Vitka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Widziałam dziś Maszeńkę... dała mi się pogłaskać, ale zaraz obszczekała takim zachrypniętym głosem...:-( W ogóle wiele piesków miało chrypkę...:roll: Quote
Charly Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Tzn. bylas w srodku, czy ona podeszła? Byłaś na spotkaniu? (Ja nadal na Slasku jestem i dopiero w przyszlym tygodniu wróce do Elbląga) I oczywiscie Maszenka w góre po domek Quote
Vitka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ona podeszła do krat i ją pogłaskałam, ale jak cos do niej powiedziałam to zaczęła szczekać i szczerzyć kły :diabloti: Ale była dość sympatyczna. Byłam na spotkaniu. Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyno, piękna jesteś...ale chcesz mieć spokój! Obok Ciebie ...można,tylko niech Ciebie zostawią w spokoju!:loveu: Lubisz kontemplować otoczenie...a nie być jego częścią! To tak trochę jak benie!:loveu: Quote
2010 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Masza to naprawde piekny psiak !!! Moze zrobisz nowy maly banek z tymi nowymi zdjeciami? Dlaczego na stronie internetowej tego schroniska nie ma pokazanych psow do adopcji ? Zaden psiak nie jest pokazany. Wirtualnych opoiekunow tez nie maja? Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='ick']Masza to naprawde piekny psiak !!! Moze zrobisz nowy maly banek z tymi nowymi zdjeciami? Dlaczego na stronie internetowej tego schroniska nie ma pokazanych psow do adopcji ? Zaden psiak nie jest pokazany. Wirtualnych opoiekunow tez nie maja?[/quote] Kurcze...na te pytania nie umiem odpowiedzieć!!! Sama zadałabym je chętnie! Ale tam coś nie tak z kierownictwem...o ile się nie mylę:oops: A banek...kochana ja nie umiem! Bawię się tylko z fotkami i to w ograniczonym stopniu...ograniczonym umiejętnościami:oops:. Ale fotki już zapisałam i jak wlazę w offisa to coś spróbuję wymyślić. To będą jednak tylko foteczki:-( Maszeńko...Twój spokój zawsze mnie dopada i ...wspomaga! Dzięki! Quote
2010 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wspaniala mordka ! I fotki sa dobre. A ile ona ma lat ?Jak sadzicie ? Czy ta morda juz siwa! Jakiego koloru ma futerko? Czy to z brazem ? Czy to prawda, ze toleruje inne psiaki. Jak dlugo jest juz w tym schronie ? Quote
Charly Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Więc schronisko do stycznia bylo w rękach czlowieka bardzo okrutnego i obojętnego na los zwierząt: byla "pani" kierowniczka i wet w jednej osobie dalej tam pracuje, ale nie na stanowisku kierownika. Basia 0607 poprosila animalsow z Gdyni o przystąpienie do konkursu i dlatego schronisko po kilku? kilkunastu? latach jest w rękach wspanialych ludzi. Eks kierowniczka usmiercala zwierzęta, nie zgadzala się na wolontariat, nie wpuszczala nas do schroniska, obrazala nas ( do Rybci np,. na naszej klasie pisala bardzo obrazliwe pw), nie zyczyla sobie zdjęc, ogloszen ani strony internetowej, rozmnazała zwierzęta, nie leczyla,agresywne zwierzęta umieszczala razem ze slabymi i uprawiala inne formy znęcania się na zwierzętami, o których teraz nie będę pisać, bo jak się rozpędzę, to cięzko mi się zatrzymac, a tego nie chcę.... teraz wszystko zaczyna się rozkręcac. psy wreszcie maja siano w budach, pewnie będzie i strona, wolontariat się rozkręca i mozliwe będą spacery. jak tylko przyjade do Elblaga - zajmę się Maszą- postaram się sprawdzić jaki ma charakter itd. więcej o schronisku w Elblagu na wątku zalozonym przez Rybcię (nie mam teraz linka pod ręką). Bardzo Wam dziękuję za odwiedzanie wątku i trzymanie kciuków za Maszenkę. Ja nie mam teraz dostępu do sieci non stop, dlatego tak rzadko tu bywam Quote
2010 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A to pierwsza dobra wiadomosc w Nowym Roku ! Naturanie Masza nie ma domku, ale bedzie mozna sprawdzic jej charakter i otrzymac wiecej informacji.Trzymamy kciuki za Masze ! I najwazniejsze, ze psy beda teraz w dobrych rekach. A co robi tam jeszcze ci " niepotrzebni pracownicy".Metod swoich na pewno jeszcze nie zmienili. Charly! Dzieki za info o watku o schronisku . Czekamy na Ciebie na forum i Masza tez na te spacerki.;) Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bardzo się cieszę ze zmiany sytuacji w schronisku!!! Dziewczyny, macie szansę, bez obaw ,pomagać psiakom i reszcie! Maszeńko,niech to będzie i Twój dobry dzień...miesiąc...rok...lata...spokojnie obserwuj te zmiany i wykorzystaj je dla siebie maksymalnie! Quote
zuzlikowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pokazuj się kochana!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
2010 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hej Masza ! Ostrzezenie dotyczace adopcji psow ! Przeczytajcie nizej : http://www.dogomania.pl/forum/f28/pabianicki-watek-ogolny-ogloszenia-allegro-potrzeby-inne-aktualnosci-str-1-a-101446/#post11576001 Quote
deathgs Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 KAUKAZ Masza śliczna kuleczka ---ratuj--- (528398469) - Aukcje internetowe Allegro nowe allegro Quote
Charly Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 JUz przyjechalam. we wtorek z Kordonią idziemy do schronu i będziemy rozmawiac z Maszą jaka to ona jest i czego sobie dama życzy;):loveu: Quote
Vitka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Charly obowiązkowo zabierz notes, żeby wszystko zapisać i aparat żeby udokumentować :evil_lol: Quote
Charly Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 no ba! pełna dokumentacja będzie:lol: Quote
Recommended Posts