Katarama Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Kilka fotek z wczorajszego spaceru :) Quote
kajkoowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 fajne szeleczki:cool3: Super zdjęcia:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1285.jpg strasznie mu pasują te szelki :loveu: śliczny Shadowek :multi: Quote
Katarama Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Za kilka dni nastąpi rozstrzygnięcie konkursu, w którym bierzemy udział. Miło nam Będzie jeśli na nasze konto trafii jeszcze kilka głosów. Jak oddać głos?? To proste, wystarczy wysłać maila na: [email protected] o treści głosuję na 19. Z góry dziękuję ;* Quote
Cortezik_82 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cześć:multi: Ja tu pierwszy raz, ale nie ostatni;) Masz prześlicznego owczarka:loveu::loveu::loveu: Quote
Katarama Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: Ja tu pierwszy raz, ale nie ostatni;) Masz prześlicznego owczarka:loveu::loveu::loveu: Dziękuję bardzo :) Jednak muszę powiedziec, że to nie jest ONek :) Jak pisałam na początku - ONkiem jest mama, natomiast tatuś to Syberian Husky :) Shadow jest taką mieszanką po równo :) Quote
Katarama Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Przyszłam przedstawić nowego członka rodziny :) IMIĘ: Mozart WIEK: około 5 tygodni ULUBIONE ZAJĘCIE: całowanie się z Shadowkiem Quote
Wola Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 cudo :loveu: tylko pozazdrościć tylu pięknych zwierzaków pod dachem :lol: (nie żeby moje nie były śliczne) :eviltong: Quote
Cortezik_82 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jednak muszę powiedziec, że to nie jest ONek :smile: Jak pisałam na początku - ONkiem jest mama, natomiast tatuś to Syberian Husky :smile: Shadow jest taką mieszanką po równo :smile: Dopiero jak to napisałaś to się przyjrzałam i faktycznie ma coś z husky;) Szczurek piękny:loveu: Quote
taxelina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nie myslisz o kolede dla niegoi? szczurki sa stadne ;) Quote
Katarama Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dziękujemy za komplemenct i zapraszamy do nas jak najczęściej :) Co do kolegi dla Mozarta to owszem myślę, ale wszystko stopniowo, bo nie mogę rodzinki do zawału serca doprowadzić :) Quote
Katarama Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 deer_1987 napisał(a):A czemu jedne male a inne wieksze? Ups... nawet nie zauważyłam. Ponieważ chyba program mi zbzikował :) Quote
Wola Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1635m.gif ach tak "brudny pies to szczęśliwy pies" :lol: słyszałam to chyba przez trzy lata kiedy to Sara wbiegała do wody żeby potem wytarzać się w czarnym piachu (taki peeling:eviltong:) zdjęcia super :loveu: i dobrze że wiosna daje o sobie znać, bo to najlepsza pora roku na spacery z psem (moim skromnym zdaniem) Quote
Katarama Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Taak :) Ja akurat w to wierze, dlatego jak futro właduje sie do błota i już ubrudzi, to nawet się nie denerwuje ;) Wczoraj usłyszałam, że jestem porąbana, bo znajomy się wściekł na swojego psa i od razu na smycz go zapiął a ja "wariatka" jeszce kije w błoto mu rzucałam :) Zgodzę się z Toba w 100%, wiosna jest najlepsza - zimy nie lubię, jezienią chlapa , a latem za gorąco, wiosna jest idealna :D Quote
Bartiśkowa_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fajne fotki jaki Shadowek szczęśliwy taki brudny i mokry :evil_lol::loveu: Quote
Wola Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 jeśli wariatka to przynajmniej pozytywna :eviltong: Ja tam psa też nie łapię, jak już się ubrudzi to po co, na smyczy się nie wyczyści... Quote
Katarama Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Witamy się nocnie ;) Świąteczne zabawy chłopców ;) Właśnie przypomniało mi się, że trzeba zapakować aparat, za kilka godz wyjazd :) Wyprawa nad morze ;) Wracamy wieczorem, więc jak będę miała siłę to jakieś foto się pojawią :) Quote
Cortezik_82 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wpadłam się przywitać:multi: Niestety fotek nie widzę bo mi net muli:( Quote
Recommended Posts