pędzelopka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Odie spędził pierwszą noc w nowym domu. Trafił do rodziny z dzieckiem niepełnosprawnym , będzie uprawiał dogoterapię po amatorsku. Zadzwonię dziś i sprawdzę jak mu minęła pierwsza noc. W poniedziałek jadę sprawdzić jak się rodzinka sprawuje. Smutno bez niego ..i tyle. Dzięki za trzymanie kciuków ciotki Quote
pędzelopka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jeszcze dopiszę bo dzwoniłam do Odiego:p Tęskni biedaczek , ale stabilnie. Już wtyka nochala żeby go głaskali. Będzie mieszkał w kojcu , ale na razie dostał budkę dopóki się kojec nie skończy budować. Oby zniósł tego dzieciaka psychicznie... Na szczęście w ciotkę nie poszedł i dzieci lubi :roll: W każdym razie decyzja zapadła - zostaje tam na dobre. Można zmienić tytuł wątku Emilia , jak zajrzysz na dogo to zmień przy okazji. W domu żałoba , Sonia straciła przyjaciela:-( Quote
emilia2280 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Pédzelopka to jest taki dobry piesek, ze na pewno sprawdzi siéwspaniale z cierpliwosciá i kochajácym serduszkiem dla swojego nowego pana. Boshhh, jestem z niego dumna ze trafil do takiego domu, gdzie jest nie tylko psem ale takze pomocá w terapii! Chlip. Az mi sié lezka zakrécila, jak sobie to wyobrazé. Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]Odi , mam nadzieję , ze jest Ci dobrze :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Marlenuś91 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jej jak fajnie ze wszystko dobrze poszło :lol: Ale będę tęsknic troszkę za Odim, Quote
Bachnach Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Odi , musisz sam cos napisac :evil_lol: , bo Twoja pędzlopka , za bardzo tęskni i nie moze zabrac głosu na watku.:shake: Życze psiaczkowi najpiękniejszych chwil w nowy domu.:loveu: Quote
pędzelopka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Na razie wydzwaniam i jest wszystko w porządku. Odie nawet zrobił sobie dzień wolny i zdjął obrożę z linką , i cały dzień poginał po posesji. Od 7 rano do 15. I NIE UCIEKł. SZOK. na razie musi siedzieć na lince bo znając jego możliwości poradziłam nowym właścicielom niech uważają . A tu takie rzeczy..... Kojec się buduje , zapowiedziałam się za 3 tygodnie na kontrolę :diabloti: a na razie niech się Odyniec przyzwyczaja do nowego domu. Chociaż świniak wcale nie tęskni za nami:roll: Acha no i z dzieckiem też jakoś funkcjonują, jak dzieciak ściśnie za mocno to Odyniec odchodzi.Ale zaraz wraca bo sobie znalazł wreszcie jelenia do głaskania 24 na dobę. Chwalą go strasznie , że ładnie chodzi na smyczy. Taki happy end , że nie podejrzewałabym nigdy. Myślałam , że się już razem zestarzejemy:roll: pół osiedla kibicowało :roll: Tak więc ostatecznie i nieodwołalnie Odyniec ma nowy domek. Odszedł w najbardziej odpowiednim momencie , dzięki temu udało się uratować jednego stworka więcej. Wszystkim pięknie dziękujemy za pomoc i wsparcie , za pilnowanie wątku i za mały słownik gwary ślunskiej :loveu: Quote
Bachnach Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Chwila , teraz ona na balkonie ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
pędzelopka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A skombinowałam dla Sonii chłopaka , żeby za Odiem nie tęskniła.:p Równowaga zachowana:p Quote
pędzelopka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A nie widzi , że się dynda między nogami??:p Jak mówiłam. Za 2 - 3 tygodnie jadę do Odyńca z aparatem to i fotkę wstawię. A na razie idę. Quote
emilia2280 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 haaaaaaaaaa. to ten bardzo wyrazny ON jest nowym nabytkiem czy jak? na stale czy na chwile? Quote
Alicja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Arial]ODIŚ bądź dzielny :kciuki: Pędzlowa ...odkarmiaj tą bide ;)[/FONT] Quote
Bachnach Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a ten nowy chlopczyk ma watek?? :cool3: czy zastępuje Odiego ??? :roll: Quote
pędzelopka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 W jakim sensie zastępuje? :roll: U Odiego w końcu szczęśliwe zakończenie , a jak ktoś chce popatrzeć na Toudiego to zapraszam na wątek zbiorczy Fundacji Ast. Tam będzie aktualne info. Zapraszam za 3 tygodnie góra na fotki Odiego z nowego domu. Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ciotka :mad:...miały być wieści i foty od Odiego :razz::razz: Quote
Recommended Posts