danka1234 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 iwa77 napisał(a):Załatwiam transport - jak dobrze pójdzie to Gumilek w niedzielę pojedzie. Potrzebujemy ok 100 zl na transport !!!!! Kto wspomoże ? Na moje wczesniej deklarowane 3 dyszki oczywiscie mozecie liczyć,załuje że nie mogę więcej ale autko mi się rozsypało a naprawa droga że hoho Strasznie się cieszę i Gumiś i Lupuś mają domki.:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
iwa77 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Gumis bardzo dziekuje cioteczce Danusi :loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Gumiśku już niedługo ! :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 iwa77 napisał(a):ssssSSSSSS Co to? + 10 znaków Quote
iwa77 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Isadora7 napisał(a):Co to? + 10 znaków Dorotko - nic to , klawiatura się kisi i się przez pomyłkę napisało . :oops: To nie jest żadna zaszyfrowana wiadomość :diabloti: Quote
danka1234 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 iwa77 napisał(a):Dorotko - nic to , klawiatura się kisi i się przez pomyłkę napisało . :oops: To nie jest żadna zaszyfrowana wiadomość :diabloti: No, sprawa wydaje się byc podejrzana.:eviltong: Quote
iwa77 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No dobra - to już powiem prawdę ! To Gumiś telepatycznie nadawał ze schronu i z tej radości , że ma dom , się trochę zapowietrzył i tak sobie posyczał : SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem po rozmowie z przyszłą rodziną Gumisia - już czekają na niego niecierpliwie ;) Dom z dużym ogrodem (ogrodzony ! ) do dyspozycji. Zaplanowane już zakupy : smyczki , posłanka itp .itd. I generalnie wszyscy przejęci i nastawieni pozytywnie ! :lol: Quote
Isadora7 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 iwa77 napisał(a):No dobra - to już powiem prawdę ! To Gumiś telepatycznie nadawał ze schronu i z tej radości , że ma dom , się trochę zapowietrzył i tak sobie posyczał : SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem po rozmowie z przyszłą rodziną Gumisia - już czekają na niego niecierpliwie ;) Dom z dużym ogrodem (ogrodzony ! ) do dyspozycji. Zaplanowane już zakupy : smyczki , posłanka itp .itd. I generalnie wszyscy przejęci i nastawieni pozytywnie ! :lol: Iwonko jak ja się cholernie cieszę :), nawet sobie nie wyobrażasz. Quote
agata51 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Iwa77, masz ode mnie wiadomość na PW. Gumiś, miniwyżełek, do domku jedzie w niedzielę! Domek z ogrodem dużym wyżełkom dobrze służy. Ale ważniejsza rodzinka, co czeka już na psinkę i kochać ją będzie namiętnie - ta miłość nigdy nie zwiędnie. Wyżełku miniaturko, łza szczęścia z oczu ciurka cioteczce po poliku - masz dom nareszcie, smyku! Wyżeł jak nic! Quote
iwa77 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Agatko dziękuje - czekam w takim razie na wieści od Ecci. Rozmawiałam z Panią Majką z przytuliska - wszystko sprawdzone i jest wg niej ok! Pani Majka obiecała również wizyty poadopcyjne i będzie miała w miarę możliwości Gumiśka na "oku" .:cool1: Teraz tylko żeby ten transport wypalił ! Kciuków cioteczki jeszcze nie puszczajcie ! Quote
Isadora7 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja trzymam dopóki Gumiś nie znajdzie się w domku. Quote
agata51 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Iwa77, rozmawiałam przed chwilą z ecci - chyba wszystko załatwione? Pozdrawiam. Quote
iwa77 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Transport Gumisia zostaje przełożony na wtorek.Ecci będzie go wiozła pociągiem ale w weekend jej coś wypadło i stąd to opóźnienie 2 - dniowe Rodzina już powiadomiona ! Agatko - tak wszystko załatwione ! Bardzo dziękuję za zasponsorowanie podróży Gumisia do lepszego życia.Jeszcze raz bardzo dziękujemy z Gumisiem ! Danusiu - w związku z tym , że Agatka jest sponsorem transportu dla Gumisia proszę abyś już nie wpłacała swoich pieniążków na ten cel Przydadzą się na inne pieski w potrzebie !Dziękuję za chęć pomocy ! Ja teraz wyjeżdżam i będę na dogo najprędzej w sobotę wieczorem albo dopiero w niedzielę ! Quote
GoskaGoska Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 CIOTECZKI CZY MOZECIE POMOC OCALIC JESZCZE JEDNO STWORZENIE : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=402680229 Parowka z wątku Agnieszki (V) staruszkow zagrozonych wyrokiem - dostała wielką szansę na DT w Przemyslu, ktory od Rzeszowa jest 1:40 h - pociągiem. Czy moglbyscie ją rownież zabrac? Quote
GoskaGoska Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dziewczynki proszę wypowiedzcie się nalepiej na wątku staruszkow : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10521131#post10521131 Quote
iwa77 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Gumiś wita cioteczki . Już jest u mnie w domku i odreagowuje schron. Straszny pieszczoch z niego . Sprawa Parówki już załatwiona - jedzie we wtorek do DT do Przemyśla. Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 O to super ze Parowkę roweniez uda się zabrac :) Quote
iwa77 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Gumiś bardzo grzeczny .Reaguje na podstawowe komendy.Jedynie chodzenie na smyczy chyba biedula zapomniał - bo ciągnie chwilami jak mały parowóz.:p Najchętniej to by się przytulał cały czas i chodzi krok w krok za mną .:loveu: Z apetytem tak nie za bardzo - je ale w sumie niewiele i tak od niechcenia! Może jutro zrobię parę fotek ! Quote
danka1234 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 O, to Gumiś dzisiejszą nockę spedzi u Ciebie Iwonko, Quote
Isadora7 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Iwonko mam wielką prośbę - wymiziaj Gumisia ode mnie. Quote
iwa77 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Wymiziam go i to jak ! A juto może prześlę fotki do wstawienia . Quote
Isadora7 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 iwa77 napisał(a):Wymiziam go i to jak ! A juto może prześlę fotki do wstawienia . Super, tak bardzo się cieszę że kolejnemu biduli sie udało. Quote
iwa77 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 A ta bidula śpi właśnie na moich stopach i coś mu się śni bo przebiera nogami i mruczy coś pod nosem :cool3: Quote
Recommended Posts