Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Pewna Cioteczka podesłała mi link do tego wątku...Jestem,Cioteczko!:loveu:
Podnoszę-tylko tyle mogę...:oops:

Cześć Cioteczko w krainie Odiego...:roll:
gdzie futro leci kilogramami i gaśnie wszelka nadzieja...:roll:

Nie ma to jak optymistyczne powitanie:evil_lol::evil_lol: masz za to kwiatuszka :Rose:

Posted

Nadal bez zmian...
Czas do schronu ruszać , ale ponieważ mi go żal do schronu - wypuszczę go na ośce niech go inny jeleń przygarnie.
Już nie daję rady , ani fizycznie , ani finansowo z dwoma psami - Odie jest po prostu ZA DUżY [SIZE=2]jak na jeden pokój w bloku

:flaming:i do widzenia

Posted

Coś mi tu pesymizmem powiało...Ciotka Pędzelopka,NIE WOLNO się poddawać!!!!!:mad: Musimy być silne-dla psiaków!:p
Wiem,że czarno to wygląda-ale wiesz?Jest na to sposób...
Jak mnie łapie dołek,że nic się nie dzieje,że psiaki nie znajdują domków-patrzę na mego Koliego(awatarek)adoptowanego w styczniu(też był na dogo,ma trzy łapki,minimalne szanse...).Jeśli nadal mi nie przechodzi idę do działu"Już w nowym domu".I po miłej lekturze wiem-domy są! :loveu:
Tylko,że jeszcze ukryte przed naszymi oczyma...Ale są!:loveu:
Także-głowa do góry-i do dzieła!Ogłoszenia,plakaty-coś w końcu drgnie!Zobaczysz!:loveu:

Posted

Musiałam pozbyć się z domu Odiego na kilka godzin - kontrola domowa, a mieszkanie wynajmowane.
I wiecie co? W chwili próby nie ma nikogo kto mógłby pomóc, nagle cisza i dookoła pustka.
Na szczęście jedna dobra ciotka się zlitowała i gdyby nie ona...

Jak mamy pomagać skoro tak naprawdę jesteśmy sami i znikąd pomocy, pewnych rzecz człowiek nie przeskoczy.
Szlag mnie trafia na te wszystkie "znajomości" , szczególnie gdy to ja muszę komuś pomóc - wtedy i owszem. Wtedy sama nie jestem.

:stupid::stupid::stupid:

A teraz szybko za odkurzacz i sprzątać ślady po Odiem - głównie kłaki.
Dobrego dnia wszystkim cioteczkom;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: Pędzelkowa .....no to cho na Śląsk ...z Nami nie zginiesz [/FONT]

A żebyś wiedziała , że jakbym mogła to zaraz bym przyleciała kurc - galopkiem:placz::placz::placz:
ZNIKąD POMOCY

tymczas potrzebny a nie ma:placz::placz::placz:

Posted

pewnie że się uda musiiiiiiiiii :multi:a odi to piękne psisko tylko jeszcze ten wymarzony domek go nie zobaczył:eviltong:a może ktoś chce kotka zamiast pieska mam kilka na stanie:oops:

Posted

Ciotki robi się mozolnie nowy tymczas dla Odiego....:roll:
Jak mi to ratuje tyłek to nie powiem.
Ale ratuje.

Tymczas do końca lata , a potem niewiadomo , ale zawsze coś.
Także wet - siostra za daleko nie odchodź bo może zaraz będziesz musiała wracać ;)

Ja kotów niestety nie lubię....ale Odie za to bardzo:fadein:
tylko za długo się gotują , a on nie lubi czekać:shake:

Posted

wczoraj jak Odi był u mnie miał bardzo bliskie starcie z kotem popatrzył tylko na niego i tyle. Tak samo olewał moje dwa małe psy które na okrągło na niego szczekały (żyć mu przez ten dzień nie dawały)... Ma pies cierpliwość naprawdę. :cool1:

Posted

[quote name='Marlenuś91']wczoraj jak Odi był u mnie miał bardzo bliskie starcie z kotem popatrzył tylko na niego i tyle. Tak samo olewał moje dwa małe psy które na okrągło na niego szczekały (żyć mu przez ten dzień nie dawały)... Ma pies cierpliwość naprawdę. :cool1:

Ciotka powaga z tym kotem??:crazyeye::crazyeye:
A czego się nie chwaliła , a?
Na spacerach jak zobaczy jakiegoś to biada mu , na pohybel wszystkim kotom:roll:

Kurde coś cisza na razie. Siedzimy i gryziemy paluchi.
Marlena chodź knuć co z bullami robimy.

[SIZE=2] Szansa dla Odiego była i się zmyła.Szkoda...