DG32 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No w końcu i ja tu trafiłam. Malutka do góry po domek biegnij :Dog_run:. Quote
teapot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Isadorko - zdradź, czy pannica Ci jakiś fajny numer dzisiaj wywinęła... :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='teapot']Isadorko - zdradź, czy pannica Ci jakiś fajny numer dzisiaj wywinęła... :loveu::loveu::loveu: No takie typowo szczenięce - znalazłoby się tego parę sztuk. Ale cwaniara jest - robi to z wdziekiem. Tymczasem ja jej wydziergałam allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=374956131 :cool1: Quote
ecci Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Isadoro, dzisiaj wypatrzyłam to twoje cudo!!!Jest prześliczna!!! Ja bym jej już nie oddawała:roll: Quote
teapot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A i allegro pierwsza klasa! Piękna dziewucha szuka domu!!! Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No wspaniałe ma allegro! Isadora, dziwię Ci się, ja bym ją sobie zostawiła. :eviltong: :loveu: Quote
Fortuna Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A moze tak z Fortuna na spacerek ??????:painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting: Quote
teapot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Szkoda, że dziewczyn i oczywiście ich jamniczej asysty :loveu:z nami nie ma - planujemy zaraz ognicho z kiełbaskami... Kiwi pewnie postarałby się być bardzo dobrym gospodarzem... Quote
teapot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Mała właśnie poszła z Cioteczką Isadorką i braciszkiem na spacerek- wiem, bo zabrali ze sobą Kiwiego! :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 teapot napisał(a):Mała właśnie poszła z Cioteczką Isadorką i braciszkiem na spacerek- wiem, bo zabrali ze sobą Kiwiego! :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj zrobiłam zdjęcia dowodowe jak się mała znęca nad braciszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Na spacerze ona obserwuje co robi Rambo i naśladuje. W międzyczasie stara się usilnie oskubać Rambiemu uszy. Bawią się razem, ale jak Rambo ma dość to idzie do pokoju i prosi aby go zamknąć. Odpocznie i dalej sie bawią. Quote
Argat Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Isadora- wspaniałą tymczasowiczke masz. Aż dziw że jeszcze u Ciebie ;) Quote
Erazm Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ja tez nie wiem jak ten psiak to wytrzymuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Erazm napisał(a):Shilkę tez zabrali A ludzie patrzą jak na wariatkę z takim stadem na spacerze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Argat napisał(a):Isadora- wspaniałą tymczasowiczke masz. Aż dziw że jeszcze u Ciebie ;) Dopiero kilka godzin temu zrobiłam jej allegro. Zobaczymy. Ma 4 obserwatorów. Chyba niektórzy już sobie zapisali moje konto bo praktycznie każdy psiak który sie pojawia ma od razu obserwatorów. Zresztą ludzie pisza mi maile z pytaniem czy nie mam akurat pieska i piszą jakiego. Dla mnie to najlepiej by było żeby znalazła jak najszybciej domek. Bo raz że gorzej sie oddaje psiaka którego się "tymczasuje" od szczeniaka. A dwa ze skubana jak dobrze Arka we wcześniejszy poście określiła ma świetny PR i czaruje mnie czaruje. A mnie za nic nie chce wyjść "oschła pedagogika" wobec niej. Erazm napisał(a):Ja tez nie wiem jak ten psiak to wytrzymuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: On to znosi ze stoickim spokojem. Traktuje ją z pobłażaniem "starszego brata". I wie ze zawsze może wyjść do pokoju. Quote
ARKA Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Isadora7 napisał(a):. A dwa ze skubana jak dobrze Arka we wcześniejszy poście określiła ma świetny PR i czaruje mnie czaruje. A mnie za nic nie chce wyjść "oschła pedagogika" wobec niej. Ona stanowczo sie dopomina o prawa rozpuszczonego psiego dziecka:evil_lol: Moze super niania dala by rade;) Quote
Recommended Posts