agnieszka32 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Chyba dobrze, bo Kamila nie narzekała :evil_lol::diabloti: Quote
Katarama Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Hihihi Fretka - Taj jest prawie psem :P Od małego była z Dołkiem więc nawet po swojemu szczekać mu się zdarza :P Hmm cała trójka lata po domu i szaleje jak to na rodzeństwo przystało. Shadow momentami straszliwie spoważniał, a mała nie odstępuje go na krok. Na spacerach łapie się jego ogona i on ją za sobą ciąga ;P Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Na takie wiadomości czekałam :loveu::loveu::loveu: Katarama - mała lepiej nie mogła trafić:multi: Muszę koniecznie zobaczyć całą trójkę, bo jak byłam u Ciebie, to fretki nie widziałam... pewnie ją skrzętnie ukryłaś niespodziewanymi gośćmi :diabloti: Quote
Katarama Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 :oops:Oj już mi tak nie słodź:oops: Quote
agnieszka32 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 No i gdzie foteczki???:eviltong: Lecę jak na skrzydłach, żeby je zobaczyć, a tu ni ma...:mad: Katarama - ja chcę foteczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katarama Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 A tu moja kruszynka ;( Niuni już z nami nie ma ;( "Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies." Quote
agnieszka32 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Moje kochane maleństwo - rośnie jak na drożdżach! Quote
Katarama Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dziś wieczór wielkiego prania :D Rasta przeżyła swoją pierwszą kąpiel. Miało dziecko wielką rozkminę, woda, szampon o zapachu gumy do żucia (od cioci Agi :)) Kolejny był Shadowek a na koniec Taj :) Jutro pobudka o 4:45 i wielkie szorowanie mieszkania coby mi się futra nie pobrudziły ;) Póżniej szpital,praca, szkolenie i mnóstwo innych zajęć. W międzyczasie troszkę szaleństw z moją trójcą na świeżym powietrzu. Może jakieś foteczki się zrobią ;) Quote
agnieszka32 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Foteczki - KONIECZNIE:loveu::loveu::loveu: DUŻO :diabloti: I chyba się kiedyś wproszę w odwiedzinki, żeby zobaczyć, jak niunia urosła ;). Jejku, jak ja Ci jej zazdroszczę i tych trzech futer w domu (w tym najlepiej wyszkolonego psa, jakiego widziałam)!!! Quote
taxelina Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 oj nie wiedzialam ze rodzinka sie powiekszyla! zmien sobie adres w banerze bo nie mozna trafic do was.. Quote
taxelina Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 u mnie pisalas ze zazdroscisz przeszkod a sama masz na wybiegu jak widze http://lh3.ggpht.com/_GLCJmZUwiDk/S77afDHUgxI/AAAAAAAAHZs/e7D2nCQJijs/s640/DSC02899.JPG Quote
Marta_Ares Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ale sie u Was pozmieniało. piekna nowa domowniczka!!! :) ja czekam na fotki całej 3 Quote
Katarama Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Aguś już mi tak nie słodź, bo do najlepiej wyszkolonego psa to nam jeszcze tyyyle brakuje. koniecznie musisz wpaść do nas. Po powrocie spr kalendarz i może jutro po mojej pracy na wybieg się wybierzemy, a potem na kawkę do mnie? Deer, Zmienię adres w podpisie, a nawet cały banerek, ale muszę na to wolna chwilę znaleźć. Co do tego co napisałam odnośnie przeszkód, to nasz są takie bardzo proste i jednolite i jest ich mało. Brakuje mi drabin kładek itp. Foteczki będą całej 3. Tak więc o cierpliwość proszę :) Quote
taxelina Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 http://lh5.ggpht.com/_GLCJmZUwiDk/S9S_vfXHyFI/AAAAAAAAHhQ/tM_eZAMLpkw/s640/DSCF0001.JPG kim jestes? Quote
taxelina Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Katarama napisał(a):Ulubionym kumplem z wybiegu :) jak duzy jest ten teren? Quote
Agniecha93 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Rasta jest śliczna :) a Shadow przypomina mi mojego Aresa (*)... Quote
agnieszka32 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Normalnie morda mi się śmieje od ucha do ucha po obejrzeniu fotek - Kamila - jeszcze raz dziękuję Ci ogromnie za domek dla Rasty. Może się kiedyś spotkamy? Np. na wybiegu? Mojej suce skończyła się cieczka, więc w końcu mogę ją zabrać gdzieś... nie wiem tylko jak będzie się zachowywała do psiaków, ale wezmę kaganiec na wszelki wypadek ;) Quote
Katarama Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Jestem jak najbardziej za!! Numer do mnie znasz, więc proszę dzwoń na kom i się zgadamy :) A to ja dziękuję za tak mądrą bestie :) Quote
agnieszka32 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 O, jest moja mała kochana pływaczka :loveu::loveu::loveu: Kamila - to co? Widzimy się jutro? Mogę być u Was zaraz po pracy - wezmę sportowe buty, by choć kawałek się przejść po parku - nie mogę się już doczekać, kiedy zobaczę Rastę!!! Quote
Obama Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Wodny szał,my też mieliśmy wczoraj inaugurację sezonu pływackiego :) Quote
Katarama Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Aguś oczywiście, że tak. A może na wybiegu się umówimy? Będziemy w kontakcie telefonicznym :) Ja jutro rano jadę w odwiedziny do weta :) My sezon zaczęliśmy przedwczoraj, oczywiście szałowa pańcia również wlazła do wody :) Quote
Recommended Posts