Bartiśkowa_ Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ah to morze :loveu: piękne fotki a szczególnie ostatnia u nas też są Quote
Bullila.nl Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1040-2.jpg prawie jak delfin:cool3: Wiataski:p Quote
M&T Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Czemu nic mi nie powiedziałaś, że nad morzem będziecie? :mad: Quote
Katarama Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 anitaaa i bartis - już do Was lecimy :) Bullila.nl Witamy witamy, dawno Was u nas nie było :cool3: Cieszymy się i biegniemy z rewizytą :) Ajć :roll: no, bo... bo my... tzn. ja... No, chodzi o to, że to taki niewielki spontan w lany poniedziałek wyszedł. Tzn. w niedziele. Wymyśliliśmy i w poniedziałek ucieklismy do Międzywodzia sobie ;) Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 HEJ:D ale wam dobrze;D tak blisko nad morze:loveu: A właśnie ja co roku jeździłam do Międzywodzia na wakacje:eviltong::eviltong::evil_lol::diabloti: a jakieś zdjęcia nowe będą??:D Quote
Katarama Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 deer_1987 napisał(a):czemu wam podpis zabrali? Nie mamy pojęcia :/ Jak uda mi się znaleźć trochę wolnego czasu to coś stworzę :) Quote
Katarama Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Sweet napisał(a):HEJ:D ale wam dobrze;D tak blisko nad morze:loveu: A właśnie ja co roku jeździłam do Międzywodzia na wakacje:eviltong::eviltong::evil_lol::diabloti: a jakieś zdjęcia nowe będą??:D Możliwe, że dziś wieczorem pojawią się jakies fotki. To zależy czy znajdę kabel od kom, bo tam mam kilka fot. Co do bliskości to pojęcie względne, jednak 100 km to też trochę jest ;) Międzywodzie jeszcze jest fajne ponieważ nie jest tak skomercjalizowane jak Międzyzdroje, czy Świnoujście, choć pojawiać zaczyna się tam co raz więcej ludzi, niekoniecznie pozytywnie nastawionych do otoczenia ;( Kiedys ktos z moich znajomych powiedział, że ci najserdeczniejsi ludzie to jeżdżą w góey, albo nad jeziora. Niestety muszę przyznać, że co raz bardziej zaczynam w to wierzyć. Quote
Katarama Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Witanko :) :* Co tam u Was?? Ja właśnie siedze w pracy i przysypiam ze zmęczenia i z nudów. Quote
Cortezik_82 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 U nas wszystko ok, i nic sie w sumie nie dzieje;). Jak się nudzisz to może okna umyj:cool3::lol: Quote
Katarama Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Oj niee :P Nie znoszę myć okien, ani naczyń, mogę prać, szorować dywany czy podłogi , ale okna i naczynia omijam szerokim łukiem :P W moim słowniku "nudzi mi się" oznacza, mam full roboty, ale na żadne z tych zajęć nie mam ochoty i chciałabym ay ktoś ukradł mnie w daleki daleki plener :P Quote
LadyK Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [CENTER]Hello :hand: Czekamy na jakieś nowe fotki ;)[/CENTER] Quote
Katarama Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Ojjj u nas na razie chyba się fotki nie pojawią, ponieważ bardzo cienko z czasem stoimy. Wolne chwile przeznaczamy na treningi wiec nie starcza juz na focenie. Quote
Marta_Ares Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ładny podpis:cool3: czekam na foteczki nowe:loveu: Quote
Katarama Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Robiłam porządki w kom :) i znalazłam kilka zdjęć (czas nieokreślony:P) Na granicy Polsko-Niemieckiej Oponka ;D "Telewizorek " :D Quote
Katarama Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Gdzie jest Mozart? Zwiedzanie :) Śpimy :) To nic, że na podłodze zaspy z piasku :) Ciągamy :) Quote
Sweet Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witamy się:) fajne fotki:D to akwarium tez;D sama miałam kiedyś takie duże...:p a ta mycha jak sie chowa:evil_lol: Quote
Katarama Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Mycha jest w rzeczywistości szczurkiem :) Moja mama wierzy w myszoskoczka, ale żeby nie było sama sobie to wmówiła i jak ktoś jej mówi, że to szczur to upiera się twardo przy swoim :) Generalnie mama bardzo nie lubi ogoniastych a wczoraj Mozart na jej widok zaczął skakać ^^ mama stwierdziła, że on głodny jest (nie pomyślała o tym, że on bawić się chce :P) i postanowiła tak sama od siebie włożyć rękę do klatki i go nakarmić :) Stały 2 kartoniki więc dała pół michy jednego i pół drugiego. Ja po powrocie do domu zastanawiałam się skąd w misce wzięła się granulowana ekościółka ;D Quote
Marta_Ares Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ale swietne fotki z Mozartem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
taxelina Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSC00117.jpg co tam mieszka? :D Quote
Recommended Posts