozgonne wielbicielki? Quote
Pejot Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Już spieszę z wiadomościami o Tosce. czuje się dobrze i już się u nas zaklimatyzowała. Robaków już nie ma, za to apetyt niczym owczarek ;) na zmianę śpi lub bawi się jak szalona. Zazwyczaj jest grzeczna, choć już z jedną parą butów musiałam się rozstać. Trzeba przyznać, że ma charakterek:evil_lol:, ale jest taka słodka, że nawet gniewać się na nią nie można. na zdjęciach widać, że tym swoim wzrokiem potrafi rozczulić każdego. Będziemy od czasu do czasu podsyłać nowe wieści i zdjęcia małej. pozdrawiamy :) Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Pejot napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie. Już spieszę z wiadomościami o Tosce. czuje się dobrze i już się u nas zaklimatyzowała. Robaków już nie ma, za to apetyt niczym owczarek ;) na zmianę śpi lub bawi się jak szalona. Zazwyczaj jest grzeczna, choć już z jedną parą butów musiałam się rozstać. Trzeba przyznać, że ma charakterek:evil_lol:, ale jest taka słodka, że nawet gniewać się na nią nie można. na zdjęciach widać, że tym swoim wzrokiem potrafi rozczulić każdego. Będziemy od czasu do czasu podsyłać nowe wieści i zdjęcia małej. pozdrawiamy :) To apetycik jej nie zmalał. A charakterek ... hmm jak tu wcześniej ARKA określiła ma dobry PR. Bardzo się cieszę że tak trafiła i przyznam... tęsknię :) Quote
teapot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Pejot']Witam wszystkich bardzo serdecznie. Już spieszę z wiadomościami o Tosce. czuje się dobrze i już się u nas zaklimatyzowała. Robaków już nie ma, za to apetyt niczym owczarek ;) na zmianę śpi lub bawi się jak szalona. Zazwyczaj jest grzeczna, choć już z jedną parą butów musiałam się rozstać. Trzeba przyznać, że ma charakterek:evil_lol:, ale jest taka słodka, że nawet gniewać się na nią nie można. na zdjęciach widać, że tym swoim wzrokiem potrafi rozczulić każdego. Będziemy od czasu do czasu podsyłać nowe wieści i zdjęcia małej. pozdrawiamy :) Wiedziałam, że ta mała ukradnie jeszcze niejedno serce! :multi: A na kolejne wieści czekamy z utęsknieniem- mam nadzieję, że częściej niż od czasu do czasu, bo pannica ma naprawdę oddane wielbicielki, a i cioteczka Isadora będzie spokojniejsza jak będzie na bieżąco z info o swojej ulubienicy! ;) I fotki! Prosimy o fotki, mnóstwo fotek! ;) Quote
Erazm Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tosca to mądrala w schronie tak się kleiła, że wykleiła sobie domek:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 No to startujemy - oto zdjęcia mojej pupilki (coś widzę że nie tylko mojej) Sesja do Playboya upss raczej Pieskoboya. Pannica ma własną kanapę proszę bardzo księżczniczka do podziwiania Hrabianka ma własny ogródek. Zapracowała sobie aby z jednego z najpodlejszych schronów trafić na salony i ogrody :) Quote
Isadora7 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Po zabawie i brykaniu po ogródku czas na odpoczynek Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ślicznotka, serce sie raduje, ze jest taka szczesliwa :loveu: Quote
teapot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Przepraszam bardzo, ja tu czegoś nie rozumiem... Jakiś czas temu ten stfffór miał kłapnięte, przyduże uszka. Teraz chyba podmieniliście, bo takie jakieś mniejsze i jakby....stojące się robiły! :-o Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tak z ciekawości, w którym schronisku była Tosca? Quote
teapot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ecci napisał(a):Tak z ciekawości, w którym schronisku była Tosca? W Zamościu Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 teapot napisał(a):W Zamościu o matko!!!:-o To faktycznie jej się poszczęściło!!! Quote
teapot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Mała wylizała sobie drogę w ramiona Erazm, ta zrobiła z niej jamniora i wpuszczając w maliny Isadorę umieściła w najlepszy z możliwych tymczasów. Potem mały fląder tak się wił, że ukradł serducho cioteczki a ta stanęła na uszach by znaleźć jej najcudowniejszy z możliwych domek! :cool3: Jednym słowem dobry PR z niezłymi koneksjami! ;) Quote
Tola Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Śliczna maleńka:loveu: Tylko pozazdrościć tak zakończonej historii:loveu: A sunia faktycznie bardzo zwracała na siebie uwagę tego ostaniego dnia w schronie - widziałam to :evil_lol: Chyba wiedziała, o co zabiega:cool3: Quote
Erazm Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hi hi farciara wiedziała że idzie sezon ogórkowy i dała nogę ze schronu w ostatniej chwili.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pejot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witamy serdecznie :lol: Chcieliśmy przekazać cioteczkom nowe wieści o Tosce. Wszystko jest w porządku. Tosca jest zdrowa i cały czas przybiera na wadze. Tyje pół kilo na tydzień, więc to całkiem niezły wynik:multi: Po szczepieniu może juz normalnie chodzić na spacery, więc fundujemy jej dwa razy dziennie prawie godzinny wypad na Forty Bema. Okazało się, że Tosca uwielbia wodę, więc codziennie wchodzi do fosy w parku, przepływa kawałek i wychodzi ogromnie zadowolona. nie muszę pisac, że potem następuje totalne szaleństwo, razem z targaniem patyków, które ważą więcej niż ona. Trzeba przyznać, że czasem wychodzi z niej mały diabełek:evil_lol: z ciekawostek: dwa dni temu stanęło jej pierwsze ucho, a dziś dołączyło drugie. Uważamy, że dodało jej to uroku i charakteru godnego wilka :crazyeye: Niestety mamy nadal problem z zamieszczaniem zdjęć, więc wyślemy je cioci Isadorze. Pozdrawiamy serdecznie (i Tosca też) Quote
Recommended Posts