Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
A co Gumisiek nie zmieści sie na Twojej miotle? :evil_lol: no skoro tak to dorzucę Wam do bileciku 3 dyszki.;)

Danusiu bardzo dziękujemy za deklaracje finansową - 30 zl bardzo nam się przyda!:loveu:

Cioteczko Ecci - Ty już się nie dokładaj do tego . Tak jak powiedziałam - bilecik
dla Ciebie będzie zafundowany, żeby nie wiem co !Stanę na głowie a kasa będzie !:cool1:
Najważniejsze , że go zawieziesz (jakby co - tfu, tfu żeby nie zapeszyć )

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no a co, zmieniłam sobie, ciotka Martunia mogła to ja tez...to moje kundle, Pimek i Kan razem w ogródku czekające aż je ktoś w końcu do domu wypuści!!!

Posted

ecci napisał(a):
no a co, zmieniłam sobie, ciotka Martunia mogła to ja tez...to moje kundle, Pimek i Kan razem w ogródku czekające aż je ktoś w końcu do domu wypuści!!!

Ja wzrokowcem jestem to zapamietuje raczej po awatorkach niz nickach i sos mi nie pasowalo:roll:.Isadora tez widzę zmieniła ale jej Rambusia znam.

Jakies wiesci u Gumisia?

Posted

Teraz pozostaje nam cierpliwie czekać do 15 lipca aż Rodzinka wróci z wczasów i
o ile nie zmieni zdania będziemy organizować wizytę kontrolną !
A w schronie ostatnio nie byłam u Gumisia - zdrowie nie pozwala :shake:

Posted

ja się od piątku wieczór z domku wypuszczam...sądzę, że po południu najprawdopodobniej do schroniska zawitam, więc i do Gu wpadnę!!!

Posted

[quote name='iwa77']Teraz pozostaje nam cierpliwie czekać do 15 lipca aż Rodzinka wróci z wczasów i
o ile nie zmieni zdania będziemy organizować wizytę kontrolną !
A w schronie ostatnio nie byłam u Gumisia - zdrowie nie pozwala :shake:

Iwonko zdrowiej, trzymaj formę.