majqa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czy zapadła już jakaś decyzja odnośnie zagwoździowanej nóżki Flikunia? Quote
kikou Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 od lata nie bylo zadnej wiadomosci o leczeniu nozki Flikusia, zadnego zdiecia ani notatki... mimo wielu pytan o niego.... mimo, ze jego nowa Pani jest zarejestrowana na dogo.... mam w zwiazku z tym zle przeczucie....:shake: Quote
Poker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 właśnie, ja tez zaglądam ,a tu nic. :angryy: Może by odbyć jednak wizytę poadopcyjną. Ja o swojej wyadoptowanej suni też przez cały rok nie mogłam zdobyć informacji.Tyle ,że ona mieszka 50 km ode mnie.Ale w koncu edi pomogła i okazało się ,że sunia super. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Przecież Fafik byl adoptowany bezposrednio ze schroniska wiec jego nowa rodzina nie zobowiazywala sie do udzielania uzytkownikom forum wiadomosci na jego temat.. Quote
kikou Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mimo, że bezpośrednio ze schroniska, przez pierwsze dni po adopcji nowa rodzina zalogowała się na dogo i pisała o planowanej wizycie u weta....a pozniej już nie było wieści.... Quote
kikou Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Flik napisał(a):W sierpniu mamy z mężem urlop , nie planujemy wyjazdu więc będziemy mieli czas wyłącznie dla Flika, bo przejście nawet przez psich specjalistów wymaga czasu a my go będziemy mieli dopiero wtedy. Będziemy w kontakcie z koleżanką wolontariuszką jeżeli chodzi o namiary na weterynarza a już i nasi znajomi podpowiadają innych specjalistów. Będzie dobrze zrobimy co sie da a gdyby się mimo wszystko nie dało no to co... i tak już jest nasz kochany piesek. Pozdrawiam wszystkich psiozakochanych. Róbcie tak dobrą robotę dalej i co potem? Quote
black_cat Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mozna napisać do nich maila i zapytać co słychać :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 to ze napisali raz nie oznacza, ze zobowiazali sie do czegokolwiek. bo to wyglada tak - napiszesz raz, musisz pisac wciaz.. nie napiszesz nic w ogole - jest ok.. Quote
Flik Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jutro coś napiszę a na razie przesyłam zdjęcia. Quote
Flik Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mała galeria taka była u nas zima, a to miało być dla wAS na Święta. Na dole najświeższe zdjęcie już wiosenne, tak jak poprzednie. Pozdrawiam Quote
kikou Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Flik napisał(a):Jutro coś napiszę a na razie przesyłam zdjęcia. fotki cudowne:loveu::loveu: opowiedz koniecznie jak udało sie nóżke wyleczyc..... Quote
Flik Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jeżeli chodzi o nóżkę to robiliśmy powtórne zdjęcie i oglądał je wet Bernacki (uważam że bardzo dobry) stwierdził, że ten co zrobił leczył tą nogę zrobił to tak jak należało i zrobił wszystko aby w ogóle nogę uratować. Niestety nie było możliwości zrobienia czegokolwiek. Kwestią jest to dlaczego nie zgina jej choć trochę, ale to już chyba kwestia przyzwyczajenia, a mając do wyboru kolejne męczenie Flika nie dające gwarancji stwierdziliśmy że nie ma to sensu. Prawdę powiedziawszy to Flik ma charakter charta, a w głębi to taki mały york, który lubi siedzieć na kolanach i się wtulać. A chart bo jak z koleżanką za płota gania wzdłuż niego to nie wystarcza mu ganianie wzdłuż tylko przy okazji zrobi dwie rundki wokół samochodu. Pewnie w wyścigach dałby sobie radę lepiej niz niejeden zawodnik. Dodatkowo to typ przywódcy bo ustawia koty jak tylko może a z najstarszym Mruczkiem to momentami jest na ścieżce wojennej i warczą na siebie choć i czasem pazury ida w ruch. Dlatego ma plaster na uchu. Quote
Koperek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zdjęcia pięknego, szczęśliwego i uśmiechniętego Flikusia:loveu:- ŚLICZNIE!!! Dziękujemy bardzo za wiadomości o byłym podopiecznym wrocławskiego schroniska i poprosimy jeszcze kiedyś o znak życia na forum :) Jak to miło tak popatrzeć na psią radość z super domku! Quote
Korenia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Odwiedzacie jeszcze dogomanię? Co tam u Flika? Może jakieś nowe zdjątko? Quote
Korenia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Tak mi się dzisiaj przypomniało, że spotkałam Flika na wystawie psów we wrześniu :) Wszystko u chłopaka w porządku :)! Quote
Recommended Posts