Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moze tak z Fortuna na spacerek ??????:painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:

Posted

Szkoda, że dziewczyn i oczywiście ich jamniczej asysty :loveu:z nami nie ma - planujemy zaraz ognicho z kiełbaskami...
Kiwi pewnie postarałby się być bardzo dobrym gospodarzem...

Posted

teapot napisał(a):
Mała właśnie poszła z Cioteczką Isadorką i braciszkiem na spacerek- wiem, bo zabrali ze sobą Kiwiego! :loveu::loveu::loveu:

Dzisiaj zrobiłam zdjęcia dowodowe jak się mała znęca nad braciszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Na spacerze ona obserwuje co robi Rambo i naśladuje. W międzyczasie stara się usilnie oskubać Rambiemu uszy.

Bawią się razem, ale jak Rambo ma dość to idzie do pokoju i prosi aby go zamknąć. Odpocznie i dalej sie bawią.

Posted

Erazm napisał(a):
Shilkę tez zabrali

A ludzie patrzą jak na wariatkę z takim stadem na spacerze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Argat napisał(a):
Isadora- wspaniałą tymczasowiczke masz. Aż dziw że jeszcze u Ciebie ;)

Dopiero kilka godzin temu zrobiłam jej allegro. Zobaczymy. Ma 4 obserwatorów. Chyba niektórzy już sobie zapisali moje konto bo praktycznie każdy psiak który sie pojawia ma od razu obserwatorów. Zresztą ludzie pisza mi maile z pytaniem czy nie mam akurat pieska i piszą jakiego. Dla mnie to najlepiej by było żeby znalazła jak najszybciej domek. Bo raz że gorzej sie oddaje psiaka którego się "tymczasuje" od szczeniaka. A dwa ze skubana jak dobrze Arka we wcześniejszy poście określiła ma świetny PR i czaruje mnie czaruje. A mnie za nic nie chce wyjść "oschła pedagogika" wobec niej.

Erazm napisał(a):
Ja tez nie wiem jak ten psiak to wytrzymuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

On to znosi ze stoickim spokojem. Traktuje ją z pobłażaniem "starszego brata". I wie ze zawsze może wyjść do pokoju.

Posted

Isadora7 napisał(a):
. A dwa ze skubana jak dobrze Arka we wcześniejszy poście określiła ma świetny PR i czaruje mnie czaruje. A mnie za nic nie chce wyjść "oschła pedagogika" wobec niej.

Ona stanowczo sie dopomina o prawa rozpuszczonego psiego dziecka:evil_lol: Moze super niania dala by rade;)