pędzelopka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ....I tylko mi Ciebie brak..... w tym więźniu.... ..i tylko mi Ciebie brak...w tym więźniu...:grab: Quote
Bakteria Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 no rzeczywiście ten gościo też chyba był z takiej kategorii... tu wszystko ok i prawie zdecydowany, a zaszedł do domu i się wziął rozmyślił... trudno, znaczy, że Odie nie dla niego pisany :roll: trzymam ciągle kciuki za nowy dom dla sierścia, na pewno w końcu się ktoś znajdzie :cool3: oby jak najszybciej! bo się misiek przyzwyczajac do Was za bardzo zaczyna :-( Quote
pędzelopka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Co tu duzo gadać.Odie musi znalezć dom w tempie ekspresowym. Już się przywiązał:roll:po co ma tęsknić pózniej, po co ma stresować. Póki jeszcze odrobinę czuje się niczyj potrzebuje swojego człowieka:roll: Ja nie mogę traktować go po macoszemu..niestety nie ten typ człowieka:roll: Quote
emilia2280 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Odie, Odyseusz, co jest grane u chlopaka? Quote
pędzelopka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cisza , zero potencjalnych domków na horyzoncie:placz: Odie ma nową ksywę od TZ-ta --> ODYNIEC:roll: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='pędzelopka']Cisza , zero potencjalnych domków na horyzoncie:placz: Odie ma nową ksywę od TZ-ta --> ODYNIEC:roll: czyli co ......nic nie sprzyja psiaczkom nawet lato :placz: mmmmm Odyniec :roll:jak pieszczotliwie :evil_lol: Quote
Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Odyniec to takie bardzo orginalne imię :razz: Nie no trzeba mu łapkę urwać, albo główkę, albo co? :roll: Quote
pędzelopka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nikt nie chce takiego fajnego Odyńca:-( Doszło już do tego , że jak tylko ktoś na spacerze powie: "jaki łaaaaadny" to już lecę obcych ludzi zaczepiać i reklamować:-( Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 widziałam swego czasu chustki do obroży z napisem ...SZUKAM DOMU ...wiem że Lunka Emi z Suwałk miała taką Quote
pędzelopka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ja już się z Pitmanem konsultowałam czy mi zrobią szele z takim wyszytym oczo_ebnym napisem, a dodatkowo z taka ilościa otworków na taśmie co by pasowało na dużo psów - małych i dużych. No i zrobią. Tylko sałaty brak:roll: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ja kuszę TZta co by mi na kolejną :roll: rocznicę zamążpójścia zakupił w prezencie szelki albo obrożę z PITMANA :loveu:sie rozumie ze dla Ozzulka :razz::razz: a szele z napisem Szukam domku też dobry pomyślunek :razz::razz: Quote
Bachnach Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :smhair2::crazyeye:Pędzelopka , nowe szele , o bozzzzzzzzzzsz te twje psiaki to strojnisie , biedny moj Bigielek , ma tę samą obroże od 10 lat. :painting:o szelkach nawet nie marzy , moze ma do mne żal? :eviltong: Pędzlopka , no widać dusza artystyczna i jakie poczucie estetyki,a moze na balkonie wywiesic plakat z trescią Odi szuka domu .:evil_lol: Ala na wątek , tam Alka płacze za Tobą , Oswiećcie mnie, co to Pitman ??:lol: Quote
pędzelopka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nieeeeeeeeee no załamka:mdleje: Całe psie oprzyrządowanie zawsze kupuję w razie najwyższej konieczności :evil_lol: ale poważnie - to szelki w Pitmanie zrobione byłyby dla naszych podopiecznych (przyszłych i obecnych:roll:) po to uniwersalny rozmiar żeby pasowały i na Odiego i na inne bydle co się tfu tfu przypałęta. Plakat na balkonie:roll:czy wy to widzicie?kolejno od pierwszego balkonu odlicz: Flaga na Euro, flaga na euro, flaga na euro, Odie szuka domu, flaga na euro... Roni ma przewalone. Jedna obroża od lat 10. ciekawe czy matka te oczka na taśmie popuszczała w miarę upływu czasu:evil_lol: Quote
pędzelopka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Tuninguje ogłoszenie na online:roll: Jeszcze trochę i dojdzie do tego ,że Odie umie jeździć na rowerze:roll: Odie znalazł nową miejscówkę - posłanie Sonii. Ta biedna wyniosła się na korytarz i śpi na moich butach. On się chyba w niej zakochał :roll: Quote
Marlenuś91 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 he uczucia odiego zostaną zranione jak znajdzie nowy domek Quote
pędzelopka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A niech se nawet smarka w chusteczkę byle szybko zmykał do domu.:placz: Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='pędzelopka']Tuninguje ogłoszenie na online:roll: Jeszcze trochę i dojdzie do tego ,że Odie umie jeździć na rowerze:roll: moze dopisz rolki :razz::razz:będzie atrakcyjniejszy :roll: Odie znalazł nową miejscówkę - posłanie Sonii. Ta biedna wyniosła się na korytarz i śpi na moich butach. On się chyba w niej zakochał :roll: :loveu::loveu: [quote name='pędzelopka']A niech se nawet smarka w chusteczkę byle szybko zmykał do domu.:placz: podeślę ręczniki papierowe nie zasmarka Ci pościeli :evil_lol: Quote
pędzelopka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pierwszy raz widziałam jak starucha Sonia się bawi! jak szczeniak:loveu: w korytarzu od rana kłębowisko sierści, Sonia na plecach - Odie gryzie ją za nogi, potem zamianka , boks na tylnych łapach a cwaniara Odiego za uszy i przeciąga po dywanie:evil_lol: Tych ręczników to poproszę 2 razy - coś mi się widzi, że starucha też będzie płakać jak Odie pojedzie do domu:roll: Quote
Bachnach Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wesolo z piesami , naprawde , ale moze niech juz Odi idzie do domu :cool3: Jakies terminy powinny obowiazywac . Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Bachnach']Wesolo z piesami , naprawde , ale moze niech juz ida do domow . :cool3: :razz::razz: no so ty ...gdzie twoja polska gościnność :diabloti::evil_lol: Quote
Bachnach Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :oops: zapomniałam, Alu zapomniałam , ale chwila , to inne domki tez zapomniały ?:diabloti: Quote
pędzelopka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Odie i Sonia...pokłócili się.O zabawkę. U Sonii ucierpiało ucho , skóra na policzku i dolna warga. U Odiego - tylko godność osobista. Te jego futro obfite go uratowało. Na łapkach Odiego futerko się układa we wzorek zębów Sonii i tyle. Było ostro:p żal mi sąsiadów. Ale po godzinie Odie przeprosił Sonię i wszystko wróciło do normy:roll: Boszsz telenowela brazylijska:roll: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='pędzelopka']Odie i Sonia...pokłócili się.O zabawkę. U Sonii ucierpiało ucho , skóra na policzku i dolna warga. U Odiego - tylko godność osobista. Te jego futro obfite go uratowało. Na łapkach Odiego futerko się układa we wzorek zębów Sonii i tyle. Było ostro:p żal mi sąsiadów. Ale po godzinie Odie przeprosił Sonię i wszystko wróciło do normy:roll: Boszsz telenowela brazylijska:roll: :cool1:bosh jak małżeństwo ze stażem :razz::razz: ale wsio oki :razz::razz: Quote
Recommended Posts