Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Marlenuś91']aha rozumiem żelazkiem za pewnie... :p Postaram sie to zrobić po niedzieli bo od wczoraj pracę zaczełam i bidulka pracuję od 7.30 do 17 prawie :shake: moze jutro bede miala troche czasu lub w niedziele :roll: no taaaaa ....zapomnłam napisać że żelazkiem :oops:...ale napisałam że na gorąco :grins: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa współczuwam siedzenia tyle czasu Quote
Bachnach Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Odi , ale bedziesz pieknie wyglądał :multi: , a to na głowie bedziesz nosił chustkę.:cool3: Jak te uszyska schowac , a moze dziurki na uszy .... :evil_lol: To nie żelazkiem to nozyczkami . :roll: A Marlenus co z twoim szczeniaczkiem?? Quote
pędzelopka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Bachnach napisał(a):Odi , ale bedziesz pieknie wyglądał :multi: , a to na głowie bedziesz nosił chustkę.:cool3: Jak te uszyska schowac , a moze dziurki na uszy .... :evil_lol: A może jeszcze pelerynkie jak u batmana:evil_lol::evil_lol: Marlena trzeba mi powiedzieć co kupić na ten sprzęt. Może się wybierzmy na rajd po pasmanteriach czy jak... Quote
pędzelopka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mam nowe zdjęcia. A na nich cała natura Odiego. To powinno przekonać ludzi , że Odie jest łagodny jak baranek i nikomu na pewno nie zrobi krzywdy..:roll: Cytaty z ogłoszeń internetowych: " To łagodny i przyjacielski psiak - zarówno do ludzi jak i zwierząt. " " Odie - bo tak nazwaliśmy psiaka nie lubi kotów, ale może mieszkać z innymi zwierzętami." "To jeszcze szczeniak w 40 - kilowym ciałku." Pojemność paszczy - duża żenada to całe szukanie domu.Po co mi to wogóle... Quote
Marlenuś91 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pędzelopka w sumie można by się było któregoś dnia przejść hmm zrobię tą chustkę tak jak będę umiała najlepiej :oops: Bachnach No niestety szczeniak nadal jest u mnie :roll:, cały czas szuka sie dla niej domku Quote
emilia2280 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Pédzelopka, uklony za zébate zdjécia! Jestem najwiékszá fanká zébatych piesków i zdjéc z zábeczkami na pokaz! Chyba album sobie zalozé moich zébolków. Dziewczyny, zapraszam na bazarki. Wieczorem bédá jeszcze 2 kolejne. Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :loveu::loveu::loveu:zajebioza http://images33.fotosik.pl/285/dbc8f32352c4f23e.jpg oć mam fotasy z wężem :razz::razz: Quote
pędzelopka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Widziałam węęęzżżżżża:cool3: Na bazarek go!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='pędzelopka']Widziałam węęęzżżżżża:cool3: Na bazarek go!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaaa już ci się opcja włączyła :evil_lol::evil_lol: Quote
Bachnach Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Pędzlopka , ale foooooooooooooty :crazyeye: , podziwiam . rób kase na fotach i Odi będzie mial zjecie , moze do jakiego psiuniowego pisma ??? go przyjmą. :razz: Quote
Bachnach Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :mad:i marsz mi na chwile do Juzakowa , ja ci dam duchowo Quote
pędzelopka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Juz byłam w Jużakowej krainie, odcisnęłam swój ślad cieleśnie i duchowo też.:p Zakupiłam dla Odiego 10 metrową linkę będziem ćwiczyć wracanie na komendę coby nie uciekał:roll: Quote
Bachnach Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bozzszeeee , a ten ciagle siedzi , Pedzelopka , juz lepiej zeby był bocianem , :evil_lol: bocian Grety juz ma dom u Marka .:multi: Quote
pędzelopka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bachnach napisał(a):Bozzszeeee , a ten ciagle siedzi , Pedzelopka , juz lepiej zeby był bocianem , :evil_lol: bocian Grety juz ma dom u Marka .:multi: yyyy......:placz::placz: bocian ma a Odie??!! :placz::placz: co mam mu pióra w d... wsadzić czy co:placz::placz: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='pędzelopka']yyyy......:placz::placz: bocian ma a Odie??!! :placz::placz: co mam mu pióra w d... wsadzić czy co:placz::placz: a myślisz ze to zły pomysł :hmmmm: Quote
emilia2280 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 pędzelopka napisał(a):yyyy......:placz::placz: bocian ma a Odie??!! :placz::placz: co mam mu pióra w d... wsadzić czy co:placz::placz: tak wlasnie- pióra mu, to pozamiata a na zimé odleci chociaz do cieplych krajów! Quote
pędzelopka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='emilia2280']tak wlasnie- pióra mu, to pozamiata a na zimé odleci chociaz do cieplych krajów! :splat::splat::splat: jakie te dogomaniaczki okrutne, tylko udają,że pomagają zwierzętom :eek2: czy na gołebich daleko zaleci? zależy mi żeby poleciał jak najdalej:roll: Bachnach niech Marek oskubie bociana...proszę...w szczytnym celu oczywiście:diabloti: Quote
Bachnach Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Emilia 22 masz gacie dla mnie , co mialas wczoraj dzwonic w sprawie rozmiaru????:mad: Quote
Bachnach Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Odi zgadzaj sie na piora , wiesz jaki bocian Greci szczęsliwy :multi: Quote
pędzelopka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jak powiedziałam Odiemu, że będzie paradował z pawim piórkiem w ..... to zrobił tak :stupid: a potem tak :scared: Czy któraś z ciotek chętna do pomocy do zamontowania wyżej wymienionego osprzętu?:roll: Czy wszystkie poleciały gacie kupować z koronkom:cool3: Quote
emilia2280 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Bachnach napisał(a):Emilia 22 masz gacie dla mnie , co mialas wczoraj dzwonic w sprawie rozmiaru????:mad: Ja mialam w sprawie rozmiaru dzwonic? Stanik podalas mi rozmiar, ale kurtka w sklepie dostalam zawrotu glowy od nadmiaru wyboru i nie wiem jakie kupowac. Kup majtki na poczátek. A propos- licytuj swój rozmiar, na 5 bazarkach znajdziesz na pewno. A pióra- eleganckie, tylko czy go jakis paw nie przydyba i nie zechce takich piéknych pawiátek prokreowac? Moze w warszawskich Lazienkach Odiego z tym osprzétem umiescic na stawie? Tylko jeszcze kwestia montazu... Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='pędzelopka']Jak powiedziałam Odiemu, że będzie paradował z pawim piórkiem w ..... to zrobił tak :stupid: a potem tak :scared: Czy któraś z ciotek chętna do pomocy do zamontowania wyżej wymienionego osprzętu?:roll: silikonem może :razz::razz: Czy wszystkie poleciały gacie kupować z koronkom:cool3: no weź ciotka zapomnij :razz::razz: ja i gacie z koronkom :cool3::cool3: Quote
Bachnach Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja moge pomoc w montowaniu pióra , ale Alu musisz załączyć insytukcję :razz: , jak to ma działać ?? i czy jedno piorko wystarczy ????????????:p Quote
Marlenuś91 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 zmęczona po wczasowaniu ale nic idę do sql :cool1: Bo dzisiaj mam praktyki biorę materiał i mam nadzieje ze zdążę uszyć tą chustę Dla ODiego zrobię wszystko Pójdę nawet do szkoły na kacu :cool3: Quote
Recommended Posts