Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odie idzie za kraty.Do hoteliku na razie do niedzieli - na tyle wystarczy funduszy.

Może zdjęcie smutnych oczu zza krat wzruszy czyjeś serce bo jak widać na razie widok psa zdrowego psychicznie na wolności nikogo nie ujął.

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pędzelopka']Odie idzie za kraty.Do hoteliku na razie do niedzieli - na tyle wystarczy funduszy.

Może zdjęcie smutnych oczu zza krat wzruszy czyjeś serce bo jak widać na razie widok psa zdrowego psychicznie na wolności nikogo nie ujął.

:shake:...smutne to ale jak nie ma wyjścia .... ja zaciskam :kciuki: aby się wreszcie ktoś odezwał

Spróbuj zrobić jakiś bazarek , może ktoś dorzuci jakieś rzeczy ... na uzbieranie na hotel .......chociaż i bazarki teraz stoją :shake:ja zrobiłam na szczepienia dla suni w DT i cisza ....nic ......

Posted

Nie podejmę się zrobienia bazarku :shake: nie ogarniam tego.

Pierwszy telefon w sprawie Odiego!!
Sensowny telefon!!

Już nie jazgotam płaczliwie więcej, już będzie z górki.
Ruszam wysyłac zdjęcia potencjalnym kandydatom.
Wszystkie ciotki trzymać kciuki:mad:

Posted

[quote name='pędzelopka']Nie podejmę się zrobienia bazarku :shake: nie ogarniam tego.

Sensowny telefon!!

zaciskam :kciuki:

Posted

Odie w hoteliku. Biedny skakał na 2 metry chyba do góry w tym boksie, tak mi go żal.
Mam nadzieję,że spędzi tam tylko jedną noc:-(:-(

Wymieniłam z potencjalnym domkiem maile, jutro się wszystko okaże także znikam, wszystkie wiadomości jutro.

Alicja słabo zaciskasz:mad:Tylko jeden kciuk? Stać Cię na więcej:mad:

Posted

[quote name='pędzelopka']Odie w hoteliku. Biedny skakał na 2 metry chyba do góry w tym boksie, tak mi go żal.
Mam nadzieję,że spędzi tam tylko jedną noc:-(:-(

bidulek :-(

Wymieniłam z potencjalnym domkiem maile, jutro się wszystko okaże także znikam, wszystkie wiadomości jutro.

Alicja słabo zaciskasz:mad:Tylko jeden kciuk? Stać Cię na więcej:mad:

:placz::placz::placz:jedną ręką muszę coś robić ......dobra dokładam stópki :kciuki::kciuki::kciuki: ...syna wyślę z Ozzym na spacer :p....poczekaj ...dorzucę Klockowe nie bedzie miała wyjscia musi trzymać :diabloti: :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']
:placz::placz::placz:jedną ręką muszę coś robić ......dobra dokładam stópki :kciuki::kciuki::kciuki: ...syna wyślę z Ozzym na spacer :p....poczekaj ...dorzucę Klockowe nie bedzie miała wyjscia musi trzymać :diabloti: :kciuki::kciuki::kciuki:

no teraz to rozumiem:diabloti:

jest odzew z tego forum budowlanego
jak nikt nie chciał to nie chciał...a teraz to nagle się domki odezwały:mad:

Posted

[quote name='pędzelopka']Nie podejmę się zrobienia bazarku :shake: nie ogarniam tego.

Sensowny telefon!!

[quote name='Alicja']

aaa :razz::razz:.... w południe sie mie zacisły kciuki we wszystkich kończynach chwytnych.... nie wiedziałam co sie mi stało, nie byłam na kompku - myślałam że skurcz jaki:niewiem:

a to sie mi zacisły za Odiego :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='clockwork']aaa :razz::razz:.... w południe sie mie zacisły kciuki we wszystkich kończynach chwytnych.... nie wiedziałam co sie mi stało, nie byłam na kompku - myślałam że skurcz jaki:niewiem:

a to sie mi zacisły za Odiego :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

lecę rozmasować:scared:

Posted

:siara:z Rybnika mamy super kolegę, gornika , a jak spiewa
'Wehikuł czasu' Dzemu . uhmmm ............. zaraz wakacje , jeziorko ,ognisko , tam króluje blues.........
mam dogomanie , to dogomaniacy spią....

Posted

[quote name='Bachnach']:siara:z Rybnika mamy super kolegę, gornika , a jak spiewa
'Wehikuł czasu' Dzemu . uhmmm ............. zaraz wakacje , jeziorko ,ognisko , tam króluje blues.........
mam dogomanie , to dogomaniacy spią....

;)....to może ta Polska jednak nie taka wielka :hmmmm:

:razz::razz:tysz lubiam ogniska ;)jeziorko , ale nie lubiam komarów ...po naszemu kopruchów :diabloti:

Widać część musi spać , zeby inni potem dogo mieli ....może to dogo rotacyjne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko Odi z cioteczkami :multi:

Posted

[quote name='Bachnach']witam , MAM i pisze bo zaraz zniknie ,
:drinking:a i ta halba na stoł , gornicy .....
Ala na Studzieniczne przyjezdzaj.

aaaaa ja już się pakuję ;) wiem że tam pięknie :loveu:

:hmmmm: ale ja nie górnik :evil_lol:....ani mój TZ :razz::razz:

Posted

[quote name='Bachnach']Ślązoki ? :cool2:

jo ślązaczka z krwi i kości od zarania dziejów .....a mój TZ po dziadach pradziadach spod Olsztyna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wstawać ciotki!
Wieści jeszcze żadnych, siedzieć i czekać na wieści!
Tylko już nic nie zaciskać! Ciotkę Magdę wczoraj jak zgięło to ledwo rozmasowałam :evil_lol:
Nikon naładowany.

Co tam komary. Jak szerszenie się nazywają po waszemu.Bo kopruchy to mi się z karaluchem tylko kojarzy. A sztangle to u was?

A teraz jadymy.Spać nie mogłam bo co tylko oczy zamknę to widzę jak Odie płacze w hoteliku.
Ale skakał skubaniec w tym boksie - jak kangur 2 metry w góre:crazyeye:
Nadawałby się do mycia okien w wieżowcach..