dawid_v22 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wieści jakie są takie były od dawna, nic się nie zmienia, Gumiś sobie szczęśliwie żyje :P I strasznie pierdzi. Quote
dawid_v22 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Może rozwinę - strasznie pierdzi od zawsze, cokolwiek by nie jadł. Uwielbia orzechy, jest na tyle mądry, że rozgryza łupkę i je sam środek. Umie otwierać drzwi :D Quote
dawid_v222 Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Nie wiem czy ktoś jeszcze zaglądnie do tego wątku i pamięta Gumisia. Nie pamiętałem hasła do poprzedniego konta, więc założyłem nowe. W każdym razie czułem się w obowiązku odszukać ten wątek i poinformować, że niestety kilka dni temu Gumiś od nas odszedł...Był z nami długie 11 lat i wiódł szczęśliwe, wiejskie życie. Przez zdecydowaną większość był zdrowy i nic mu nie dolegało, natomiast pod koniec już niedomagał, miał trudności z chodzeniem, ale obyło się bez usypiania - odszedł sam w nocy. Będziemy go wspominać bardzo dobrze, był psem przyjacielskim, niezwykle wdzięcznym, łagodnym. Chciałem też podziękować wszystkim osobom, które były wtedy zaangażowane w adopcję, bez Waszego poświęcenia Gumisia by z nami nie było, a jego zapewne czekałby okrutny los. Żeby nie kończyć tak pesymistycznie, zacytuję pewną myśl - "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło.". :) Pozdrawiam serdecznie. Quote
beataczl Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 dla Gumisia [*] dziekujemy za opieke i milosc dla psinki,wiodl szczesliwy psi zywot pozdrawiamy cieplo Quote
Recommended Posts