Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ku mojej wielkiej uciesze Gumiś był dzisiaj na zewnątrz .:p
Przyszedł się przywitać , poszczekał i poskakał jak to on ma w zwyczaju .
Ale płacze dalej przeraźliwie....

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widze, ze wokol Gumisia skupila się grupa wybitnych poetow - powiedzmy,
GUMIS DOGPOETRY GROUP. Proponuje, zeby na Guru Grupy powolać TZ Iwy (prosimy o nick, ewentualnie personalia). Dalej, dziewczyny i tezety, w kazdym z nas drzemie poeta - do dziela! Wierszyki domku nie zalatwia (podobno), ale jakos milej robi się na watku Gumisia. I Gumisiowi tez pewnie milej.

Nie placz, Gumisiu,
wierszyki pisza
i poematy
na twoja czesć.
Dzięki wierszykom
psie ci dramaty
lzej będzie zniesć.

Posted

iwa77 napisał(a):
Cioteczki - macie jakieś pomysły - co można jeszcze zrobić, żeby go rozreklamować?
Bo to się pomału robi beznadziejne :-(:shake:

Iwonko a pamiętasz ile Brylant czekał? One biedne się załamują - my nie możemy bo kto im pomoże.

Posted

Dziewczyny, Gumiś czeka od 18.02.2008, tak? No, to nie rozpaczajcie, bo psy latami czekają w schroniskach. I bywa tak, że dopiero po 3ch, 5ciu, 10ciu latach znajdują dom. Gumiś jest śliczny, młody, zdrowy (w dodotku rasowy wyżeł miniaturka) - znajdzie dom. Niech tylko on płacze. My mamy być positive thinking. And believing.

Posted

Ależ oczywiście ja myślę pozytywnie i wierzę w sukces, bo inaczej bym tego wszystkiego nie robiła....
Tylko martwi mnie to trochę i wkurza , że właśnie mimo tego ,iż Gumiś jest młody,zdrowy i ładny ma tak małe zainteresowanie.