Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja zaglądam, ale na pisanie brakuje czasu i sił. Dziś padłam po powrocie z pracy, mało do szpitala nie zawieźli mnie. Odespałam kilka godz. Teraz też już zmykam bo rano do pracy trzeba wstać.

• 2 weeks later...
Posted

Mojra - prawie półtoraroczna siostra (młodsza) Shadowka. Wysterylizowana i ułożona, pilnie szuka domku, który będzie ją kochał i zapewni jej sporo ruchu. Tu link do zdjęcia bo dogo nie chce wstawić :/

Posted

Biorąc pod uwagę fakt, iż chłopaki korzystają z wspólnych misek i są już podniszczone, postanowiłam zrobić im prezent. Zamówiłam 3 nowe miski, w tym jedną 2w1 [FONT=Wingdings]J[/FONT] Taj dostał dzieloną miskę w kształcie serca, na jedzonko i wodę, a Shadow dostał 2 na gumowych psich łapkach. Z czego spodziewałam się, że pić i tak będą z jednej Shadowkowej michy. Jedno czego nie przewidziałam to fakt iż miski będą ganiały mi się po pokoju. W opisie ów misek, na stronie internetowej było napisane, że łapki są gumowe antypoślizgowe, dzięki czemu micha stabilniejsza jest. Słowem nikt nie wspomniał, że miski bawią się w berka itp. Dlatego chyba je odeślę i wymienię na inne.
Miski łapek już nie mają, Taj wszystkie ukradł, ale to nie przeszkadza im do kradzieży samych misek sobie wzajemnie. Kiedy mały złapie michę próbuje wcisnąć się z nią za lub pod szafę, jednak nie może pojąć, że szparka jest o wiele za mała [FONT=Wingdings]J[/FONT] Ten moment wykorzystuje Dołek i przejmuje miskę, zanosząc ją do swojej klatki [FONT=Wingdings]J[/FONT] I tak dzisiejsze pół dnia wygląda ;)
W związku z wczorajszym pierwszym dniem wolnego, od nie pamiętam kiedy, w ramach odpoczynku i odstresowania, zrobiłam przemeblowanie. Fakt pokój wydaje się mniejszy, ale przytulniejszy. Chłopaki są jeszcze bardziej zadowoleni. Wróciła do nas kennel klatka dog IV, bo Taj eksmitował Shadowka z transportera i sam się tam wprowadził [FONT=Wingdings]J[/FONT] Chłopaki przy takim układzie mebli mają więcej miejsc do zabaw, a Taj kryjówek i miejsc do wspinania.
Do tego mam jeszcze kilka zaległych fotek śpiących łobuzów, i aktualne z zabaw w kennelu [FONT=Wingdings]J[/FONT]

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Ten mały to sunia - Rasta. ;) Znalazłam ją na sąsiedniej posesji, była u mnie niecałą dobę, a pokochałam ją z całego serca.:loveu:
U Kataramy ma najlepszy dom, jaki mogłam dla tego słoneczka wymarzyć :multi:
Śliczna cudowna Rasta :loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/183146-PrzepiAE-kny-szczeniak-mix-owczarka-podrzucony-na-budowAE-ma-wspaniaA-y-dom

Katarama - czekam z utęsknieniem na nowe fotki ślicznotki i jej braciszka - gentlemena :cool3: