deathgs Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 KAUKAZ Masza trafiła do schroniska ---ratuj--- (498093649) - Aukcje internetowe Allegro allegro dla małej Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 I tak maszę uwidzi więcej osób, a może i jej domek:oops: Dzięki za allegro:loveu: Quote
Charly Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 bardzo fajne:) dziękujemy. możesz Owczarka kaukazkiewgo zmienic na owczarka kaukaskiego?:oops::lol::lol:;) Quote
deathgs Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :) oczywiście, że zmienię. To pewnie nie pierwszy błąd. Mam niezłą dysort. ;) Mała jest super. Kurcze musi znalesć dom. Długo szukacie jej już DS? Quote
deathgs Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://[URL="http://www.psy.euroanimal.eu"]psy.euroanimal.eu i jeszcze jedno ogłoszenie dla Maszy. Quote
Charly Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 odkąd ten wątek zrobilam. ona z pewnościa bedzie super pieskiem. na początku mialam respekt przed nią, bo mnie nie znala i warczala, kiedy zblizalam się do krat... ale teraz czesciej chodze do schroniska i juz nie warczy, tylko tak patrzy i wodzi wzrokiem:-(:-(:-( bedzie na pewno super wiernym i oddanym pieskiem. takim ktory chce spac na dworze w wygodnej i cieplej budzie i takim ktory nie bedzie się narzucal ale chce miec swiadomosc, ze jest ten czlowiek, który kocha. schronisko to przykre miejsce. ale w przypadku tak mądrego, rozumnego psa jak Masza- bardzo bolesne..ech fajnie ze tu wchodzisz i nam pomgasz pomagac tym zwierzakom. dziekuje wszytkim, ktorzy wchodzą na ten wątek i podrzucają go tym samym. Quote
Valeur248 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Czemu te domki rezygnują? Taka piękna sunia:shake: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Kto pokocha Maszkę? Bethowen:loveu::loveu::loveu: Uczucia Beniuty już masz,teraz pora szukać domku!!! Odpocznij maleńka i od jutra,znów,rozglądaj się uważnie:loveu::loveu::loveu: Wybacz Maszeńko,że tak krótko gościłaś w moim podpisie,ale brak miejsca,zdrowie Bethowena...itd...ale obiecuję,że tu wrócisz!!! Quote
Charly Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ooooo...Maszenka tyle ciotek już masz:loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Sama nie radzę sobie z ogłoszeniami,a zobaczyłam ciotkę, która je robi...i chce je robić ...więc poprosiłam o zrobienie ogłoszeń Maszce:lol: OK? Rybcia- podałam namiary do ogłoszeń z drugiego postu...Twoje:oops:? Może być? Zerknijcie i ew. zweryfikujcie...to post 21 http://www.dogomania.pl/forum/f942/robie-ogloszenia-125782/index3.html Quote
Charly Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dziękujemy. Mozna tez podac moje,ale moich...jak widze wcale nie podalam;). Biedna Rybcia wszytkie ogloszenia na nią:lol::lol::evil_lol:. Dane sa w porządku:) Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Widziałam,że ogłoszenia są sukcesywnie realizowane,więc czekam na ogłoszenia Maszy! Maszeńko,owieczko moja:loveu:,do serducha tulę i dobrej nocki życzę! Wyśnij swój domek z ogrodem i człowieka!:loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 ona faktycznie wygląda deczko jak owieczka:lol: Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A domek był tak blisko u rybon...no ale szansę dostała inna bardzo biedna sunia.Maszeńko może los się do ciebie w końcu uśmiechnie? Quote
Charly Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 no:( Ale fajnie dla tej innej suni. A Maszenka faktycznie nie spelniała warunków niestety:(. Jest lagodna, ale może swoją postawą i warczeniem na obcych wystraszyc. I na pewno wystraszylaby te panie sprzątające tam. Quote
deathgs Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://www.forum.**********/showthread.php?p=640692#post640692 Poprosiłam o pomoc na molosach.pl. Quote
Charly Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 ten link nie dziala, a ja nie umiem jej znalesc na kaukazach:shake: aaa...moze jest ogolnie na adopcjach? ide patrzec nie znalazlam:roll: Quote
rybon36 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 muszę wam w skrytości ducha powiedzieć, że moje serducho było przy niej, zdecydowałam inaczej, bo jestem lekarzem i przede wszystkiem udzielam pomocy chorym a wśród nich chorym bardziej niz inne, którym nie kazdy umie pomóc, jestem chirurgiem.....ale ja chciałam właśnie tę sunie, dla siebie, dla mojej przychodni, dla Kazanka. Lubię stare, duże niezbyt wylewne psy, które się zdobywa. Mam nadzieję, że tara, która do nas przjedzie nie obrazi się za tę szczerość z mojej strony, mam też nadzieję, że się polubimy, mnie psy lubia. Prywatnie jednak same wiecie... mam od lat azjaty i z nimi jest moje serce. Quote
Charly Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 :placz::placz::placz: Jednak..nic lepszego nad odpowiedzialną i przemyślaną decyzje:) Zycze tamtej suni wszystkiego dobrego, a Maszeńkę niech ktos w koncu pokocha i przyjmie no:placz: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Charly']:placz::placz::placz: Jednak..nic lepszego nad odpowiedzialną i przemyślaną decyzje:) Zycze tamtej suni wszystkiego dobrego, a Maszeńkę niech ktos w koncu pokocha i przyjmie no:placz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dane mogą być też na mnie, mnie to bez różnicy :) Dziękujemy wszystkim ciotkom zaglądającym na wątek ! Quote
Kropa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Biękna misia......mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Powodzenia mała. Quote
Lionees Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 rybon36 napisał(a):muszę wam w skrytości ducha powiedzieć, że moje serducho było przy niej, zdecydowałam inaczej, bo jestem lekarzem i przede wszystkiem udzielam pomocy chorym a wśród nich chorym bardziej niz inne, którym nie kazdy umie pomóc, jestem chirurgiem.....ale ja chciałam właśnie tę sunie, dla siebie, dla mojej przychodni, dla Kazanka. Lubię stare, duże niezbyt wylewne psy, które się zdobywa. Mam nadzieję, że tara, która do nas przjedzie nie obrazi się za tę szczerość z mojej strony, mam też nadzieję, że się polubimy, mnie psy lubia. Prywatnie jednak same wiecie... mam od lat azjaty i z nimi jest moje serce. Rybon rozumiemy Cie doskonale.Masza w schronisku daje sobie jakoś radę,a tamta sunia w schronie miałaby marne szanse..:shake: Quote
Recommended Posts