Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Obejrzane, przeczytane, skomentuję w wolnej chwili :)

Extra!! :multi: :angel:OKey :) Będziemy czekać :)

akira napisał(a):
śliczny piesek :) mój też tak się nazywa :)

Ooo :D No proszę :) A co masz za pieska??A używasz przy tym imieniu jakiś zdrobnień?? :)

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarama napisał(a):
Ooo :) Z chęcią bym fotki zobaczyła:) Ja na mojego Shadow, Dołek, Shadowski,Shaduś,Shaduniu, Duś-Duś:P i na wszystko reaguje :P

A to on jest Dołek! xD A ja się dziwiłam kto to taki xP :evil_lol:

EDIT: Weszłam na twojego bloga i żadnych wpisów nie widzę :hmmmm: jak się poruszać po tym blogu? xD

Posted

M&T napisał(a):
A to on jest Dołek! xD A ja się dziwiłam kto to taki xP :evil_lol:

EDIT: Weszłam na twojego bloga i żadnych wpisów nie widzę :hmmmm: jak się poruszać po tym blogu? xD

Taak to on to jes mój Shadowski kochany :)
A co do bloga to przez jaką przeglądarke wchodzisz? Pod każdą partią zdjęć masz "komentarze" i klikając na to masz mozliwość skomentowania tego co zobaczyłaś w danej notce (czyli na zdjęciach :P). Już działa?

Posted

witamy :)

normalnie ja nie wiem ,że Was wczesniej nie wyczailismy :) przepiekne imie i przepiękny psiak przy Twoim boku:) podejrzelismy sobie bolga:) świetne zdjęcia z frisbee w akwenie wodnym :)

pozdrawiamy ciepło :)

bibi, patuszysko , brutowski i mati :)

:bluepaw:

Posted

Katarama napisał(a):
M&T i co działa? My na blogu mamy kolejne nowe fotki, tak więc bardzo serdecznie zapraszamy :)

teraz sprawdzić nie mogę, bo nie masz linka w podpisie, a ja zapomniałam adresu :oops::oops: :eviltong:

Posted

M&T napisał(a):
teraz sprawdzić nie mogę, bo nie masz linka w podpisie, a ja zapomniałam adresu :oops::oops: :eviltong:

Ja Ci powiem tak :
1. Na banerku widnieje adresik :P
2. Banerek jest podlinkowany i wystarczy na niego kliknąć :)

Więc do dzieła :P

Posted

matinestka napisał(a):
witamy :)

normalnie ja nie wiem ,że Was wczesniej nie wyczailismy :) przepiekne imie i przepiękny psiak przy Twoim boku:) podejrzelismy sobie bolga:) świetne zdjęcia z frisbee w akwenie wodnym :)

pozdrawiamy ciepło :)

bibi, patuszysko , brutowski i mati :)

:bluepaw:

No nie wiem jak mogliście wcześniej tu nie zajrzeć :P
Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy jak najczęściej :)

Posted

Katarama napisał(a):
Ja Ci powiem tak :
1. Na banerku widnieje adresik :P
2. Banerek jest podlinkowany i wystarczy na niego kliknąć :)

Więc do dzieła :P

A bo wtedy nie było widać twojego podpisu i myślałam, że go skasowałaś :oops::oops: ale już weszłam na waszego bloga i wszystko działa :multi: więc zabieram się do komentowania :cool3:

Posted

I znów nowe fotki. Przez najbliższe 2 tygodnie będę chyba bez aparatu :( Więc jeśli uda mi się to będą fotki zrobione komóeczką a jak nie to dobiero za 2 tygodnie się wybierzemy na sesje:(