Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nadeszła ta magiczna chwila kiedy trzeba wyjawić prawdę:roll:

Mieszkamy teraz w 5 w wynajmowanym mieszkaniu: siostra,TZ,ja,moja córeczka Sonia i Odie.
W tym jeden pokój to lokum moje i TZ-ta + Odiego + Sonii - cieczkującej...
nie ma możliwości rozdzielenia psów - bo nie ma gdzie. jakoś sobie radzimy do tej pory, ale sami rozumiecie:roll:
Psy na noc przezornie uwiązujemy na długie smycze, w dzień latają luzem i się do tej pory zachowują. Moja suka młodość spędziła w rozmnażalni to może dlatego sama się pilnuje(chyba ma dość dzieci) a Odie taki młody,że nie wie jak się zabrać. Dopóki TZ w domu to luz, jeszcze jakoś idzie, ale w tygodniu jestem sama po 8-9 godzin i wtedy zaczyna się problem. Psy trzeba wyprowadzić - to jest rundka pojedynczo bo ja to biceps mam , ale bez przesady - każde jak zostaje samo w domu i widzi ,że wychodzę z drugim to się zaczyna zazdrość połączona z efektami dźwiękowymi.
Sąsiedzi już wszystko u mnie widzieli, psy, szczenięta, ale dopóki cisza w godzinach nocnych to nic nie mogą mi zrobić.
Odie bardzo chce przynależeć do naszego stada, przywiązuje sie biedactwo i nawet teraz jak pomyśle,że musi odejść to mnie chole ra ściska. broni Sonii, a Sonia jego na spacerach.
To dlatego takie pilne, przez to wszystko naraz, bo mi serce pęknie jak jeszcze bardziej wrośnie w nasz dom

Posted

no to lipa... zakurz se dziołcha to pomaga :roll:

czyli tak.... po pierwsze szukamy domu
po drugie szukamy domu
po trzcie szukamy domu na wczoraj

tylko cholera skąd brac te domki :placz::placz:

Posted

Jutro jeszcze Odie u mnie na sto procent, tylko co dalej?
Cieczka zmienną jest i teraz Sonia zaczyna go atakować, a Odie dopiero osiąga stadium najwyższego napalenia:roll:
Co robić? na spacerach szczepy jak się przybłąka jakiś konkurent, Odie broni swojej kobiety, a Sonia swojego faceta.
Ratunku:modla:

Posted

Cholerka ..... a nie ma kogoś znajomego kto miałby np ogródek , chociaż kocyk w sionce dla psa ....jeśli już nie do domu ...

tyle ogłoszeń i cisza :shake:

Posted

Wśród naszych znajomych nie ma:shake:
4 czy 5 potencjalnych przechowalni nie wypaliło, nawet koleżanka, która kiedyś podrzuciła mi do mieszkania podobnego bydlaczka z ulicy kiedy usłyszała moją prośbę zniknęła w tajemniczych okolicznościach, choć do tej pory codziennie plotkowałyśmy na gg:scared:
Cudownie.

Posted

[quote name='pędzelopka']Wśród naszych znajomych nie ma:shake:
4 czy 5 potencjalnych przechowalni nie wypaliło, nawet koleżanka, która kiedyś podrzuciła mi do mieszkania podobnego bydlaczka z ulicy kiedy usłyszała moją prośbę zniknęła w tajemniczych okolicznościach, choć do tej pory codziennie plotkowałyśmy na gg:scared:
Cudownie.

:hmmmm:no taaaaaa czyli tak jak zawsze ....prawdziwych "przyjaciół " poznajemy w biedzie ...

Cholera nawet na dogo nie ma opcji obowiązkowej takiej aby wpisywać miejsce zamieszkania w profilu ...łatwiej by nam było teraz szukać :razz:
ogo....ale nic tam nie znajduje
http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/region.php?id=10

tutaj jest mapa d

Posted

Potencjalny tymczas z mapy dogo nie wypalił.To był ten jeden z 5..
Na podlasiu aż kipią chęcią pomocy.
Hotelik 20 zeta za dobę niby skąd mam wziąć tyle kasy:placz:
co robić:placz:
kawałek ziemi potrzebny na wczoraj, może być i bez tego koca w sieni, może być i za sienią , gdziekolwiek:placz: