Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam dziś Maszeńkę... dała mi się pogłaskać, ale zaraz obszczekała takim zachrypniętym głosem...:-( W ogóle wiele piesków miało chrypkę...:roll:

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tzn. bylas w srodku, czy ona podeszła? Byłaś na spotkaniu? (Ja nadal na Slasku jestem i dopiero w przyszlym tygodniu wróce do Elbląga)

I oczywiscie Maszenka w góre po domek

Posted

Ona podeszła do krat i ją pogłaskałam, ale jak cos do niej powiedziałam to zaczęła szczekać i szczerzyć kły :diabloti: Ale była dość sympatyczna. Byłam na spotkaniu.

Posted

Dziewczyno, piękna jesteś...ale chcesz mieć spokój!
Obok Ciebie ...można,tylko niech Ciebie zostawią w spokoju!:loveu:
Lubisz kontemplować otoczenie...a nie być jego częścią! To tak trochę jak benie!:loveu:

Posted

Masza to naprawde piekny psiak !!!
Moze zrobisz nowy maly banek z tymi nowymi zdjeciami?
Dlaczego na stronie internetowej tego schroniska nie ma
pokazanych psow do adopcji ? Zaden psiak nie jest pokazany.
Wirtualnych opoiekunow tez nie maja?

Posted

[quote name='ick']Masza to naprawde piekny psiak !!!
Moze zrobisz nowy maly banek z tymi nowymi zdjeciami?
Dlaczego na stronie internetowej tego schroniska nie ma
pokazanych psow do adopcji ?
Zaden psiak nie jest pokazany.
Wirtualnych opoiekunow tez nie maja?[/quote]

Kurcze...na te pytania nie umiem odpowiedzieć!!! Sama zadałabym je chętnie!
Ale tam coś nie tak z kierownictwem...o ile się nie mylę:oops:

A banek...kochana ja nie umiem! Bawię się tylko z fotkami i to w ograniczonym stopniu...ograniczonym umiejętnościami:oops:.
Ale fotki już zapisałam i jak wlazę w offisa to coś spróbuję wymyślić. To będą jednak tylko foteczki:-(

Maszeńko...Twój spokój zawsze mnie dopada i ...wspomaga! Dzięki!

Posted

Wspaniala mordka !
I fotki sa dobre.
A ile ona ma lat ?Jak sadzicie ?
Czy ta morda juz siwa! Jakiego koloru ma futerko?
Czy to z brazem ?
Czy to prawda, ze toleruje inne psiaki.
Jak dlugo jest juz w tym schronie ?

Posted

Więc schronisko do stycznia bylo w rękach czlowieka bardzo okrutnego i obojętnego na los zwierząt: byla "pani" kierowniczka i wet w jednej osobie dalej tam pracuje, ale nie na stanowisku kierownika.
Basia 0607 poprosila animalsow z Gdyni o przystąpienie do konkursu i dlatego schronisko po kilku? kilkunastu? latach jest w rękach wspanialych ludzi. Eks kierowniczka usmiercala zwierzęta, nie zgadzala się na wolontariat, nie wpuszczala nas do schroniska, obrazala nas ( do Rybci np,. na naszej klasie pisala bardzo obrazliwe pw), nie zyczyla sobie zdjęc, ogloszen ani strony internetowej, rozmnazała zwierzęta, nie leczyla,agresywne zwierzęta umieszczala razem ze slabymi i uprawiala inne formy znęcania się na zwierzętami, o których teraz nie będę pisać, bo jak się rozpędzę, to cięzko mi się zatrzymac, a tego nie chcę....

teraz wszystko zaczyna się rozkręcac. psy wreszcie maja siano w budach, pewnie będzie i strona, wolontariat się rozkręca i mozliwe będą spacery. jak tylko przyjade do Elblaga - zajmę się Maszą- postaram się sprawdzić jaki ma charakter itd.

więcej o schronisku w Elblagu na wątku zalozonym przez Rybcię (nie mam teraz linka pod ręką). Bardzo Wam dziękuję za odwiedzanie wątku i trzymanie kciuków za Maszenkę. Ja nie mam teraz dostępu do sieci non stop, dlatego tak rzadko tu bywam

Posted

A to pierwsza dobra wiadomosc w Nowym Roku !
Naturanie Masza nie ma domku, ale bedzie mozna sprawdzic jej charakter
i otrzymac wiecej informacji.Trzymamy kciuki za Masze !
I najwazniejsze, ze psy beda teraz w dobrych rekach.
A co robi tam jeszcze ci " niepotrzebni pracownicy".Metod swoich na
pewno jeszcze nie zmienili.
Charly! Dzieki za info o watku o schronisku .
Czekamy na Ciebie na forum i Masza tez na te spacerki.;)

Posted

Bardzo się cieszę ze zmiany sytuacji w schronisku!!!
Dziewczyny, macie szansę, bez obaw ,pomagać psiakom i reszcie!
Maszeńko,niech to będzie i Twój dobry dzień...miesiąc...rok...lata...spokojnie obserwuj te zmiany i wykorzystaj je dla siebie maksymalnie!