Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie za bardzo rozumiem, dlaczego nie podawac gdzie jest?
Jezeli klinie sie na Twoj banner to wyczytac mozna z Elblaga.
I co z tym moga zrobic? Wybacz, nie rozumiem ?
Najlepiej sprawdzic dokad ma isc ....Nie podaja danych osobowych ?
Anonimowo nie wydaje sie psiaki....
Ile ona ma lat 3-4 lat ? Nie wyglada na starego psiaka !Moze troche
niewyczesany! Jest juz siwy ? Widzialas go ? To piekny psiak!
Na allegro nie oglaszam nigdy psiakow!
Pozdrawiam

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie nie. tu na dogo wiadomo gdzie jest. tylko ogloszenia poza dogo. nei pisac gdzie jest. niech zadzwonią do nas najpierw.
widzisz, przez przypadek kiedys w ogloszeniu allegro podalam ze u nas w elblagu jest mlody owczarek kaukaski. tzn. nei wpsialam ze jest w elblagu, ale mialam to miasto jako miasto gdzie ja mieszkam. no i ktos zwyczajnie sobie pojechal po niego. i tyle. nie wiemy gdzie jest (tzn. cos tam wiemy, ale nie dokladnie. ) nie bylo wizyty, umowy. w przypadku "rasowych" psow generalnie nie podajemy gdzie są. Jesli chodzi o Masze to nie jest az tak strasznie wazne, bo jest juz starsza i nikt niepowolany się raczej nie skusi na nią. Ale...lepiej nie ryzykowac. Ja cche wiedziec gdzie Maszenka pojdzie. Oczywiscie zawsze moze ktos zajsc do schronu i ją zobaczyc i zabrac. no ale na to nie mamy wpluwu. jeszcze;)

a wiek? ona juz starsza jest. takie duze psy to szybko się starzeją. 8 minimum moim zdaniem. moze 10 nawet albo i więcej

Posted

Czy jakiś nowy domek pyta o maszeńkę czy to cały czas ten sam domek spradzacie dziewczyny?

Czekam na dobre wieści, bo każdy znaleziony dom utwierdza mnie w przekonaniu, że warto, że trzeba, że można i w ogóle takie tam :)

Posted

Nie byla badana ale napewno szczepiona (to ja czasami wet ogladal)?
Ale jest wysterylizowana ?Co to za kierowniczka ? Usypia psy ?
Czyli kazdy stary psiak w zagrozeniu ?
To znaczy Masza rowniez ! Ona juz jest starsza i moze dlugo w schronie ?
Musimy ja stad i zabrac !!!!!!!

Posted

ick napisał(a):
Nie byla badana a szczepiona ? Ale jest wysterylizowana ?
Co to za kierowniczka ? Usypia psy ? Czyli kazdy pies w zagrozeniu ?
To znaczy Masza rowniez ! Ona juz jest starsza i moze dlugo w schronie ?
Znajdzmy jej jak najpredzej ten domu !!!!!!!

kazdy pies jest zaszczepiony. jesli dostala się do schronu nie wysterylizowana to nie jest. kierowniczka usypia psy chore czy stare, takie ktore np. znalazly dom, a ona nie chce wydawac "dowodów" swych zaniedban. Ale za niedlugo to się zmieni- tzn. schronisko na szczescie przejmuje ktos inny.

Posted

Mam nadzieje,ze odejdzie i to jak najszybciej i Masza nie bedzie jej nastepna ofiara(nie chce mi sie wierzyc, ze ona juz jest stara).Mimo wszystko, jej fotki sa ladne.Fotogeniczna!!!
Teraz rozumiem, to babsko z wolontariuszami nie wspolpracuje.To juz lepiej za duzo sie jej nie pytac,bo ....

Posted

ick napisał(a):
MASZA! Nikt Cie dzis nie odwiedzil ! ATy na tak czekasz i czekasz !

Odwiedzałam,odwiedzałam...tylko nie mogłam się wlogować!:loveu:
I co po niedzieli u dziewczyny? Miałyście okazję ją odwiedzić?

Posted

Dalam ogloszenie Maszy na forum "Naszej klasy" i w gniezniejskiej gazecie.
Troche daleko, sadze, ze jezeli znajdzie sie dla niej dobry domek.Odbior jej nie bedzie problemem.
Masza jest tego warta, piekny psiak !
A wiec trzymajmy kciuki !!!

Posted

O jeny :shake:wlasnie przeczytalam. Tara zeżarła kota u Rybon...

Coś strasznego.

Ciekawe jak Masza do kotów. choc to nigdy nie wiadomo. warunki schroniskowe a domowe to jednak roznica a co w psie siedzi to nie wiadomo do konca.