Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pędzelopka']jak tak czasem na niego patrzę...:roll: ...to tylko w skrzynkę wybijaną gwoździami od środka:roll: To za tego misia i nie wybaczysz mu aż do śmierci :razz::razz: poślęCi misia ;) Quote
Bachnach Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :cunao:Alusia , ale Ty wierna jestes na watkach , dziękujemy . Quote
Marlenuś91 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 a zbym zyr0wadzła do domu i powiedziała ze znalazłam i ze tylko na chwile zostanie moze by mnie z domu nie pogonili :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :hmmmm: czy Odi z samego ranka też szuka domu :razz:czy ślimtanie miśka zostału mu odpuszczone Quote
pędzelopka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 " Nie czuję się winny spowodowania trwałego uszczerbku na zdrowiu misia.." " Nie????:mad:odszczekaj to...zjadłeś matce misia...." "Matka gryźć?? No to masz!..." "Sorry matka za tego misia..." Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :evil_lol::razz:no i paczaj jak przeprosił....a ty nadal fochasz :roll: http://images31.fotosik.pl/281/06e2e58782a5d9b9.jpg Quote
Selket Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :multi: Jak on ładnie prosi, żeby się nie foczyła, no :multi: Quote
pędzelopka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja się już nie foczem. Ja już chce żeby sobie poszedł :placz::placz:do domu:placz::placz: Daję mu czas do końca czerwca. Potem muszę na trochę wyjechać i co wtedy:placz: SCHRON Chrzanić tego misia, tylko trochę obśliniony. Quote
Marlenuś91 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 pedzelopka nie schron tylko wtedy nie bedzie wyjscia ja go wezme na czas twojego wyjazdu Quote
pędzelopka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kochana:roll: to będzie prawie półtora miesiąca:roll: przecież Cię z domu wyrzucą:roll: Komu komu bo pójdzie do schronu!! [SIZE=1]O ile go zechcą... Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :loveu:jak można nie chcieć takiego psa ...ludzie sie nie znają :shake: http://images27.fotosik.pl/227/aa03949ddc7afd86.jpg Quote
Marlenuś91 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 eh czemu go nikt nie chce ;( 21-22 czerwca bedzie cos tam z amsaffami czy pitbulami moze tam sie z nim przejechac i ludzi popytac bo na pewno duzo przyjdzie Quote
pędzelopka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pit Bull Show będzie wtedy. Wycieczka z rozentuzjazmowanym Odiem na tą imprezę ...:shake: Chociaż może czegoś by się nauczył Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='pędzelopka']Pit Bull Show będzie wtedy. Wycieczka z rozentuzjazmowanym Odiem na tą imprezę ...:shake: Chociaż może czegoś by się nauczył :hmmmm: chyba bym nie ryzykowała z Odim na taką imprezkę , ale plakaciki z fotką byłyby dobrym pomyślunkiem Quote
pędzelopka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Marlena a może mu naprawdę taką bandamę uszyć z napisem szukam domu:roll: tylko ja dwie lewe ręce do szycia takich rzeczy, ale Ty...:razz::razz: Quote
pędzelopka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Najnowsze foty. Teraz popróbujemy poreklamować go z takimi... Marlena da się jeszcze je upchnąć na allegro?:Rose: Quote
Marlenuś91 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Porsze bardoz allegro z nowymi fotami ;] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=378047895 A tą bandamkę o co dokładniej chodzi bo może bym umiała zrobić ;] Quote
pędzelopka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Senkju!! :bigcool: [SIZE=2]W sensie , że taka chustka do obroży , trójkątna z oczo...nym napisem SZUKAM DOMU Tu już kiedyś ktoś pisał,że coś takiego funkcjonuje, trza pomysł ściągnąć i tyle. Myślę, że to łatwo uszyć coś takiego, tylko co z napisem, i jak. Ja tam nie znam się na takich rzeczach. Sierota i tyle:roll: Quote
Marlenuś91 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 chustka to nie problem w poniedziałek na praktykach zrobię tylko trzeba po myśleć jak z tym napisem :roll: Ciekawe czy można takie gotowe literki kupić i tylko je doszyć czy przykleić hmm Quote
pędzelopka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Marlenuś91 napisał(a):chustka to nie problem w poniedziałek na praktykach zrobię tylko trzeba po myśleć jak z tym napisem :roll: Ciekawe czy można takie gotowe literki kupić i tylko je doszyć czy przykleić hmm :niewiem::niewiem: może jakaś prasowanka z takich liter... Dzisiaj na klatce zapoznanie Odiego z sąsiadką i ekipą wymieniającą drzwi. Musieli przerywać pracę non stop bo ja schodzę , wchodzę, schodzę , wchodzę Tylko patrzyli co ja tam jeszcze wyprowadzę z domu.:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Marlenuś91']chustka to nie problem w poniedziałek na praktykach zrobię tylko trzeba po myśleć jak z tym napisem :roll: Ciekawe czy można takie gotowe literki kupić i tylko je doszyć czy przykleić hmm jest taka taśma do podklejania materiałów na goraco ...jakby wyciąć literki z materiału i nakleić na chustkę na tej taśmie ....jeszcze jest proszek , taki klej-proszek do podklejania podkładów ....dobra już zaś pewnie zamotałam :oops::roll: Quote
pędzelopka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']jest taka taśma do podklejania materiałów na goraco ...jakby wyciąć literki z materiału i nakleić na chustkę na tej taśmie ....jeszcze jest proszek , taki klej-proszek do podklejania podkładów ....dobra już zaś pewnie zamotałam :oops::roll: yyyyyy...:hmmmm: Marlena przyjdzie to pewnie zakuma :fadein::fadein: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='pędzelopka']yyyyyy...:hmmmm: Marlena przyjdzie to pewnie zakuma :fadein::fadein: uffffffffffff................... Quote
Marlenuś91 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 aha rozumiem żelazkiem za pewnie... :p Postaram sie to zrobić po niedzieli bo od wczoraj pracę zaczełam i bidulka pracuję od 7.30 do 17 prawie :shake: moze jutro bede miala troche czasu lub w niedziele :roll: Quote
Recommended Posts