Wola Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ja też byłabym grzeczna, gdybym wiedziała że takiego stróża porządku mają :eviltong: Swoją drogą, śliczne zdjęcie :loveu: Quote
Katarama Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Pomijam fakt, że przez 2 godz tłumaczyłam panu, że to nei ta branża i ten pies z ochrona nie ma nic wspólnego. Wyglądał na takiego, co rozumie ;P Quote
Wola Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ale i tak swoje napisał :eviltong: tak to już jest nieraz z ludźmi nie można się dogadać :roll: Quote
Katarama Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Haha koło stróża to on nawet nie stal :P Toz to ratownik :) Na imprezy jeździ i w ramach socjalu z tłumem, głośnymi dźwiękami i róznymi ludźmi. W ten weekend zapoznał się z wikingami i duużym psem który okazał się kucykiem ;) Quote
Agniecha93 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Katarama napisał(a):W ten weekend zapoznał się z wikingami i duużym psem który okazał się kucykiem ;-) Musiał się zdziwić :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 On taak zdziwiony był bardzo, a mnei brzuch do dzis boli ze śmiechy. jeszcze nigdy nie widziałam aby tak się zachowywał. Nie ma w nawyku robienia pokłonów aby zachęcic inne psy do zabawy, w sumie nigdy nie widziałam aby tak robił, a wczoraj przy kucyku to az na 2 przednich łapach stawał a ogon i tyłek ja chorągiewka latały :D Quote
Katarama Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 W końcu udało mi się znaleźć obrożę z odciążeniem klamry, a bardzo chciałam z klamrą. Szukałam Rogz bo wiem, że talkie robią, ale jedyne jakie znalazłam to miały wzorki które mi się nie podobały, w sklepie na granicy polsko-niemieckiej. W tym miesiącu po wypłacie poszłam do zoologa w celu kupienia tylko i wyłącznie czegoś na tępienei zębów dla szczurków i oczywiście musiałam obejrzeć psiom galanterie. Były 2, czerwona mniejsza i czarna, którą kupiłam.Firma karlie ponoć mają dobrą opinie i kilka osób mówiło, że mocniejsza od Rogz, no i ma fajny guziczek blokujący klamrę ;) Quote
Katarama Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 dodam jak zrobie ;P zrobie jak aparat z wakacji wróci Quote
Katarama Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Wrócił aparat, więc jak płuca sobie wyleczę, jakieś zdjęcia dorobię. Póki co zapraszam na zaktualizowaną stronę ...Shadow and his friends... galeria juz żyje, księga gości też. Zapraszam Quote
Katarama Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Kuruje się w dzień, który zaczął się kosmicznie. Pół nocy bolały mnie mięśnie i spać nei mogłam. Zasnęłam koło 4, a 5:30 trzeba było wstać. Jak już się ogarnęłam, oczywiście szybki prysznic z myciem (ale bez suszenia:P) włosów. na czesanie itp jest czas w pracy. Wychodze z psem, patrze a tu mokro deszcz pada no i na podwórku ojciec zastawił mi auto. Poszłam go obudzic co trwało chyba z 10 min. Jak już miałam wyjeżdżać jakieś 3 min później niż sobie zaplanowałam by zdążyć jeszcze zatankować, odpala, wrzucam wsteczny a tu zero reakcji jakby stał na luzie, wrzucam jedynke, dwójke i tak po koleji i żadnej reakcji. Szybko biegnę po ojca bo już było 5 min po czasie i dopiero doszło do mnie, że może napęd ktos rozłączył, a raczej nie ktoś a pies. W końcu ruszyłam. Na oparach gazu z awaryjną ilością rezerwową benzyny, modląc sie by starczył dojechać, pojechałam do pracy, bo na tankowanie czasu nie było już. Jakby tego było mało to jechałam 50 w porywach do 60 km/h po drodze gdzie ograniczenie jest do 70, a jeździ sie spokojnie 90/100 :/ Teraz siedzę w pracy i mam nadzieję, że na poranku się skończy i będzie to miły dzień. Quote
Agniecha93 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Niezły początek dnia... u nas też leje, co przeszkodziło mi tylko w wycieczce rowerowej, mam nadzieję że o 17 będzie ładnie i w miarę sucho. Quote
Katarama Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 U nas sie odrobine rozpogodziło w sumie nie padało już gdzieś od 6. Dziś o 20 mamy pierwszy trening z frisbee wiec mamy nadzieje, że będzie dobra pogoda. Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się, my tutaj po raz pierwszy dopiero :D Fajna galeryjka, ale coś fot mało, poczekamy, zobaczymy :evil_lol: :cool3: Quote
Katarama Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='deer_1987']I co masz ladny dzien? :D Jak jechalśmy to troche padało. jak tylko wysiedlismy z auta rozpogodziło się i aż do chwili powrotu było ładnie. Ledwo sie zapakowaliśmy i znów zaczęło padać :D Generalnie bardzo nam się podobało. Misiek Mój tez się zaangażował i to było najpiękniejsze. Psiaki pożerały dyski wzrokiem, ale jeszcze się nie bardzo mogły pobawić, gdyż te, którymi się border coli bawiły zostały by zeżarte na raz :P Poza tym my musielismy nauczyć się rzucać. Na dniach idzie zamówienie, więc zaczniemy się bawić tak na serio :D Juz się doczekać nie mogę. [quote name='Cavy']Witamy się, my tutaj po raz pierwszy dopiero :D Fajna galeryjka, ale coś fot mało, poczekamy, zobaczymy :evil_lol: :cool3: Witamy witamy :) Fot teraz nie dodaję, gdyż aparat jest w rozjazdach, a swojego wciąż się nie dorobiłam. Za to trochę fotek jest na naszej stronie, na którą bardzo serdecznie zapraszamy :) ...Shadow and his friends... Quote
sunshine Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witam poczytałam o Shadow... faktycznie mieszanka wybuchowa :diabloti:. Śliczny jest no i strażak z niego ... za mundurem panny sznurem hehe :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Katarama Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Hello ;) Troche zabiegania mamy ;) Dołączyły dziś do nas 2 ogonki. Jak znajdę chwilke, napisze więcej i dodam foto ;) Quote
Recommended Posts