Katarama Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 AngelsDream napisał(a):Obejrzane, przeczytane, skomentuję w wolnej chwili :) Extra!! :multi: :angel:OKey :) Będziemy czekać :) akira napisał(a):śliczny piesek :) mój też tak się nazywa :) Ooo :D No proszę :) A co masz za pieska??A używasz przy tym imieniu jakiś zdrobnień?? :) Quote
akira Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Kundelka małego :) ma 5 miesięcy ;] wołam na niego : Shado, shaduś, shadu, shadow :p Quote
Katarama Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ooo :) Z chęcią bym fotki zobaczyła:) Ja na mojego Shadow, Dołek, Shadowski,Shaduś,Shaduniu, Duś-Duś:P i na wszystko reaguje :P Quote
akira Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 aha ;] mój tak samo :) dodałam właśnie galerie moich 4 pociech :) Quote
akira Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116872 ależ prosze bardzo :P Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Katarama napisał(a):Ooo :) Z chęcią bym fotki zobaczyła:) Ja na mojego Shadow, Dołek, Shadowski,Shaduś,Shaduniu, Duś-Duś:P i na wszystko reaguje :P A to on jest Dołek! xD A ja się dziwiłam kto to taki xP :evil_lol: EDIT: Weszłam na twojego bloga i żadnych wpisów nie widzę :hmmmm: jak się poruszać po tym blogu? xD Quote
Katarama Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 M&T napisał(a):A to on jest Dołek! xD A ja się dziwiłam kto to taki xP :evil_lol: EDIT: Weszłam na twojego bloga i żadnych wpisów nie widzę :hmmmm: jak się poruszać po tym blogu? xD Taak to on to jes mój Shadowski kochany :) A co do bloga to przez jaką przeglądarke wchodzisz? Pod każdą partią zdjęć masz "komentarze" i klikając na to masz mozliwość skomentowania tego co zobaczyłaś w danej notce (czyli na zdjęciach :P). Już działa? Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ja żadnych zdjęć tam nie widzę xD wchodzę przez mozillę ^^' Quote
Katarama Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 to proponuje inna przegladarke :P juz nawt smierdzacy expller dziala:P Quote
Katarama Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 M&T i co działa? My na blogu mamy kolejne nowe fotki, tak więc bardzo serdecznie zapraszamy :) Quote
matinestka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 witamy :) normalnie ja nie wiem ,że Was wczesniej nie wyczailismy :) przepiekne imie i przepiękny psiak przy Twoim boku:) podejrzelismy sobie bolga:) świetne zdjęcia z frisbee w akwenie wodnym :) pozdrawiamy ciepło :) bibi, patuszysko , brutowski i mati :) :bluepaw: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Katarama napisał(a):M&T i co działa? My na blogu mamy kolejne nowe fotki, tak więc bardzo serdecznie zapraszamy :) teraz sprawdzić nie mogę, bo nie masz linka w podpisie, a ja zapomniałam adresu :oops::oops: :eviltong: Quote
Katarama Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):teraz sprawdzić nie mogę, bo nie masz linka w podpisie, a ja zapomniałam adresu :oops::oops: :eviltong: Ja Ci powiem tak : 1. Na banerku widnieje adresik :P 2. Banerek jest podlinkowany i wystarczy na niego kliknąć :) Więc do dzieła :P Quote
Katarama Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 matinestka napisał(a):witamy :) normalnie ja nie wiem ,że Was wczesniej nie wyczailismy :) przepiekne imie i przepiękny psiak przy Twoim boku:) podejrzelismy sobie bolga:) świetne zdjęcia z frisbee w akwenie wodnym :) pozdrawiamy ciepło :) bibi, patuszysko , brutowski i mati :) :bluepaw: No nie wiem jak mogliście wcześniej tu nie zajrzeć :P Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy jak najczęściej :) Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Katarama napisał(a):Ja Ci powiem tak : 1. Na banerku widnieje adresik :P 2. Banerek jest podlinkowany i wystarczy na niego kliknąć :) Więc do dzieła :P A bo wtedy nie było widać twojego podpisu i myślałam, że go skasowałaś :oops::oops: ale już weszłam na waszego bloga i wszystko działa :multi: więc zabieram się do komentowania :cool3: Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 I znów nowe fotki. Przez najbliższe 2 tygodnie będę chyba bez aparatu :( Więc jeśli uda mi się to będą fotki zrobione komóeczką a jak nie to dobiero za 2 tygodnie się wybierzemy na sesje:( Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=DSCF5249.JPG a cóż to za towarzysz? :) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']http://pu.i.wp.pl/?k=NDU1NTk3NjEsNzAwMjg1&f=DSCF5249.JPG a cóż to za towarzysz? :) A to brat Dołka :P Jest między nimi coś koło tygodnia różnicy :P Shadow starszy oczywiście ;P Piesek mojego Prywatnego Mężczyzny , bo na dzieci to za młodzi jesteśmy :P Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Takie starsze foto Betowena, które znalazłam na naszym blogu :) Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Jeszcze kilka świeżych fotek upałowo przedpokojowych. Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 śliczny ten braciszek :loveu: a fotek "upałowo-przedpokojowych" nie widzę :( Quote
Katarama Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Oj nie dodały się :/ nie wiem dlaczego :/ zaraz spróbuje jeszcze raz Quote
Recommended Posts