deathgs Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Charly napisał(a):O jeny :shake:wlasnie przeczytalam. Tara zeżarła kota u Rybon... Coś strasznego. Ciekawe jak Masza do kotów. choc to nigdy nie wiadomo. warunki schroniskowe a domowe to jednak roznica a co w psie siedzi to nie wiadomo do konca. Boshe... to straszne! Tu gdzie mieszkam, jest jeden zaledwie blok i mieszkają 3 psy mordercy kotów. Jednegoudało mi się załatwić, że nie chodzi bez kagańca ale nie będę się rozpisywała jak to się dla mnie później skończyło... drugi to taki kundel, ciągle siedzi pod klatka i poluje na kota sąsiadki. Na szczęście on jest mądrzejszy od psa. I trzeci nowy też lata jak porąbany za kotami, do tego jest duża i szybka ale na razie bez ofiar. Mój to kanapowiec od kiedy jeden z tych psów zagryzł kota sąsiadom siedzi ze mną w domku. Quote
zuzlikowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kolejne ogłoszenia dla Maszki Masza i Blanka na: gieldaogloszen.pl eoferty.com.pl e-zwierzak.pl kupsprzedaj.pl petsy.pl ;-) Zrobiła je psiareczka78! Dzięki:loveu: Ps. A tak odnośnie...Tary. Nie komentuję, bo Tara to pies! Szkoda kocurka! Dobrze,że będzie miała zabieg- kapelusz z głowy przed Rybon. Jednak...wiele razy sprawdziło mi się, że pierwszy wybór był najlepszy! Quote
Charly Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzlikowa']\ Jednak...wiele razy sprawdziło mi się, że pierwszy wybór był najlepszy! Widzę, że jestes pewna swego:D:lol: Masza takiego kogos potrzebuje:roll: Masza kocurka by nie zjadła...ona jest zbyt wyniosla na takie numery;) Masza potrzebuje miejsca, gdzie może sobie posiedziec, pofilozofowac, posiedziec, popatrzeć...i być kochaną...:) Quote
zuzlikowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Charly']Widzę, że jestes pewna swego:D:lol: Masza takiego kogos potrzebuje:roll: Masza kocurka by nie zjadła...ona jest zbyt wyniosla na takie numery;) Masza potrzebuje miejsca, gdzie może sobie posiedziec, pofilozofowac, posiedziec, popatrzeć...i być kochaną...:) Też tak myślę!A tego trzymania się pierwszego wyboru nauczyło mnie życie! Jak tak postępowałam,zawsze wygrywałam! Cóż, wierzę,że przy Maszce też by się sprawdziło! Quote
2010 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Masza musi jeszce troche poczekac. A cierpliwosc to ona ma! Aby wybral ja ten wlasciwy dobry domek.Piekny psiak ! To tylko cisza przed burza !!!!Trzymajmy kciuki ! Quote
Valeur248 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No... Maszeńko... przyjdzie też czas na Ciebie:loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ick napisał(a):masza musi jeszce troche poczekac. A cierpliwosc to ona ma! Aby wybral ja ten wlasciwy dobry domek.piekny psiak ! To tylko cisza przed burza !!!!trzymajmy kciuki ! niech się sprawdzi!!!! Quote
2010 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 MASZA;a co z dzisiejszym spacerkiem !!!! Quote
Kropa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Maszeńko, wszystkiego najlepszego z okazji świąt i szczęśliwego Nowego Domu Quote
zuzlikowa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wszystkiego dobrego Maszeńko!!! To czas,gdy życzenia się spełniają. więc...ZNAJDŹ SWÓJ OGRÓD Z DOMEM I CZŁOWIEKIEM!!! i...niech się szybko spełni! Quote
Charly Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 dziękuję wszystkim cioteczkom za odwiedzianie Maszeńki:loveu: Quote
Valeur248 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No, Maszeńko, wskakuj na pierwsza stronę:loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Maszeńko, nowy roczek się zaczął, więc niech stara bieda znika,a pojawia się NADZIEJA!!! I...to nie ta... matka głupich,lecz ta,która kończy się spełnieniem oczekiwań,marzeń,pragnień i potrzeb!!! Niech zdrowie Ci służy,a szybko odszuka Cię Twój...czarowny ogród z domkiem... z ciepłym i opiekuńczym człowiekiem!!! Szczęśliwego roku 2009!!!! Quote
Recommended Posts