Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihi Fretka - Taj jest prawie psem :P Od małego była z Dołkiem więc nawet po swojemu szczekać mu się zdarza :P Hmm cała trójka lata po domu i szaleje jak to na rodzeństwo przystało. Shadow momentami straszliwie spoważniał, a mała nie odstępuje go na krok. Na spacerach łapie się jego ogona i on ją za sobą ciąga ;P

Posted

Na takie wiadomości czekałam :loveu::loveu::loveu:

Katarama - mała lepiej nie mogła trafić:multi: Muszę koniecznie zobaczyć całą trójkę, bo jak byłam u Ciebie, to fretki nie widziałam... pewnie ją skrzętnie ukryłaś niespodziewanymi gośćmi :diabloti:

Posted

A tu moja kruszynka ;( Niuni już z nami nie ma ;(

"Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem.
Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem,
to jej przybywa...
Z duszą jak ze szczęściem jest:
więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies."

Posted

Dziś wieczór wielkiego prania :D Rasta przeżyła swoją pierwszą kąpiel. Miało dziecko wielką rozkminę, woda, szampon o zapachu gumy do żucia (od cioci Agi :)) Kolejny był Shadowek a na koniec Taj :) Jutro pobudka o 4:45 i wielkie szorowanie mieszkania coby mi się futra nie pobrudziły ;) Póżniej szpital,praca, szkolenie i mnóstwo innych zajęć. W międzyczasie troszkę szaleństw z moją trójcą na świeżym powietrzu. Może jakieś foteczki się zrobią ;)

Posted

Foteczki - KONIECZNIE:loveu::loveu::loveu: DUŻO :diabloti:

I chyba się kiedyś wproszę w odwiedzinki, żeby zobaczyć, jak niunia urosła ;).
Jejku, jak ja Ci jej zazdroszczę i tych trzech futer w domu (w tym najlepiej wyszkolonego psa, jakiego widziałam)!!!

Posted

Aguś już mi tak nie słodź, bo do najlepiej wyszkolonego psa to nam jeszcze tyyyle brakuje. koniecznie musisz wpaść do nas. Po powrocie spr kalendarz i może jutro po mojej pracy na wybieg się wybierzemy, a potem na kawkę do mnie?

Deer, Zmienię adres w podpisie, a nawet cały banerek, ale muszę na to wolna chwilę znaleźć. Co do tego co napisałam odnośnie przeszkód, to nasz są takie bardzo proste i jednolite i jest ich mało. Brakuje mi drabin kładek itp.

Foteczki będą całej 3. Tak więc o cierpliwość proszę :)

Posted

Normalnie morda mi się śmieje od ucha do ucha po obejrzeniu fotek - Kamila - jeszcze raz dziękuję Ci ogromnie za domek dla Rasty.
Może się kiedyś spotkamy? Np. na wybiegu? Mojej suce skończyła się cieczka, więc w końcu mogę ją zabrać gdzieś... nie wiem tylko jak będzie się zachowywała do psiaków, ale wezmę kaganiec na wszelki wypadek ;)

• 2 weeks later...
Posted

O, jest moja mała kochana pływaczka :loveu::loveu::loveu:

Kamila - to co? Widzimy się jutro? Mogę być u Was zaraz po pracy - wezmę sportowe buty, by choć kawałek się przejść po parku - nie mogę się już doczekać, kiedy zobaczę Rastę!!!

Posted

Aguś oczywiście, że tak. A może na wybiegu się umówimy? Będziemy w kontakcie telefonicznym :) Ja jutro rano jadę w odwiedziny do weta :)
My sezon zaczęliśmy przedwczoraj, oczywiście szałowa pańcia również wlazła do wody :)