pędzelopka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Odie idzie za kraty.Do hoteliku na razie do niedzieli - na tyle wystarczy funduszy. Może zdjęcie smutnych oczu zza krat wzruszy czyjeś serce bo jak widać na razie widok psa zdrowego psychicznie na wolności nikogo nie ujął. Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='pędzelopka']Odie idzie za kraty.Do hoteliku na razie do niedzieli - na tyle wystarczy funduszy. Może zdjęcie smutnych oczu zza krat wzruszy czyjeś serce bo jak widać na razie widok psa zdrowego psychicznie na wolności nikogo nie ujął. :shake:...smutne to ale jak nie ma wyjścia .... ja zaciskam :kciuki: aby się wreszcie ktoś odezwał Spróbuj zrobić jakiś bazarek , może ktoś dorzuci jakieś rzeczy ... na uzbieranie na hotel .......chociaż i bazarki teraz stoją :shake:ja zrobiłam na szczepienia dla suni w DT i cisza ....nic ...... Quote
pędzelopka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nie podejmę się zrobienia bazarku :shake: nie ogarniam tego. Pierwszy telefon w sprawie Odiego!! Sensowny telefon!! Już nie jazgotam płaczliwie więcej, już będzie z górki. Ruszam wysyłac zdjęcia potencjalnym kandydatom. Wszystkie ciotki trzymać kciuki:mad: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='pędzelopka']Nie podejmę się zrobienia bazarku :shake: nie ogarniam tego. Pierwszy telefon w sprawie Odiego!! Sensowny telefon!! Już nie jazgotam płaczliwie więcej, już będzie z górki. Ruszam wysyłac zdjęcia potencjalnym kandydatom. Wszystkie ciotki trzymać kciuki:mad: zaciskam :kciuki: Quote
pędzelopka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Odie w hoteliku. Biedny skakał na 2 metry chyba do góry w tym boksie, tak mi go żal. Mam nadzieję,że spędzi tam tylko jedną noc:-(:-( Wymieniłam z potencjalnym domkiem maile, jutro się wszystko okaże także znikam, wszystkie wiadomości jutro. Alicja słabo zaciskasz:mad:Tylko jeden kciuk? Stać Cię na więcej:mad: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='pędzelopka']Odie w hoteliku. Biedny skakał na 2 metry chyba do góry w tym boksie, tak mi go żal. Mam nadzieję,że spędzi tam tylko jedną noc:-(:-( bidulek :-( Wymieniłam z potencjalnym domkiem maile, jutro się wszystko okaże także znikam, wszystkie wiadomości jutro. Alicja słabo zaciskasz:mad:Tylko jeden kciuk? Stać Cię na więcej:mad: :placz::placz::placz:jedną ręką muszę coś robić ......dobra dokładam stópki :kciuki::kciuki::kciuki: ...syna wyślę z Ozzym na spacer :p....poczekaj ...dorzucę Klockowe nie bedzie miała wyjscia musi trzymać :diabloti: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
pędzelopka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja'] :placz::placz::placz:jedną ręką muszę coś robić ......dobra dokładam stópki :kciuki::kciuki::kciuki: ...syna wyślę z Ozzym na spacer :p....poczekaj ...dorzucę Klockowe nie bedzie miała wyjscia musi trzymać :diabloti: :kciuki::kciuki::kciuki: no teraz to rozumiem:diabloti: jest odzew z tego forum budowlanego jak nikt nie chciał to nie chciał...a teraz to nagle się domki odezwały:mad: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 to wybieraj cioteczko wybieraj ..........musi się udać ;) Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='pędzelopka']Nie podejmę się zrobienia bazarku :shake: nie ogarniam tego. Pierwszy telefon w sprawie Odiego!! Sensowny telefon!! Już nie jazgotam płaczliwie więcej, już będzie z górki. Ruszam wysyłac zdjęcia potencjalnym kandydatom. Wszystkie ciotki trzymać kciuki:mad: [quote name='Alicja'] :placz::placz::placz:jedną ręką muszę coś robić ......dobra dokładam stópki :kciuki::kciuki::kciuki: ...syna wyślę z Ozzym na spacer :p....poczekaj ...dorzucę Klockowe nie bedzie miała wyjscia musi trzymać :diabloti: :kciuki::kciuki::kciuki: aaa :razz::razz:.... w południe sie mie zacisły kciuki we wszystkich kończynach chwytnych.... nie wiedziałam co sie mi stało, nie byłam na kompku - myślałam że skurcz jaki:niewiem: a to sie mi zacisły za Odiego :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Marlenuś91 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Piesek jest Boski :loveu: Dosłownie żeby nie moje 3 czorty to bym go wzieła eh ;( :placz: Quote
