Katarama Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zhlPKMoWIxc Quote
Katarama Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 http://www.shadowofwolf.yoyo.pl/ Strona zmieniła adres i image :) Zapraszamy do jej odwiedzania i wpisywania się do księgi gości. Quote
Katarama Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 A dziękuję dziękuję. Mało cos u Nas odwiedzin ostatnio. Ja staram się nadrobić zaległości bo niedobór czasowy mnie przerasta. Quote
taxelina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja jestem codziennie u kazdego jak dogo pozwala.. Quote
Katarama Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 No ja zaglądam, ale na pisanie brakuje czasu i sił. Dziś padłam po powrocie z pracy, mało do szpitala nie zawieźli mnie. Odespałam kilka godz. Teraz też już zmykam bo rano do pracy trzeba wstać. Quote
Katarama Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mojra - prawie półtoraroczna siostra (młodsza) Shadowka. Wysterylizowana i ułożona, pilnie szuka domku, który będzie ją kochał i zapewni jej sporo ruchu. Tu link do zdjęcia bo dogo nie chce wstawić :/ Quote
Katarama Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 To właśnie Mojra, szukająca domku. To się nazywa współpraca :) Wspólne kopanie dołków :) Śnieżny make up :) Quote
Sweet Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/grudzien2xa009.gif Boskie:D Wesołych Świąt:):):) Quote
Katarama Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Biorąc pod uwagę fakt, iż chłopaki korzystają z wspólnych misek i są już podniszczone, postanowiłam zrobić im prezent. Zamówiłam 3 nowe miski, w tym jedną 2w1 [FONT=Wingdings]J[/FONT] Taj dostał dzieloną miskę w kształcie serca, na jedzonko i wodę, a Shadow dostał 2 na gumowych psich łapkach. Z czego spodziewałam się, że pić i tak będą z jednej Shadowkowej michy. Jedno czego nie przewidziałam to fakt iż miski będą ganiały mi się po pokoju. W opisie ów misek, na stronie internetowej było napisane, że łapki są gumowe antypoślizgowe, dzięki czemu micha stabilniejsza jest. Słowem nikt nie wspomniał, że miski bawią się w berka itp. Dlatego chyba je odeślę i wymienię na inne. Miski łapek już nie mają, Taj wszystkie ukradł, ale to nie przeszkadza im do kradzieży samych misek sobie wzajemnie. Kiedy mały złapie michę próbuje wcisnąć się z nią za lub pod szafę, jednak nie może pojąć, że szparka jest o wiele za mała [FONT=Wingdings]J[/FONT] Ten moment wykorzystuje Dołek i przejmuje miskę, zanosząc ją do swojej klatki [FONT=Wingdings]J[/FONT] I tak dzisiejsze pół dnia wygląda ;) W związku z wczorajszym pierwszym dniem wolnego, od nie pamiętam kiedy, w ramach odpoczynku i odstresowania, zrobiłam przemeblowanie. Fakt pokój wydaje się mniejszy, ale przytulniejszy. Chłopaki są jeszcze bardziej zadowoleni. Wróciła do nas kennel klatka dog IV, bo Taj eksmitował Shadowka z transportera i sam się tam wprowadził [FONT=Wingdings]J[/FONT] Chłopaki przy takim układzie mebli mają więcej miejsc do zabaw, a Taj kryjówek i miejsc do wspinania. Do tego mam jeszcze kilka zaległych fotek śpiących łobuzów, i aktualne z zabaw w kennelu [FONT=Wingdings]J[/FONT] Quote
Katarama Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Tak wyglądają miseczki, o których mowa :) Zaległe senne fotki :) Quote
Katarama Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Aktualne. Świąteczne zabawy :) Szczyt delikatności :) Ciekawe co to jest ta wódka, w tej torbie? Ups... chyba mnie nakryli. Quote
Katarama Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 No i to by było na tyle ;) Mam nadzieję, że teraz zwiększy się ruch u nas ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świetni są ;) Taka różnica wielkości a tak sie zaprzyjaźnili Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 niesamowita jest ta przyjaźń pomiędzy nimi.......... :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Katarama Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jg45A_9e1c4 Quote
Katarama Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dawno nas nie było. Sporo zmian i w związku z tym ograniczenia czasowe. Obecnie mamy swoje nowe mieszkanko, no i rodzinka się powiększyła. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ojej to całkiem tak jak u nas to drugie :) Ale słodziak czekoladowy, jak się zgadzają ze Shadowem ?:diabloti: Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ten mały to sunia - Rasta. ;) Znalazłam ją na sąsiedniej posesji, była u mnie niecałą dobę, a pokochałam ją z całego serca.:loveu: U Kataramy ma najlepszy dom, jaki mogłam dla tego słoneczka wymarzyć :multi: Śliczna cudowna Rasta :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/183146-PrzepiAE-kny-szczeniak-mix-owczarka-podrzucony-na-budowAE-ma-wspaniaA-y-dom Katarama - czekam z utęsknieniem na nowe fotki ślicznotki i jej braciszka - gentlemena :cool3: Quote
agaga21 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 przybyłam z wątku rasty :) fajna ekipa się zrobiła. jak relacje rasta-fretka, fretka-rasta? Quote
Recommended Posts