Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Tak mnie korci , żeby wysłać mail'a z zapytaniem . Ale nie chcę być z drugiej strony zbyt natrętna . I nie wiem co robić ?

I dobrze zrobiłaś, ze wysłałaś, ja sama zamierzałam to zrobić. Przyznam że jeżeli się nie odezwą to napiszę, do nich że Gumiś dziękuje za to ze miał przerwaną promocję.

Posted

Isadora7 napisał(a):
I dobrze zrobiłaś, ze wysłałaś, ja sama zamierzałam to zrobić. Przyznam że jeżeli się nie odezwą to napiszę, do nich że Gumiś dziękuje za to ze miał przerwaną promocję.

Dorotko - spokojnie , nie denerwujmy się.
Decyzja była wstępnie na tak , a czas urlopu miał być czasem na podjęcie 100% ostatecznej decyzji i jej przemyślenie.
Poczekajmy jeszcze trochę - co ma być to i tak będzie !

Posted

[SIZE="5"]CIOTECZKI !!!!!
DOSTAŁAM WŁAŚNIE MAILA - PAŃSTWO WCZORAJ WRÓCILI Z WAKACJI I SĄ GOTOWI PRZYJĄĆ GUMISIA I JUŻ CZEKAJĄ NA NIEGO !!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='iwa77']CIOTECZKI !!!!!
DOSTAŁAM WŁAŚNIE MAILA - PAŃSTWO WCZORAJ WRÓCILI Z WAKACJI I SĄ GOTOWI PRZYJĄĆ GUMISIA I JUŻ CZEKAJĄ NA NIEGO !!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[FONT=Impact]Uffff, cała byłam w nerwach i zwątpiłam na chwilę. Gumisiek jak ja się cieszę[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Już nawiązałam kontakt z Panią Majką ,która prowadzi w pobliżu przytulisko dla psów w sprawie wizyty przedadopcyjnej . Także wszystko będzie fachowo sprawdzone.Jestem dobrej myśli !

Cioteczki zbieramy w takim razie dalej na podróż dla Gumisia - kto wspomoże grosikiem ?