pędzelopka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']aaa :razz::razz:.... w południe sie mie zacisły kciuki we wszystkich kończynach chwytnych.... nie wiedziałam co sie mi stało, nie byłam na kompku - myślałam że skurcz jaki:niewiem: a to sie mi zacisły za Odiego :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: lecę rozmasować:scared: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='pędzelopka']lecę rozmasować:scared: nooo chooo :razz::razz: leże krzyżem i czekam :roll::roll::roll::evil_lol: i co?? i co??? :razz::razz: Quote
Bachnach Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Pędzelopka! to jak o g.9 uporasz sie z Odim , ładuj Nikona :cool3: Nie spię , kciuki trzymam ..... reszta co???? spi towarzycho, wstyd...... Quote
Bachnach Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :siara:z Rybnika mamy super kolegę, gornika , a jak spiewa 'Wehikuł czasu' Dzemu . uhmmm ............. zaraz wakacje , jeziorko ,ognisko , tam króluje blues......... mam dogomanie , to dogomaniacy spią.... Quote
Alicja Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Bachnach']:siara:z Rybnika mamy super kolegę, gornika , a jak spiewa 'Wehikuł czasu' Dzemu . uhmmm ............. zaraz wakacje , jeziorko ,ognisko , tam króluje blues......... mam dogomanie , to dogomaniacy spią.... ;)....to może ta Polska jednak nie taka wielka :hmmmm: :razz::razz:tysz lubiam ogniska ;)jeziorko , ale nie lubiam komarów ...po naszemu kopruchów :diabloti: Widać część musi spać , zeby inni potem dogo mieli ....może to dogo rotacyjne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko Odi z cioteczkami :multi: Quote
Bachnach Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 witam , MAM i pisze bo zaraz zniknie , :drinking:a i ta halba na stoł , gornicy ..... Ala na Studzieniczne przyjezdzaj. Quote
Alicja Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Bachnach']witam , MAM i pisze bo zaraz zniknie , :drinking:a i ta halba na stoł , gornicy ..... Ala na Studzieniczne przyjezdzaj. aaaaa ja już się pakuję ;) wiem że tam pięknie :loveu: :hmmmm: ale ja nie górnik :evil_lol:....ani mój TZ :razz::razz: Quote
Bachnach Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jak gdzie spotkasz Pawełka Krola i Marysia i Czesia to całuj , pozdrawiaj , sciskaj........... Quote
Bachnach Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To sobie chopa wziąlas :mdleje: , nie ziomala????????????? :shake:a jak Ty sie z nim dogadujesz po jakiemu? Quote
Alicja Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Bachnach']Ślązoki ? :cool2: jo ślązaczka z krwi i kości od zarania dziejów .....a mój TZ po dziadach pradziadach spod Olsztyna :evil_lol::evil_lol: Quote
pędzelopka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wstawać ciotki! Wieści jeszcze żadnych, siedzieć i czekać na wieści! Tylko już nic nie zaciskać! Ciotkę Magdę wczoraj jak zgięło to ledwo rozmasowałam :evil_lol: Nikon naładowany. Co tam komary. Jak szerszenie się nazywają po waszemu.Bo kopruchy to mi się z karaluchem tylko kojarzy. A sztangle to u was? A teraz jadymy.Spać nie mogłam bo co tylko oczy zamknę to widzę jak Odie płacze w hoteliku. Ale skakał skubaniec w tym boksie - jak kangur 2 metry w góre:crazyeye: Nadawałby się do mycia okien w wieżowcach.. Quote
Recommended Posts