Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas obecnie 2 tygodnie samotności w domku. Dużo wolnego w pracy a co za tym idzie sporo wypraw rowerowych czasem spacerów. Wczoraj z kumpelą totalnie straciłyśmy poczucie czasu miałyśmy iść z 2 futrzakami na 30 max 40 min i potem jeszcze iść po 3, który nie lubi długich spacerów. Całkiem przypadkiem wyszło, że zamiast tej max godz byłyśmy na spacerze 4 :P potem dopiero przyszłyśmy po leniwca i dalej na 1,5 godz :P Możliwe, że dziś zaliczymy wybieg albo jeziorko (w przeciwnym razie kąpiel czeka) bo mój kochany Dołek zaczyna się po wczorajszej penetracji błota sypać:P

A co u Was?

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martinee']nudyyyyyy wakacje więc się nudzimy zaraz u nas Foty

No my się raczej nie nudzimy i staramy się jak najwięcej czsu poza domem spędzać.

Panci nie było w domu przez 3 dni. No i Dołek był rozpieszczany przez moją babcię, która oczywiście twierdziła, że jest on cały czs głodny i zamiast dać mu przygotowaną ilość jedzenia, to dorobiła mu i przez moją nieobecność dostawał potrójne porcje :P Biedaczysko mimo tego, iż był tak rozpieszczany i miał pełno spacerków z moim znajomym i swoim psim kolegą, od wczoraj każe mi się tulić głastkać i bawić :P Musiałam chwile w domku popracować to strzelił focha i jak desperacko szukałam jednej konkretnej pary spodni (oczywiście w pośpiechu wywaliłam wszystko z szafy, Shadow przyniósł sobie kijka i położył sie oczywiście w moich ubraniach. teraz wszystko jest w trocinach :D

Posted

Jak dobrze pójdzie to za kilka chwil się jakieś fotki pojawią :P znalazłam stary aparat. Niestety nie mam do niego kabla usb, czytnika kart też się jeszcze nie dorobiłam. Ale jak kupowałam karte mini sd do kom to był w komplecie adapter. W ten sposób robie zdjątka aparatem, wyjmuje karde z adaptera i przez kom zrzucam :D

Posted

Tak jak obiecałam nowe fotki już są :D

Jedna z najprzyjemniejszych chwil w życiu żarłoka ^^

Tak właśnie działa lampa błyskowa w starych aparatch nocą :)

Chiński pies ^^

Posted

Siedzę sobie w pokoju i pracuje. Nagle Mój kochany pies bardzo ucieszony ciągnie mnie w drugą stronę. Zapaliłam jaśniejsze światło i patrze. Początkowo nic nie widziałam i zastanawiałam się czy mój pies nie zwariował przypadkiem bo usiadł i patrzył na mnie i na ściane, tak na zmianę i miał taki dumny wyraz pyska. I nagle dojrzałam PRZYJACIELA. Mało zawału nie dostałam ale po chwili juz było ok . Nowy zwiedził mój pokój i został delikatnie w kartonie pobutach i urzędowej kartce tzn świadectwie maturalnym , bo nic pod ręką nie miałam:P wytransportowany na dworek. Oczywiście wcześniej miał małą sesję zdjęciową moim starym aparatem.

I jak Wam się PRZYJACIEL podoba??

Posted

Mi też się PRZYJACIEL spodobał i tez lubię różne takie dziwne rzeczy. Jakbym miała czas i nie miala kilku osób w domu to jużdawno bym miała legwana zielonego i 150 innych żyjątek. Choć nie ukrywam, że wczorajsze odwiedziny gścia mnie bardzo zaskoczyły, bo wpadł tak bez uprzedzenia, a ja taka nie ogarnięta byłam :evil_lol: