Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro z okazji Majówki Integracyjnej organizowanej w centrum Białegostoku, na stoisku adopcyjnym Schroniska dla bezdomnych zwierząt, schroniskowa sunia i jej szczenięta dostaną szansę na nowe domki.

Tą szansę dostanie i Odie...

Emilio jeśli to czytasz - bardzo bardzo dziękuję w imieniu Odiego - to dla niego ogromna szansa!!

Posted

pędzelopka napisał(a):
Jutro z okazji Majówki Integracyjnej organizowanej w centrum Białegostoku, na stoisku adopcyjnym Schroniska dla bezdomnych zwierząt, schroniskowa sunia i jej szczenięta dostaną szansę na nowe domki.

Emilio jeśli to czytasz - bardzo bardzo dziękuję w imieniu Odiego - to dla niego ogromna szansa!!

Czytam i cieszé sié z tej szansy. Tylko nie rozumiem co moje imie robi w tym podziékowaniu? Ja nie mialam wszak z tym niestety nic wspólnego.:roll:

Posted

pędzelopka napisał(a):

a nam pozostaje zaciskanie nadal :kciuki:
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:z całych sił

Posted

emilia2280 napisał(a):
Czytam i cieszę sié z tej szansy. Tylko nie rozumiem co moje imie robi w tym podziękowaniu? Ja nie miałam wszak z tym niestety nic wspólnego.:roll:

Emilia - Bakteria maczała w tym palce:cool3:
Zbieżność imion przypadkowa. Chociaż dla każdej zaglądającej tu cioteczki należą się podziękowania. Bez Was ten wątek i sprawa Odiego umarłaby śmiercią naturalną.

[SIZE=2]Już mi tam tak nie zaciskać! Ja nie nadążam rozmasowywać później:diabloti:

Posted

pędzelopka napisał(a):
Emilia - Bakteria maczała w tym palce:cool3:
Zbieżność imion przypadkowa. Chociaż dla każdej zaglądającej tu cioteczki należą się podziękowania. Bez Was ten wątek i sprawa Odiego umarłaby śmiercią naturalną.

[SIZE=2]Już mi tam tak nie zaciskać! Ja nie nadążam rozmasowywać później:diabloti:

bo ja ...tego ....no .....pozazdrościłam Klockowej tych masazów :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Naprawdę nie ma za co :oops:. Ja tylko wywiesiłam ogłoszenie, no i tam ludzi zagarniałam, coby się nie rozpierzchli bez jego zobaczenia :diabloti:

Było kilka osób zainteresowanych, spisywali numer, oglądali, pytali. Ale tak konkretnie to chyba był tylko jeden facio. Pędzelopka, dzwonił? Mówił, że będzie dzwonił wieczorem... :thumbs: Z takiej krótkiej rozmowy informacyjno-zachęcającej wydawał się naprawdę w porządku, sam proponował, pewnie nieświadomie :evil_lol:, wizytę przedadopcyjną.

Posted

[quote name='Bakteria']Naprawdę nie ma za co :oops:. Ja tylko wywiesiłam ogłoszenie, no i tam ludzi zagarniałam, coby się nie rozpierzchli bez jego zobaczenia :diabloti:

Było kilka osób zainteresowanych, spisywali numer, oglądali, pytali. Ale tak konkretnie to chyba był tylko jeden facio. Pędzelopka, dzwonił? Mówił, że będzie dzwonił wieczorem... :thumbs:
Już ty nie bądź taka skromna:mad: Wiszę Ci duuuużą przysługe:Rose:
Nikt do mnie nie dzwonił niestety.
Sytuacja nadal bez zmian oprócz tego,że dziś na spacerze musiałam gonić i Odiego i moją sukę bo się zmówili,że uciekną razem:roll:
Koniec wolności:mad:

Posted

No to jeszcze raz przed snem.
Odie z biegiem czasu czuje się coraz lepiej w naszym stadzie:roll: Niech się nie przyzwyczaja bo nie może zostać nie może nie może:roll:
Już mnie w drzwiach nie przepuszcza:mad:, ale tak ładnie chodzi na smyczy,że mu to wybaczam.
Oficjalnie zasadzam mu kopa w tyłek ,żeby już sobie szedł do nowego domu bo im dłużej u mnie jest, tym ciężej będzie się rozstać. I jemu i nam:placz:

Posted

Dziewczyny, spokojnie, z dogo wiem, ze dopóki pies tam nie pojedzie po udanej wizycie przedadopcyjnej, i jeszcze moze paré dni po, nie ma co sié cieszyc.

Nie raz i nie dwa ludzie sá b. napaleni i wydajá sié super a potem po prostu sié nie odzywajá...

Posted

Spać nie mogą?z samego rana już na chodzie fiu fiu...nasze stado dopiero sie rozłazi.
ciotki rispekt:thumbs:

Wszystko naładowane, Odie naładowany, rozpoczynam akcję wyprowadzania psów.khm khm
Odie -> rundka po osiedlu -> sklep -> kupić bułkie do kawy -> nie zapomnieć odwiązać Odiego spod sklepu:diabloti: -> kawka z bułkom -> Sonia -> rundka po osiedlu -> :mdleje:

Posted

[quote name='pędzelopka']Spać nie mogą?z samego rana już na chodzie fiu fiu...nasze stado dopiero sie rozłazi.
ciotki rispekt:thumbs:

Wszystko naładowane, Odie naładowany, rozpoczynam akcję wyprowadzania psów.khm khm
Odie -> rundka po osiedlu -> sklep -> kupić bułkie do kawy -> nie zapomnieć odwiązać Odiego spod sklepu:diabloti: -> kawka z bułkom -> Sonia -> rundka po osiedlu -> :mdleje:

nie zapomnieć zabrać Soni na spacer :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']nie zapomnieć zabrać Soni na spacer :diabloti:

Przykro mi...prawo kła i pazura... kto się bardziej rzuca w oczy pod nogami idzie na spacer:niewiem:

łiiiiiii niezły czas:mdleje:

Posted

Pedzelopka , przyblizaj sobie jezyk migowy ,
grypserę szlifuj ,
fryz masz dobry ,
dentystka juz tobołek szykuje ,
jej TZ zapowiedział zeby raczej na odwiedziny nie czekała ....hm:razz:

Posted

Bachnach napisał(a):
Pedzelopka , przyblizaj sobie jezyk migowy ,
grypserę szlifuj ,
fryz masz dobry ,