2010 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nie za bardzo rozumiem, dlaczego nie podawac gdzie jest? Jezeli klinie sie na Twoj banner to wyczytac mozna z Elblaga. I co z tym moga zrobic? Wybacz, nie rozumiem ? Najlepiej sprawdzic dokad ma isc ....Nie podaja danych osobowych ? Anonimowo nie wydaje sie psiaki.... Ile ona ma lat 3-4 lat ? Nie wyglada na starego psiaka !Moze troche niewyczesany! Jest juz siwy ? Widzialas go ? To piekny psiak! Na allegro nie oglaszam nigdy psiakow! Pozdrawiam Quote
Charly Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 nie nie. tu na dogo wiadomo gdzie jest. tylko ogloszenia poza dogo. nei pisac gdzie jest. niech zadzwonią do nas najpierw. widzisz, przez przypadek kiedys w ogloszeniu allegro podalam ze u nas w elblagu jest mlody owczarek kaukaski. tzn. nei wpsialam ze jest w elblagu, ale mialam to miasto jako miasto gdzie ja mieszkam. no i ktos zwyczajnie sobie pojechal po niego. i tyle. nie wiemy gdzie jest (tzn. cos tam wiemy, ale nie dokladnie. ) nie bylo wizyty, umowy. w przypadku "rasowych" psow generalnie nie podajemy gdzie są. Jesli chodzi o Masze to nie jest az tak strasznie wazne, bo jest juz starsza i nikt niepowolany się raczej nie skusi na nią. Ale...lepiej nie ryzykowac. Ja cche wiedziec gdzie Maszenka pojdzie. Oczywiscie zawsze moze ktos zajsc do schronu i ją zobaczyc i zabrac. no ale na to nie mamy wpluwu. jeszcze;) a wiek? ona juz starsza jest. takie duze psy to szybko się starzeją. 8 minimum moim zdaniem. moze 10 nawet albo i więcej Quote
zuzlikowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Charly- czy weterynarz określił konkretniej wiek Maszeńki? Czy ma ona jakieś problemy zdrowotne? Jakoś nie umiem tego znaleźć! Quote
Charly Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 nie. nie ma weterynarza u nas. to znaczy jest. kierowniczka, ale ona tylko usypia. nie wiem jaki jest wiek psa. i masza nigdy nie byla badana Quote
deathgs Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Czy jakiś nowy domek pyta o maszeńkę czy to cały czas ten sam domek spradzacie dziewczyny? Czekam na dobre wieści, bo każdy znaleziony dom utwierdza mnie w przekonaniu, że warto, że trzeba, że można i w ogóle takie tam :) Quote
2010 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nie byla badana ale napewno szczepiona (to ja czasami wet ogladal)? Ale jest wysterylizowana ?Co to za kierowniczka ? Usypia psy ? Czyli kazdy stary psiak w zagrozeniu ? To znaczy Masza rowniez ! Ona juz jest starsza i moze dlugo w schronie ? Musimy ja stad i zabrac !!!!!!! Quote
Charly Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ick napisał(a):Nie byla badana a szczepiona ? Ale jest wysterylizowana ? Co to za kierowniczka ? Usypia psy ? Czyli kazdy pies w zagrozeniu ? To znaczy Masza rowniez ! Ona juz jest starsza i moze dlugo w schronie ? Znajdzmy jej jak najpredzej ten domu !!!!!!! kazdy pies jest zaszczepiony. jesli dostala się do schronu nie wysterylizowana to nie jest. kierowniczka usypia psy chore czy stare, takie ktore np. znalazly dom, a ona nie chce wydawac "dowodów" swych zaniedban. Ale za niedlugo to się zmieni- tzn. schronisko na szczescie przejmuje ktos inny. Quote
2010 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mam nadzieje,ze odejdzie i to jak najszybciej i Masza nie bedzie jej nastepna ofiara(nie chce mi sie wierzyc, ze ona juz jest stara).Mimo wszystko, jej fotki sa ladne.Fotogeniczna!!! Teraz rozumiem, to babsko z wolontariuszami nie wspolpracuje.To juz lepiej za duzo sie jej nie pytac,bo .... Quote
2010 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Aco dzisiaj ze spacerem ! Nikt nie pojdze ! za mokro!!za zimno ! A co z Masza !!!! Quote
2010 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 MASZA! Nikt Cie dzis nie odwiedzil ! ATy na to tak czekasz i czekasz ... Quote
Charly Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Podniosę nasza Maszenkę w góre na nocke:roll:. oby sięktos zglosil A jak tam allegro? ile wejsc? Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ick napisał(a):MASZA! Nikt Cie dzis nie odwiedzil ! ATy na tak czekasz i czekasz ! Odwiedzałam,odwiedzałam...tylko nie mogłam się wlogować!:loveu: I co po niedzieli u dziewczyny? Miałyście okazję ją odwiedzić? Quote
Brawurka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Maszeńko pokazuj się, żeby twój nowy domek mógł cię znależć ... Startuj na początek! :loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Brawurka']Maszeńko pokazuj się, żeby twój nowy domek mógł cię znależć ... Startuj na początek! :loveu: Szukaj maleńka,szukaj...to domek Ciebie też znajdzie! Quote
2010 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dalam ogloszenie Maszy na forum "Naszej klasy" i w gniezniejskiej gazecie. Troche daleko, sadze, ze jezeli znajdzie sie dla niej dobry domek.Odbior jej nie bedzie problemem. Masza jest tego warta, piekny psiak ! A wiec trzymajmy kciuki !!! Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nie pozwalaj o sobie zapomnieć! Spokojnej nocy piękna!Niech stada aniołów szukają Ci domku-tego jedynego i wspaniałego!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 I znowu się pokazujemy! __________________ Jak pięknie wyglądałaby w...wigilijnej szopce...w swoim ogrodzie... ...a smutek tego pyszczka zamieniłby się w ...niezachwianą wierność! Quote
deathgs Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Charly']Podniosę nasza Maszenkę w góre na nocke:roll:. oby sięktos zglosil A jak tam allegro? ile wejsc? Było ponad 700. Wzoraj się skończyła aukcja, więc wystawiam ponownie na kolejne 14 dni. Masza bierz domek bierz go :) KAUKAZ Masza trafiła do schroniska ---ratuj--- (509812881) - Aukcje internetowe Allegro Quote
deathgs Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Maszeńkę znów ktoś dodał do obserwowanych na allegro.:multi: Quote
ANETTTA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 a tam gdzie poszła tara ..nie ma juz dla niej miejsca ..tara szuka domku :-( Quote
Charly Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Dzieki za nowe ogloszenie Maszy:) Jak to Tara nie ma domku? Przeciez miala isc do Rybon czy cos pomieszalam? Quote
Charly Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 O jeny :shake:wlasnie przeczytalam. Tara zeżarła kota u Rybon... Coś strasznego. Ciekawe jak Masza do kotów. choc to nigdy nie wiadomo. warunki schroniskowe a domowe to jednak roznica a co w psie siedzi to nie wiadomo do konca. Quote
Recommended Posts