Katarama Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A u nas obecnie 2 tygodnie samotności w domku. Dużo wolnego w pracy a co za tym idzie sporo wypraw rowerowych czasem spacerów. Wczoraj z kumpelą totalnie straciłyśmy poczucie czasu miałyśmy iść z 2 futrzakami na 30 max 40 min i potem jeszcze iść po 3, który nie lubi długich spacerów. Całkiem przypadkiem wyszło, że zamiast tej max godz byłyśmy na spacerze 4 :P potem dopiero przyszłyśmy po leniwca i dalej na 1,5 godz :P Możliwe, że dziś zaliczymy wybieg albo jeziorko (w przeciwnym razie kąpiel czeka) bo mój kochany Dołek zaczyna się po wczorajszej penetracji błota sypać:P A co u Was? Quote
Martinee Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nudyyyyyy wakacje więc się nudzimy zaraz u nas Foty Quote
Katarama Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Martinee']nudyyyyyy wakacje więc się nudzimy zaraz u nas Foty No my się raczej nie nudzimy i staramy się jak najwięcej czsu poza domem spędzać. Panci nie było w domu przez 3 dni. No i Dołek był rozpieszczany przez moją babcię, która oczywiście twierdziła, że jest on cały czs głodny i zamiast dać mu przygotowaną ilość jedzenia, to dorobiła mu i przez moją nieobecność dostawał potrójne porcje :P Biedaczysko mimo tego, iż był tak rozpieszczany i miał pełno spacerków z moim znajomym i swoim psim kolegą, od wczoraj każe mi się tulić głastkać i bawić :P Musiałam chwile w domku popracować to strzelił focha i jak desperacko szukałam jednej konkretnej pary spodni (oczywiście w pośpiechu wywaliłam wszystko z szafy, Shadow przyniósł sobie kijka i położył sie oczywiście w moich ubraniach. teraz wszystko jest w trocinach :D Quote
Martinee Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/4207/foszekcd4.jpg hihih fajna fotka ale wspoczuje sprzatania Quote
Katarama Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Spodnie znalezione :P Sprzątanie już w połowie wykonane :P teraz tylko poskładać i pochować to co zostało wyrzucone z szafy :) Quote
Katarama Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Shadow poznał miłość swojego życia :D http://life-by-shadow.bloog.pl/ Tu są zdjęcia i cała relacja :) Quote
Lolan Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dopiero trafiłam na tę galerie, patrze a tu onek z huskym ;) ale psiak uroczy :loveu: musi miec strasznie miękka sierść:razz: Quote
Katarama Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Sierść jest tak fajna, że jest wszędzie :D Faktycznie jest mięciutka, długa i gęsta :) Quote
Katarama Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 No chłopak w końcu też znalazł swoją drugą połówkę :) Takie to romantyczne (co kolwiek to słowo znaczy :P):loveu: Quote
Katarama Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Jak dobrze pójdzie to za kilka chwil się jakieś fotki pojawią :P znalazłam stary aparat. Niestety nie mam do niego kabla usb, czytnika kart też się jeszcze nie dorobiłam. Ale jak kupowałam karte mini sd do kom to był w komplecie adapter. W ten sposób robie zdjątka aparatem, wyjmuje karde z adaptera i przez kom zrzucam :D Quote
Katarama Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Tak jak obiecałam nowe fotki już są :D Jedna z najprzyjemniejszych chwil w życiu żarłoka ^^ Tak właśnie działa lampa błyskowa w starych aparatch nocą :) Chiński pies ^^ Quote
AngelsDream Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Chiński pies jest bardzo na czasie ;) Quote
Katarama Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Siedzę sobie w pokoju i pracuje. Nagle Mój kochany pies bardzo ucieszony ciągnie mnie w drugą stronę. Zapaliłam jaśniejsze światło i patrze. Początkowo nic nie widziałam i zastanawiałam się czy mój pies nie zwariował przypadkiem bo usiadł i patrzył na mnie i na ściane, tak na zmianę i miał taki dumny wyraz pyska. I nagle dojrzałam PRZYJACIELA. Mało zawału nie dostałam ale po chwili juz było ok . Nowy zwiedził mój pokój i został delikatnie w kartonie pobutach i urzędowej kartce tzn świadectwie maturalnym , bo nic pod ręką nie miałam:P wytransportowany na dworek. Oczywiście wcześniej miał małą sesję zdjęciową moim starym aparatem. I jak Wam się PRZYJACIEL podoba?? Quote
AngelsDream Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Mi się podoba, ale ja lubię dziwolągi rózne ;) Quote
Katarama Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Mi też się PRZYJACIEL spodobał i tez lubię różne takie dziwne rzeczy. Jakbym miała czas i nie miala kilku osób w domu to jużdawno bym miała legwana zielonego i 150 innych żyjątek. Choć nie ukrywam, że wczorajsze odwiedziny gścia mnie bardzo zaskoczyły, bo wpadł tak bez uprzedzenia, a ja taka nie ogarnięta byłam :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Kiedyś znaleźliśmy poroże w lesie które sobie tak po prostu leżało i właśnie ono nad biurkiem u mnie w pokoju sobie leży :) Quote
Katarama Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Nie wiem czemu ale bardzo polubiłam PRZYJACIELA :) W ogoóle cały fajny jest :) Quote
Martinee Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja jakoś nie przepadam za owadami :( a szczegolnie za takmi gryzacymi Quote
Katarama Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 A to podobno nawet nie czuć jak gryzie nie wiem. Ja się ucze akceptacji bo na widok niektórych stworzeń to mi tak ciśnienie skacze :P Quote
Recommended Posts