Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja pytalam o Masze ,ale to bez sensu...ona nie jest za stara,jest fajna,tyle,ze mam dwie duze b dominujace suki,trzecia srednia ,no i dwa samce.boje sie ,ze jak jeden da sygnal do ataku,to reszta sie na nia rzuci.nie wiem ,czy nie zrobie jej gorzej niz lepiej.

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę sie wypowiedziec, bo nei wiem po prostu. Masza sama nie sprawia problemow, ale suki ją "izolowaly". Dlatego teraz jest w boksie z innymi mniejszymi psiakami. Masza to taki typ samotnika. nikomu nie przeszkadza, ale sie nie integruje w grupe.

Posted

Rybcia tam byla kiedys w srodu polując na innego psa (w lepszych czasach) i ta suka sie usuwa jesli w ogole. Jesli ktos kogo nei zna ( czyli poza pracownikami) podchodzi do krat to ona warczy i szczeka. taki kaukaz ale taki lightowy;)

Posted

Jejku ona jest taka fajna:-(Stoi i tak patrzy w oczy.....:placz: Polozyc nie ma za bardzo się gdzie...buda mała....boks w błocie i ona stoi tam. Trzęsła się z zimna. Mimo gęstej siersci stała i trzęsła się i patrzała tymi swoimi cudnymi oczami. Masza jest taka fajna. Na pewno będzie swietną sunia. Nie jest agresywna. NIech jej ktos da dom:(
Oczywiscie szukamy domu z ogrodem. Nie w mieszkaniu.

Rybcia ma zdjecia. Czekam, az mi je przesle

Posted

Masza wsród innych psów w schronie wygląda jak kosmita. One zupelnie nie jest czlonkiem zadnej grupy. nie biega jak one. nie prowadzi walk. nie wariuje. stoi, patrzy, czeka...ech....

Z Maszy bylby w sumie dobry stróż, ale....niestety glos juz nie ten. Jest ochryply i coraz cichszy. Ona się stara, ale ledwo ledwo ją slychac:-(
Straszne, że nikt jej nie chce. nie ma zainteresowania. nic

Posted

jakoś w to wątpie:shake:. Ona miala już sporo ogloszen i odnawiam je raz po raz. I zero zero odezwu. Nawet nie z allegro. Nawet "glupiego" odzewu nie ma. No nic. szukamy dalej domu.

Posted

Dajcie znać co z psiakiem. Mało jest na allegro kaukazów, więc mogę wystawić. Na pewno się chętny znajdzie na takiego psiaka. No.. może nie na pewno ale te bardziej rasowe mają największe szanse :/

Ją wystarczy parę razy porządnie przeczesać wykąpać i będzie wyglądać rewelacyjnie.

Nie wiecie czy u nas w schronie jest w ogóle możliwe takie coś, że się wchodzi do psa i pielęgnuje? Z tego co czytam, to kierowniczka daje wam popalic i pewnie nie ma mowy by na psie wykonać jakis zabieg przed sesją. Czasem y było łatwiej o domek :)

Tak samo z Nelą, jak na nią patrzę taką wybłoconą to mam dość :/

Posted

wejsc do boksu i wyczesac wykąpać....:mdleje:

będę bardzo kontent jesli babsztyl jej nie uśpi- tylko dlatego bo sunia ma wątek- tak....sobie na złość..a co? "mam prawo.."

za ogloszenia bardzo bardzo dziękuję:loveu:

Posted

deathgs napisał(a):
Dajcie znać co z psiakiem. Mało jest na allegro kaukazów, więc mogę wystawić. Na pewno się chętny znajdzie na takiego psiaka. No.. może nie na pewno ale te bardziej rasowe mają największe szanse :/

Ją wystarczy parę razy porządnie przeczesać wykąpać i będzie wyglądać rewelacyjnie.

Nie wiecie czy u nas w schronie jest w ogóle możliwe takie coś, że się wchodzi do psa i pielęgnuje? Z tego co czytam, to kierowniczka daje wam popalic i pewnie nie ma mowy by na psie wykonać jakis zabieg przed sesją. Czasem y było łatwiej o domek :)

Tak samo z Nelą, jak na nią patrzę taką wybłoconą to mam dość :/

Wystawiaj dziewczyno allegro...tak jak jest!Pewnych ograniczeń nie przeskoczysz!
Złośliwych i niereformowalnych ludzi lata po ziemi trochę...Zapomnieć o nich!:angryy:

Pisząc o Maszce pokaż tylko jej perspektywy po odpowiedniej pielęgnacji,a może nawet wstaw jakąś fotkę innego,zadbanego kaukaza...może ktoś wyobrazi sobie... zadbaną Maszkę i...wypali!