Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 I co działa? Teraz chyba się dodały :) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 A ja widze 2 (na operze i explorerze) wiec nie wiem czemu tak :( Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 No super działa :) Cieszy mnie to bardzo :) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 też widzę dwa :) http://img135.imageshack.us/img135/1354/zdjcie004kt8.jpg no podrap mnie po brzusiuuu! :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']też widzę dwa :) http://img135.imageshack.us/img135/1354/zdjcie004kt8.jpg no podrap mnie po brzusiuuu! :evil_lol: Nie nie nie to nie tak :P On sobie spal :P o zadnym drapaniu mowy nie bylo :P a tak dobrze mu sie spalo ze nawet flesha z aparatu nie poczół :P Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Katarama napisał(a):Nie nie nie to nie tak :P On sobie spal :P o zadnym drapaniu mowy nie bylo :P a tak dobrze mu sie spalo ze nawet flesha z aparatu nie poczół :P haha, to musial byc w glebokim snie xD P.S. "nie poczUł" :evil_lol::evil_lol: Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 AngelsDream napisał(a):Baaj też tak sypia :D Szczerze, to jak patrze na Baaja to widzę wiele podobieństw z Dołkiem :) M&T napisał(a):haha, to musial byc w glebokim snie xD P.S. "nie poczUł" :evil_lol::evil_lol: Ojej :oops: ale ja to nie jestem humanista mam dysortografie , dysgrafie (ale nikt tego nie chce mi stwierdzić), no i jeszcze do tego lenistwo i ADHD stwierdzone przez wszystkich znajomych ;) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Katarama napisał(a): Ojej :oops: ale ja to nie jestem humanista mam dysortografie , dysgrafie (ale nikt tego nie chce mi stwierdzić), no i jeszcze do tego lenistwo i ADHD stwierdzone przez wszystkich znajomych ;) Ale ci się tego nazbierało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jakby nie patrzeć Baaj też jest owczarkiem ;) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):Ale ci się tego nazbierało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No troszeczke, więc wybaczysz mi?? AngelsDream napisał(a):Jakby nie patrzeć Baaj też jest owczarkiem ;) Ależ DOŁEK prawie nie jest owczarkiem bo to tylko jego mama była :P Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jak widać prawie nie robi zawsze różnicy. Tu prawie w ta stronę, tam prawie w inną ;) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Heheh :) Ale Baaj jest tak czy siak w typie Dołka, tzn w typie kolegi dla Dołka :P Chyba by się dogadali szybko ;) Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A może być i w typie Dołka :) Ja się nie obrażam i nazywam go poniekąd owczarkiem, chociaż wolę poniekąd wilka ;) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Hehe wilk groźniejszy i mniej "dla wszystkich". Ja uwielbiam jak w pracy Shadow np pomruczy a inni sie boją nie wiedząc o tym, że on czasem lubi sobie pośpiewać ;) Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ale prawda jest taka, że Baaj jest jaki jest, bo wziął trochę z wilka, a trochę z owczarka. Bez tego owczarka byłby po prostu dzikus. :) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Za to Dołek odziedziczył po mnie potrójne ;P Quote
M&T Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 my się żegnamy, bo jedziemy na Zlot :diabloti: papa :):) Quote
Katarama Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 M&T napisał(a):my się żegnamy, bo jedziemy na Zlot :diabloti: papa :):) Ok to my z niecierliwością czekamy powrotu i zdjęć zlotowych. Dziś miałam telefon z gór, tam obecnie wakacjuje moja rodzinka. Dowiedziałam się, że aparat umarł :( i teraz dopóki nie kupię sobie nowego nie będę miała czym zdjęć robić :( Zostaje tylko komórka z aparetem 2 Mpx :( Quote
Martinee Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 witamy witamy fajna ta twoja psinka i ta galeria co tam u was ? Quote
Recommended Posts