taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No to czekam i gratuluje zaszczurzenia sie! Quote
Katarama Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='deer_1987']No to czekam i gratuluje zaszczurzenia sie! A dziękujemy ;) [quote name='LadyK'][SIZE="2"]To czekamy na fotki ;) Fotki będą, obiecuje. Chwilowo czasu w ogóle nie mam a jak wracam to już za późno bym do mamy po aparat latała. Może w przyszłym tygodniu jak już wszystko pozałatwiam, dorobię się lustrzanki :roll: Auto odstawione do kapitalki na warsztat. W przyszłym miesiącu albo za 2 zostanie blacharka i koła, bo technicznie teraz będzie już odpicowany. W piątek mamy kastracje. Jutro muszę przejechać całe miasto ze 3 razy, więc już się modlę by ojciec zgodził się mamie swoje auto dać (mama chce jutro nad morze jechać). ja bym na 6 ojca zawiozła mamy autem, dzięki czemu była w styanie załatwić swoje sprawy na spokojnie , a potem ojca odebrać. Jak się zgodzi to będzie idealnie. Od jutra będę miała w końcu przerejstrowane autko ;) Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 I na co przerejestrowane? U nas w nowym kombi wszystkie paski wymienioe (cholerstwo kosztowalo polowe tego co za samochod dalismy), opony u Araba dostalismy zimowe ale wyjal kolce i trzeba zmieniac przed przegladem w pazdzierniu.. az szkoda nam ze zmienilismy - mimo bledow w tamtym starym - bo tutaj tylko do nowego sie wydaje i wydaje :/ Quote
Katarama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Jak to na co, a raczej na kogo :P Na siebie musze przerejstrować z poprzedniego właśściciela, bo już ostatnio mi powiedziano, że przecież oktres na to jest 31 dni :P Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 aaa w tym sensie :D to ttuaj musisz w ciagu 10 dni od zakupu :D Quote
Katarama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 O to zdjęcia moich Futerek :) Zdjęcia robione podczas spacerku po ogródku :) W takim "transporterku podrózujemy z domu" Mozart Chopin Quote
Katarama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Edgard Filip A to jeszcze z domku ;) Z Shadowkiem ;) Quote
Katarama Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Tak. Od pierwszego dnia. Nie było problemu z łączeniem :) Klatka do rozbudowy. Dziś jesteśmy po zabiegu już. Emocjonujący dzień za nami a noc jeszcze ciekawsza się szykuje. Quote
Katarama Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dziś byliśmy na kontrolnej wizycie. Wszystko gra. Chłopaki czują się świetnie (na moje oko nawet lepiej ;)) a rany po zabiegowe bardzo ładnie się goją. Po zdjęciu szwów zaczynamy dalszą zabawę z frisbee, a pod koniec września planujemy rozpocząć kurs PT w tej samej szkole, w której bawimy się dyskami :) Poza tym czekam na odbiór auta z warsztatu więc jesteśmy uzależnienie od TZ'ta lub mojej mamy. Całe szczęście teraz jeszcze musimy się oszczędzać bo są szwy. W piątek lekki trening z OSP, a w niedziele pokazy :D Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No to mi sie od wczoraj szkola zaczela i od 8 do 16 nie bedzie mnie w domu a jeden dzien w weekend praca.. :( Quote
LadyK Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [CENTER]Świetne szczurki :loveu::loveu: Szkoda, że ja nie mogę mieć :shake: Rodzice..:-([/CENTER] Quote
Katarama Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Ja nic nie będę mówić bo ja też nie mogę:P O a właśnie pies podrzuca ogonom jedzenie ;D Haha one uwielbiają psią karmę ;) U mnie studia we wrześniu się zaczynają i być może 2 kierunki :) Quote
sunshine Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hej fajne ogonki:cool3:. Kusi mnie żeby sobie szczuraska kupić...ale boję sie że Shira mu krzywdę zrobi no i z czasem ciężko... Jak miałam koszatniczke to próbowała ją zjeść(parę dni temu odeszła ze starości i pewnie tesknoty za bratem:(). Quote
madziulik_13 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witamy się :multi:I dziękujemy za wizytę u nas :) Galeria cudowna Shadow jest prze kochany i piękny :) :loveu: Quote
Agniecha93 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witam :) Może by tak jakieś fotki Shadow? Quote
Katarama Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Fotki się pojawią może nawet jutro, ale nie obiecuję. Dziś pierwszy pokastracyjny spacerek był. Nawet chwilę pobawiliśmy się frisbee.Aparatu nie wzięłam bo akumulatorki wyładowali, ładuję już na jutro. Dziś byłam w media markt i się załamałam. Byłam po dysk przenośny i jak zobaczyłam ceny lustrzanek i wybór to już wiem gdzie nie kupować. Quote
Katarama Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 było do wyboru 6 modeli :P wiec patzryłam na wszystkie :P 3 olimpusy , nikon d90(0) i cos jeszcze :P Quote
Agniecha93 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja widziałam w Łodzi któregoś z nowszych modeli Nikona, ale nie pamiętam jaki. Z dwoma obiektywami 31 tys. :crazyeye: Quote
AngelsDream Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Gdyby nie ceny i wymagania Michała, już dawno mielibyśmy nowy aparat. Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy się środowo :cool3: U nas filmik ze sztuczkami :) Quote
taxelina Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 AngelsDream napisał(a):Gdyby nie ceny i wymagania Michała, już dawno mielibyśmy nowy aparat. a jakie ma wymagania? Quote
Katarama Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 mamy kilka fotek z dzisiejszych spacerów :) Póki co spacer wieczorny :) Widoczki i Shadow z kolegą, którego dziś zapoznał. Bawili się jakby znali się od urodzenia. "Kolega" najprawdopodobniej sobie sam wybiera porę i miejsce na spacer. W dzień zwiedza a jak się zmęczy albo zgłodnieje wraca do domku. Quote
Recommended Posts