Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cholerka , co się dzieje ... nikt już nie chce psów :-( a ODI taki śliczny człowieki sobie na majówke pojechały :mad: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 może się ruszy po weekendzie...teraz prawie nikogo nigdzie nie ma :( Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 kurde kurde.... nie wiem co wymyśleć... ON nie może trafić do schronu :placz::placz: nie doczytałam... dlaczego nie może pozostać tam gdzie jest?? :oops::oops: Quote
pędzelopka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No i nadeszła ta magiczna chwila kiedy trzeba wyjawić prawdę:roll: Mieszkamy teraz w 5 w wynajmowanym mieszkaniu: siostra,TZ,ja,moja córeczka Sonia i Odie. W tym jeden pokój to lokum moje i TZ-ta + Odiego + Sonii - cieczkującej... nie ma możliwości rozdzielenia psów - bo nie ma gdzie. jakoś sobie radzimy do tej pory, ale sami rozumiecie:roll: Psy na noc przezornie uwiązujemy na długie smycze, w dzień latają luzem i się do tej pory zachowują. Moja suka młodość spędziła w rozmnażalni to może dlatego sama się pilnuje(chyba ma dość dzieci) a Odie taki młody,że nie wie jak się zabrać. Dopóki TZ w domu to luz, jeszcze jakoś idzie, ale w tygodniu jestem sama po 8-9 godzin i wtedy zaczyna się problem. Psy trzeba wyprowadzić - to jest rundka pojedynczo bo ja to biceps mam , ale bez przesady - każde jak zostaje samo w domu i widzi ,że wychodzę z drugim to się zaczyna zazdrość połączona z efektami dźwiękowymi. Sąsiedzi już wszystko u mnie widzieli, psy, szczenięta, ale dopóki cisza w godzinach nocnych to nic nie mogą mi zrobić. Odie bardzo chce przynależeć do naszego stada, przywiązuje sie biedactwo i nawet teraz jak pomyśle,że musi odejść to mnie chole ra ściska. broni Sonii, a Sonia jego na spacerach. To dlatego takie pilne, przez to wszystko naraz, bo mi serce pęknie jak jeszcze bardziej wrośnie w nasz dom Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 no to lipa... zakurz se dziołcha to pomaga :roll: czyli tak.... po pierwsze szukamy domu po drugie szukamy domu po trzcie szukamy domu na wczoraj tylko cholera skąd brac te domki :placz::placz: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No to intensywne myślenie nader potrzebne :cool1: cholerka u Was chyba jeszcze gorzej z DT niż u Nas :shake: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wstawiłam na pajeczyna.pl i dwukropek.pl - jak przyjdzie mail to dobrze, jak nie to znacyz, ze jednak mi się nie udało. Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 i tutaj: http://sellit.pl/ogloszenie.php?id=2162 Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 I mi sie pościk nie edytował, więc piszę tu, że i tu wstawiłam: http://adpedia.pl/podlaskie/bialystok/drobne/zwierzeta/ogloszenie/odie_dwuletni_mieszaniec_szuka_domu,12725/ Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Selkecikowa cioteczka zaszalała ;) :kciuki: żeby wreszcie coś ruszyło Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 nooooo Odiś... to nie jest Twoje miejsce :shake: niestety :-( szukaj domciu ;) Quote
pędzelopka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dzień dobry:razz: tu aktywowałam parę chwil temu: http://bialystok.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/202100-odie_dwuletni_mieszaniec.html czyli się udało:razz: no patrz jaka tępa strzała,już zmieniłam :| Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 wchodząc na tego linka wchodzi sie do edycji lub usuniecia ogłoszenia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: każdy może se edytować jak chce :roll::roll: dawa tu innego linke Quote
emilia2280 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Poczekajmy chwilé. To nie jest tak od razu, ludze jak przeczytajá ogloszenie, potrzebujá czasu na zastanowienie. Quote
pędzelopka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jutro jeszcze Odie u mnie na sto procent, tylko co dalej? Cieczka zmienną jest i teraz Sonia zaczyna go atakować, a Odie dopiero osiąga stadium najwyższego napalenia:roll: Co robić? na spacerach szczepy jak się przybłąka jakiś konkurent, Odie broni swojej kobiety, a Sonia swojego faceta. Ratunku:modla: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cholerka ..... a nie ma kogoś znajomego kto miałby np ogródek , chociaż kocyk w sionce dla psa ....jeśli już nie do domu ... tyle ogłoszeń i cisza :shake: Quote
pędzelopka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wśród naszych znajomych nie ma:shake: 4 czy 5 potencjalnych przechowalni nie wypaliło, nawet koleżanka, która kiedyś podrzuciła mi do mieszkania podobnego bydlaczka z ulicy kiedy usłyszała moją prośbę zniknęła w tajemniczych okolicznościach, choć do tej pory codziennie plotkowałyśmy na gg:scared: Cudownie. Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='pędzelopka']Wśród naszych znajomych nie ma:shake: 4 czy 5 potencjalnych przechowalni nie wypaliło, nawet koleżanka, która kiedyś podrzuciła mi do mieszkania podobnego bydlaczka z ulicy kiedy usłyszała moją prośbę zniknęła w tajemniczych okolicznościach, choć do tej pory codziennie plotkowałyśmy na gg:scared: Cudownie. :hmmmm:no taaaaaa czyli tak jak zawsze ....prawdziwych "przyjaciół " poznajemy w biedzie ... Cholera nawet na dogo nie ma opcji obowiązkowej takiej aby wpisywać miejsce zamieszkania w profilu ...łatwiej by nam było teraz szukać :razz: ogo....ale nic tam nie znajduje http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/region.php?id=10 tutaj jest mapa d Quote
pędzelopka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Potencjalny tymczas z mapy dogo nie wypalił.To był ten jeden z 5.. Na podlasiu aż kipią chęcią pomocy. Hotelik 20 zeta za dobę niby skąd mam wziąć tyle kasy:placz: co robić:placz: kawałek ziemi potrzebny na wczoraj, może być i bez tego koca w sieni, może być i za sienią , gdziekolwiek:placz: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cholerka , ja nawet nie mam znajomych w tamtych stronach :shake: Quote
emilia2280 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 jeden z 5? czyli sá jeszcze potencjalne 4 tymczasy? Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='emilia2280']jeden z 5? czyli sá jeszcze potencjalne 4 tymczasy? potencjalne czyli chyba LIPA :cool1: Quote
Recommended Posts