Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odkąd ten wątek zrobilam. ona z pewnościa bedzie super pieskiem. na początku mialam respekt przed nią, bo mnie nie znala i warczala, kiedy zblizalam się do krat... ale teraz czesciej chodze do schroniska i juz nie warczy, tylko tak patrzy i wodzi wzrokiem:-(:-(:-(

bedzie na pewno super wiernym i oddanym pieskiem. takim ktory chce spac na dworze w wygodnej i cieplej budzie i takim ktory nie bedzie się narzucal ale chce miec swiadomosc, ze jest ten czlowiek, który kocha.

schronisko to przykre miejsce. ale w przypadku tak mądrego, rozumnego psa jak Masza- bardzo bolesne..ech

fajnie ze tu wchodzisz i nam pomgasz pomagac tym zwierzakom. dziekuje wszytkim, ktorzy wchodzą na ten wątek i podrzucają go tym samym.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Kto pokocha Maszkę?

Bethowen:loveu::loveu::loveu:
Uczucia Beniuty już masz,teraz pora szukać domku!!!
Odpocznij maleńka i od jutra,znów,rozglądaj się uważnie:loveu::loveu::loveu:

Wybacz Maszeńko,że tak krótko gościłaś w moim podpisie,ale brak miejsca,zdrowie Bethowena...itd...ale obiecuję,że tu wrócisz!!!

Posted

Dziękujemy. Mozna tez podac moje,ale moich...jak widze wcale nie podalam;). Biedna Rybcia wszytkie ogloszenia na nią:lol::lol::evil_lol:. Dane sa w porządku:)

Posted

Widziałam,że ogłoszenia są sukcesywnie realizowane,więc czekam na ogłoszenia Maszy!

Maszeńko,owieczko moja:loveu:,do serducha tulę i dobrej nocki życzę!
Wyśnij swój domek z ogrodem i człowieka!:loveu::loveu::loveu:

Posted

no:( Ale fajnie dla tej innej suni. A Maszenka faktycznie nie spelniała warunków niestety:(. Jest lagodna, ale może swoją postawą i warczeniem na obcych wystraszyc. I na pewno wystraszylaby te panie sprzątające tam.

Posted

muszę wam w skrytości ducha powiedzieć, że moje serducho było przy niej, zdecydowałam inaczej, bo jestem lekarzem i przede wszystkiem udzielam pomocy chorym a wśród nich chorym bardziej niz inne, którym nie kazdy umie pomóc, jestem chirurgiem.....ale ja chciałam właśnie tę sunie, dla siebie, dla mojej przychodni, dla Kazanka. Lubię stare, duże niezbyt wylewne psy, które się zdobywa. Mam nadzieję, że tara, która do nas przjedzie nie obrazi się za tę szczerość z mojej strony, mam też nadzieję, że się polubimy, mnie psy lubia. Prywatnie jednak same wiecie... mam od lat azjaty i z nimi jest moje serce.

Posted

:placz::placz::placz:

Jednak..nic lepszego nad odpowiedzialną i przemyślaną decyzje:) Zycze tamtej suni wszystkiego dobrego, a Maszeńkę niech ktos w koncu pokocha i przyjmie no:placz:

Posted

[quote name='Charly']:placz::placz::placz:

Jednak..nic lepszego nad odpowiedzialną i przemyślaną decyzje:) Zycze tamtej suni wszystkiego dobrego, a Maszeńkę niech ktos w koncu pokocha i przyjmie no:placz:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

rybon36 napisał(a):
muszę wam w skrytości ducha powiedzieć, że moje serducho było przy niej, zdecydowałam inaczej, bo jestem lekarzem i przede wszystkiem udzielam pomocy chorym a wśród nich chorym bardziej niz inne, którym nie kazdy umie pomóc, jestem chirurgiem.....ale ja chciałam właśnie tę sunie, dla siebie, dla mojej przychodni, dla Kazanka. Lubię stare, duże niezbyt wylewne psy, które się zdobywa. Mam nadzieję, że tara, która do nas przjedzie nie obrazi się za tę szczerość z mojej strony, mam też nadzieję, że się polubimy, mnie psy lubia. Prywatnie jednak same wiecie... mam od lat azjaty i z nimi jest moje serce.

Rybon rozumiemy Cie doskonale.Masza w schronisku daje sobie jakoś radę,a tamta sunia w schronie miałaby marne szanse..:shake: